Werken bij BridgeFund

Financial Data Analyst

In het kort

Wij zoeken een Financial Data Analyst die mee wil bouwen aan onze droom om de beste FinTech in de markt te worden. Wat wij doen is financiering voor ondernemers zo snel, simpel en verantwoord mogelijk te maken. En daar hebben we jou bij nodig! Ben jij iemand die graag de boel tot op de bodem uitpluist met behulp van de nieuwste technologie? Lees dan snel verder!

Wie we zijn

Een hecht team van gedreven, ambitieuze mensen met een zeer positieve instelling. Wij hebben het gezamenlijke doel om financiering voor ondernemers zo simpel, snel en verantwoord mogelijk te maken. We zijn echte ondernemers. Dat merk je bij ons op de werkvloer. Hard werken en met je poten in de modder staan. We zijn er niet vies van. Hiërarchie vinden we maar een moeilijk woord en top-down doen we alleen als we met elkaar gaan skiën. Lijkt het jou wat om deel uit te maken van een succesvolle FinTech startup waar de kansen voor het oprapen liggen? Lees dan vooral verder.

Wie we zoeken

Wij zoeken een Financial Data Analyst die de fijne kneepjes van moderne kredietverlening onder knie heeft. Een analyticus die buiten de gebaande paden weet te opereren en beschikt over financiële knowhow. Wij zoeken iemand die niet bang is om zijn mening te geven of kritische vragen te stellen, sterker nog, daar gaan we vanuit. Wees ook niet bang om te falen, want ook daar is ruimte voor. Bij ons geen stoffig traditioneel analyseren en fiatteren, maar keihard werken om online kredietverlening de norm te maken. Daarin sta je niet alleen. Je kunt hier rekenen op je collega’s en dat verwachten we ook van jou. Uiteraard houden we ook van een lolletje op zijn tijd. Spreekt onze cultuur je aan? Dan vertellen we je graag meer over jouw rol.

Jouw rol

Alles start bij de behoefte van de klant. Vanuit daar werken we terug. Daarom hebben we het kredietacceptatie proces opnieuw uitgevonden. Hierdoor kunnen wij zeer snel aanvragen analyseren om tot een kredietbeslissing te komen, maar het kan altijd beter. We hebben de ambitie om de snelste kredietverstrekker van Europa te worden. Jij kan daaraan bijdragen door het acceptatieproces verder te helpen optimaliseren. Het analyseren en beoordelen van zakelijke krediet aanvragen is de basis van je werk. Dit bestaat uit het verzamelen en analyseren van informatie over klanten en zekerheden. Het opmaken en beoordelen van kredietdocumenten en het opmaken en presenteren van kredietvoorstellen. Met jouw kennis en onze slimme techniek is onze kredietcommissie in staat om binnen no-time een krediet toe te wijzen of af te keuren. Je werkt nauw samen met onze Customer Success Managers en presenteert je bevindingen aan de kredietcommissie.

Wat krijg je van ons

 • Een avontuur bij een geweldige FinTech startup die gaat voor veel plezier en het beste resultaat.
 • Een belangrijke positie in een team waarin je kunt doorgroeien.
 • Veel vrijheid én verantwoordelijkheid.
 • Een open werksfeer en platte managementstructuur.
 • Marktconform salaris, 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld.
 • Jouw carrière groeit mee met de groei van BridgeFund veel kansen dus.
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel en gratis lunch.

Je verantwoordelijkheden

We zijn een snel groeiende startup. Er is genoeg te doen en het is aan jou om de juiste keuzes te maken. Aanpassingsvermogen is een belangrijke kerncompetentie. Werkervaring vinden we niet zo belangrijk. Wel ben je analytisch, je werkt zeer secuur en je bent risicobewust.

 • Je denkt mee met een snel groeiende startup.
 • Je toont initiatief om bij te dragen aan het continu verbeteren en updaten van onze werkwijzen en procedures.
 • Je zorgt voor een scherpe analyse en maakt belangrijke kredietbeslissingen.
 • Je werkt nauw samen met de Customer Success Managers.
 • Door je analytische en risicobewuste aanpak weet jij onnodige risico’s te vermijden.

  Onze voorwaarden

  • Je bent afgestudeerd op minimaal HBO niveau. 
  • Je bent analytisch sterk. 
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. 
  • Je bent net afgestudeerd of hebt bij voorkeur 1 tot 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. 
  • Affiniteit met ondernemers is een dikke vette pré.
  • Je krijgt energie bij het idee om de financiële sector op zijn kop te zetten.

  Ben je tot zover enthousiast? Druk dan heel gauw op die blauwe knop.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
  Heb je nog vragen?

  Heb je nog vragen?

  Mail of bel met Sam via samantha@bridgefund.nl of 020 – 244 2500.