Werken bij BridgeFund

Junior Kredietanalist / Underwriter

BridgeFund zoek een Kredietanalist

Denk jij dat kredietanalisten over 10 jaar nog bestaan? Dan is deze baan niets voor jou. Wil je met slimme techniek het kredietvak automatiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. BridgeFund is een moderne FinTech kredietverstrekker. We zijn echte ondernemers. Dat merk je bij ons op de werkvloer. Hard werken en met je poten in de modder staan. We zijn er niet vies van. Hiërarchie vinden we maar een moeilijk woord en top-down doen we alleen als we met elkaar gaan skiën.

We zoeken een Kredietanalist die past bij onze open informele cultuur en die de fijne kneepjes van moderne kredietverlening onder de knie wil krijgen. Een analyticus die buiten de gebaande paden weet te opereren en beschikt over financiële knowhow.

Wat doe je als Kredietanalist

We hebben het kredietacceptatie proces opnieuw uitgevonden. Hierdoor kunnen wij zeer snel aanvragen analyseren en tot een kredietbeslissing komen, maar het kan altijd beter. We hebben de ambitie om de snelste kredietverstrekker van Europa te worden. Jij kan daarin je bijdrage leveren door het acceptatieproces verder te optimaliseren. Het analyseren en beoordelen van zakelijke krediet aanvragen is de basis van je werk. Dit bestaat uit het verzamelen en analyseren van informatie over cliënten en zekerheden. Het opmaken en beoordelen van kredietdocumenten en het opmaken en presenteren van kredietvoorstellen.

Met jouw kennis en onze slimme techniek is onze kredietcommissie instaat om binnen no-time een krediet toe te wijzen of af te keuren. Je werkt nauw samen met onze Customer Succes Managers en presenteert je bevindingen aan de Krediet Commissie. Dit doe je vanuit ons kantoor in de voormalige Kauwgomballenfabriek in Amsterdam, een leuke omgeving met veel creatieve bedrijven. We hebben een obsessie voor klanten. Alles start bij de behoefte van de klant. Vanuit daar werken we terug.

Je wordt onderdeel van een bont gezelschap van 16 professionals. We hebben de missie om financieren simpel en snel te maken. Bij ons dus geen stoffig traditioneel analyseren en fiatteren, maar keihard werken om online kredietverlening de norm te maken. Daarin sta je niet alleen. Je kan rekenen op je collega’s die bestaan uit een een mix van jonge en ervaren professionals die met veel ambitie willen innoveren en disrupten.

Je bent een Kredietanalist met deze ervaring

We zijn een snel groeiende start-up. Er is genoeg te doen en het is aan jou om de juiste keuzes te maken. Aanpassingsvermogen is een belangrijke kerncompetentie. Werkervaring vinden we niet zo belangrijk. Wel ben je analytisch, je werkt zeer secuur en je bent risicobewust.

Enthousiast? Je kan indruk op ons maken met:

  • Een HBO/WO opleiding op het gebied van bedrijfskunde of economie
  • Vloeiend Nederlands in woord en geschrift
  • Passie om de financiële wereld te veranderen
  • Analytisch kunnen denken en handelen

Wat krijg je van ons

  • Een avontuur bij een geweldige FinTech startup die gaat voor veel plezier en het beste resultaat
  • Jouw carrière groeit mee met de groei van BridgeFund: veel kansen dus
  • Een open werksfeer en platte managementstructuur
  • Veel vrijheid
  • Marktconform salaris
  • Een gezellige vrijdagmiddagborrel, leuke uitjes  en gratis lunch

Doe je mee?

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?

Mail of bel met Danique op danique@bridgefund.nl of 020 – 244 2500.
Kennismaken?

Reageer op deze vacature

Wil je met ons kennismaken? Stuur je CV en motivatie naar danique@bridgefund.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.