Werken bij BridgeFund

Full Stack Developer

BridgeFund zoek een getalenteerde Full Stack Developer

Wil je met slimme techniek het kredietvak automatiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. BridgeFund is een moderne FinTech kredietverstrekker. We zijn echte ondernemers. Dat merk je bij ons op de werkvloer. Hard werken en met je poten in de modder staan. We zijn er niet vies van. Hiërarchie vinden we maar een moeilijk woord en top-down doen we alleen als we met elkaar gaan skiën.

We zoeken een getalenteerde Full Stack Developer die past bij onze open informele cultuur en die gaat helpen bij het doorontwikkelen van onze slimme tools. Een allrounder die zowel ervaring heeft met de front- als de back-end.

Wat doe je als Full Stack Developer

We hebben het kredietacceptatie proces opnieuw uitgevonden. Hierdoor kunnen wij zeer snel aanvragen analyseren en tot een kredietbeslissing komen, maar het kan altijd beter. We hebben de ambitie om de snelste kredietverstrekker van Europa te worden. Jij kan daarin je bijdrage leveren door het acceptatieproces verder te automatiseren. 

Met jouw kennis zijn we instaat om onze techniek slimmer te maken en automatisch patronen te laten herkennen. Ons acceptatieproces verder robotiseren en automatiseren is het doel. Je wordt onderdeel van ons SCRUM-team van ervaren developers. Je gaat werken aan uitdagende projecten en productontwikkeling. Dit doe je vanuit ons kantoor in de voormalige Kauwgomballenfabriek in Amsterdam, een leuke omgeving met veel creatieve bedrijven. 

Je bent verantwoordelijk voor programmeren, testen, het inzetten van de juiste tools, technieken en het bedenken van de beste technische aanpak. Je kunt kritisch reflecteren en bent bereid jouw kennis van nieuwe technologieën, frameworks en ontwikkelprocessen te delen met je team. 

We hebben de missie om financieren simpel en snel te maken. Bij ons dus geen stoffig traditioneel analyseren en fiatteren, maar keihard werken om online kredietverlening de norm te maken. Daarin sta je niet alleen. Je kan rekenen op je collega’s die bestaan uit een een mix van jonge en ervaren professionals die met veel ambitie willen innoveren en disrupten.

Je bent een Full Stack Developer met deze ervaring

We zijn continue opzoek naar verbeteringen en nieuwe innovaties. Om hieraan bij te dragen, zul je oog moeten hebben voor zaken die impact maken en daarbij de juiste prioriteiten stellen. Er is genoeg te doen en het is aan jou om de juiste keuzes te maken. Aanpassingsvermogen is een belangrijke kerncompetentie. Verder heb je bij voorkeur ervaring binnen een startup en met zakelijke kredietverlening. Enthousiast? Je kan indruk op ons maken met:

 • Ervaring met web- en software development, zowel front- als back-end 
 • Kennis van de hele stack
 • Je kan lezen en schrijven in verschillende programmeertalen
 • Je staat open voor nieuwe technieken en innovaties
 • Je gelooft in test-driven development

Wat krijg je van ons

 • Een avontuur bij een geweldige FinTech startup die gaat voor veel plezier en het beste resultaat
 • Belangrijke positie in een team waarin je kunt doorgroeien
 • Een open werksfeer en platte managementstructuur
 • Veel vrijheid
 • Jouw carrière groeit mee met de groei van BridgeFund: veel kansen dus
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel en gratis lunch

Doe je mee?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?

Mail of bel met Danique op danique@bridgefund.nl of 020 – 244 2500.
Kennismaken?

Reageer op deze vacature

Wil je met ons kennismaken? Stuur je CV en motivatie naar danique@bridgefund.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.