Werken bij BridgeFund

Medior/Senior Digital Designer 

In het kort

Wij zoeken een ervaren designer voor onze visuele communicatie. Dat begint bij het ontwikkelen van een design systeem dat als basis dient voor al onze communicatie en waar onze developers en marketeers makkelijk mee kunnen werken. Jij vervult een essentiële rol in de ontwikkeling van het merk BridgeFund. Van onze huisstijl, converterende webpagina’s, whitepapers en campagne uitingen tot interne communicatie en zelfs de front-end van onze eigen software.. Je kunt het zo gek niet bedenken of er moet een kick-ass design voor worden gemaakt. En jij bent degene die dit totaalplaatje mag gaan vormgeven.

Wie we zijn

BridgeFund slaat een brug tussen stilstaand vermogen van succesvolle ondernemers en werkkapitaal voor ambitieuze ondernemers. Bankvrij, razendsnel en super simpel. Dat doen we met een hecht team van gedreven, ambitieuze mensen met een obsessie voor klanten. Werkkapitaal simpel en snel toegankelijk maken voor ondernemers is ons doel. We zijn echte ondernemers. Dat merk je bij ons op de werkvloer. Hard werken en met je poten in de modder staan. We zijn er niet vies van. Hiërarchie vinden we maar een moeilijk woord en top-down doen we alleen als we met elkaar gaan skiën. Lijkt het jou wat om deel uit te maken van een succesvolle FinTech waar de kansen voor het oprapen liggen? Lees dan vooral verder.

Wie we zoeken

Wij zoeken een ervaren creatieveling die in design systemen denkt. Een doener waarop we kunnen bouwen en die zichzelf en zijn/haar collega’s weet te motiveren om alles eruit te halen wat erin zit. Iemand die niet bang is om zijn/haar mening te geven of kritische vragen te stellen. Sterker nog, daar rekenen we op. Wees niet bang om te falen, want ook daar is ruimte voor. Je kunt hier rekenen op je collega’s! Uiteraard houden we ook van een lolletje op zijn tijd. Spreekt onze cultuur je aan? Dan vertellen we je graag meer over jouw rol.

Jouw rol

Als designer ben jij verantwoordelijk voor letterlijk al onze visuele communicatie. Jij bent degene die het design systeem ontwikkelt dat als basis dient voor al onze communicatie, zowel intern als extern. Het is hierbij belangrijk dat je rekening houdt met de brede toepasbaarheid van onze stijl en dat je designs op zo’n manier oplevert dat onze developers en marketeers er makkelijk mee kunnen werken. Denk aan templates voor online ads, presentaties en kant en klare UX designs voor onze interne software. Dit doe je niet alleen. Hierbij werk je nauw samen met je collega’s van het marketing team, bestaande uit twee growth hackers, een aantal externe marketing en branding specialisten en eventuele extra design specialisten op het gebied van UX/UI.

Wat krijg je van ons

 • Een avontuur bij een geweldige FinTech startup die gaat voor veel plezier en het beste resultaat.
 • Belangrijke positie in een team waarin je kunt doorgroeien.
 • Een open werksfeer en platte managementstructuur.
 • Marktconform salaris, 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld.
 • Jouw carrière groeit mee met de groei van BridgeFund veel kansen dus.
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel en gratis lunch.

Je verantwoordelijkheden

 • Jij bent verantwoordelijk voor onze visuele communicatie.
 • Jij bewaakt de kwaliteit van de communicatie met je creativiteit en goede smaak.
 • Je zorgt dat onze developers en marketeers makkelijk met jouw designs kunnen werken.
 • Jij bent verantwoordelijk voor de aanlevering en productie van jouw designs.
 • (Optioneel) naast e-mail marketing beheer je ook onze social mediakanalen.

Onze voorwaarden

 • Je hebt minimaal HBO werk & denkniveau.
 • Je bent minimaal 5 jaar ervaring als allround designer.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en een aardig woordje Engels.
 • Je bent creatieve en kritische blik op content.
 • Je bent gepassioneerd om samen met ons de financiële sector op zijn kop te zetten om het ondernemers makkelijker te maken! 

Ben je tot zover enthousiast? Druk dan heel gauw op die blauwe knop.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?

Mail of bel met Sam via samantha@bridgefund.nl of 020 – 244 2500.