Werken bij BridgeFund

Content Marketeer

BridgeFund zoek een creatieve Content Marketeer

Ben jij gek van content? Een schrijftalent die met WordPress en Analytics overweg kan? Word jij enthousiast van het creëren en implementeren van data gedreven content plannen? Mooi! Dan kan je morgen bij ons beginnen.

Wat doe je als Content Marketeer

Je wordt verantwoordelijk voor ons online contentschip. De websites, social media kanalen, blogs en artikelen waarin we onze kennis en visie delen met de markt. Hiervoor ontwikkel je een data-gedreven content strategie, o.a. op basis van keyword research en online gedrag. Je interviewt onze klanten en schrijft daar pakkende klantcases over. Blogartikelen over slimme tools of tips die het leven van ondernemers makkelijker maken en hun bedrijf verder kan laten groeien. Je zet je tanden in whitepapers, social media posts, e-mail en webteksten. Je implementeert, beheert en optimaliseert content campagnes.

Met scherpe content weet je potentiële klanten te bereiken en bouw je mee aan onze ambitie om thought leader te worden in het landschap van online financieren. Uitvinden, testen, opschalen en falen. Allemaal om tot het beste resultaat te komen. Je krijgt hierbij een echte pioniersrol en veel verantwoordelijkheid.

Je bent een Content Marketeer met deze ervaring

Je bent een schrijftalent met een uitgesproken mening over de kracht van content. Voor jou zijn termen als buyer persona, buyer journey en leadgeneratie gesneden koek. Gewapend met kennis over Google Analytics, SEO, keyword research en slimme online tools, weet jij met content onze digitale footprint te vergroten.

Dat doe je met een data gedreven aanpak. Geen woorden, maar data. Je hebt een brede interesse en vindt het leuk om je in nieuwe onderwerpen te verdiepen. Je hebt affiniteit met ondernemen en ondernemers. Je creëert pakkende en converterende content voor onze online kanalen. Daarnaast maak je deze content continue beter door de online vindbaarheid te vergroten. Traffic genereren en opzoek naar nieuwe mogelijkheden om de conversie te verhogen zijn je doel.

Je studie of werkervaring vinden we niet super belangrijk. Veel belangrijker is een scherpe geest, ambitie en de motivatie om veel te willen leren. Ook de omgeving van een snelgroeiende start-up moet je aanspreken: kenmerkend hiervoor zijn korte lijnen, dat je impact heel zichtbaar is en het tempo hoog ligt. Aanpassingsvermogen is een belangrijke kerncompetentie. We hebben geen kant-en-klaar draaiboek. Je bent bij ons op je plek als je pro-actief bent en nieuwe ideeën makkelijk kan omzetten in actie.

 • Je bent een schrijftalent.
 • Nederlands is je moedertaal
 • Je hebt affiniteit met digitale marketing en marketing automation
 • Een HBO- of WO-opleiding in journalistiek, communicatie, marketing of een andere relevante richting is een dikke pré
 • Je hebt kennis en ervaring met SEO-tools en keyword research, Google Analytics en websiteoptimalisatie 

Wie zijn wij?

BridgeFund is een moderne FinTech kredietverstrekker. We zijn echte ondernemers. Dat merk je bij ons op de werkvloer. Hard werken en met je poten in de modder staan. We zijn er niet vies van. Hiërarchie vinden we maar een moeilijk woord en top-down doen we alleen als we met elkaar gaan skiën. We hebben de missie om financieren simpel en snel te maken. Bij ons dus geen stoffig pakken, maar keihard werken om online kredietverlening de norm te maken. Dat kan ook gewoon op sneakers.

Wat krijg je van ons?

 • Een avontuur bij een geweldige FinTech startup die gaat voor veel plezier en het beste resultaat
 • Belangrijke positie in een team waarin je kunt doorgroeien
 • Een open werksfeer en platte managementstructuur
 • Veel vrijheid
 • Jouw carrière groeit mee met de groei van BridgeFund: veel kansen dus
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel en gratis lunch

Doe je mee?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?

Mail of bel met Danique op danique@bridgefund.nl of 020 – 244 2500.
Kennismaken?

Reageer op deze vacature

Wil je met ons kennismaken? Stuur je CV en motivatie naar danique@bridgefund.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.