Werken bij BridgeFund

Krediet Analist / Underwriter

In het kort

Denk jij dat Krediet Analisten over 10 jaar nog bestaan? Dan is deze baan niets voor jou. Wil je met slimme techniek het kredietvak automatiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken een Krediet Analist die mee wil bouwen aan de snelste kredietverstrekker van Europa. Dat is onze ambitie en jij kan daaraan bijdragen door ons acceptatieproces verder te helpen optimaliseren.

Wie we zijn

Een hecht team van gedreven, ambitieuze mensen met een zeer positieve instelling. Wij hebben het gezamenlijke doel om financiering voor ondernemers zo simpel, snel en verantwoord mogelijk te maken. Dat doen wij door het verstrekken van zakelijke leningen opnieuw uit te vinden. We zijn echte ondernemers. Dat merk je bij ons op de werkvloer. Hard werken en met je poten in de modder staan. We zijn er niet vies van. Hiërarchie vinden we maar een moeilijk woord en top-down doen we alleen als we met elkaar gaan skiën. Krijg jij net als wij energie bij de gedachte om de trage financiële sector flink op te schudden? Lijkt het jou wat om deel uit te maken van een succesvolle FinTech startup waar de kansen voor het oprapen liggen? Lees dan vooral verder.

Wie we zoeken

Wij zoeken een Krediet Analist die de fijne kneepjes van moderne kredietverlening onder knie heeft. Een analyticus die buiten de gebaande paden weet te opereren en beschikt over financiële knowhow. Verwacht hier geen gespreid bedje. Wij zoeken iemand die niet bang is om zijn mening te geven of kritische vragen te stellen, sterker nog, daar gaan we vanuit. Wees ook niet bang om te falen, want ook daar is ruimte voor. Bij ons geen stoffig traditioneel analyseren en fiatteren, maar keihard werken om online kredietverlening de norm te maken. Daarin sta je niet alleen. Je kunt hier rekenen op je collega’s en dat verwachten we ook van jou. Uiteraard houden we ook van een lolletje op zijn tijd. Spreekt onze cultuur je aan? Dan vertellen we je graag meer over jouw rol.

Jouw rol

Alles start bij de behoefte van de klant. Vanuit daar werken we terug. Daarom hebben we het kredietacceptatie proces opnieuw uitgevonden. Hierdoor kunnen wij zeer snel aanvragen analyseren om tot een kredietbeslissing te komen, maar het kan altijd beter. We hebben de ambitie om de snelste kredietverstrekker van Europa te worden. Jij kan daaraan bijdragen door het acceptatieproces verder te helpen optimaliseren. Het analyseren en beoordelen van zakelijke krediet aanvragen is de basis van je werk. Dit bestaat uit het verzamelen en analyseren van informatie over klanten en zekerheden. Het opmaken en beoordelen van kredietdocumenten en het opmaken en presenteren van kredietvoorstellen.

Met jouw kennis en onze slimme techniek is onze kredietcommissie in staat om binnen no-time een krediet toe te wijzen of af te keuren. Je werkt nauw samen met onze Customer Success Managers en presenteert je bevindingen aan de Krediet Commissie.

Je verantwoordelijkheden

We zijn een snel groeiende startup. Er is genoeg te doen en het is aan jou om de juiste keuzes te maken. Aanpassingsvermogen is een belangrijke kerncompetentie. Werkervaring vinden we niet zo belangrijk. Wel ben je analytisch, je werkt zeer secuur en je bent risicobewust.

 • Een soepele samenwerking met de Customer Success Managers.
 • Secuur te werk gaan.
 • Initiatief tonen om bij te dragen aan het continu verbeteren en updaten van onze werkwijzen en procedures.
 • Uiteraard: Onnodige risico’s vermijden.

Wat krijg je van ons

 • Een avontuur bij een geweldige FinTech startup die gaat voor veel plezier en het beste resultaat.
 • Belangrijke positie in een team waarin je kunt doorgroeien.
 • Veel vrijheid én verantwoordelijkheid.
 • Een open werksfeer en platte managementstructuur.
 • Marktconform salaris, 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld.
 • Jouw carrière groeit mee met de groei van BridgeFund veel kansen dus.
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel en gratis lunch.

Ben je tot zover enthousiast? Druk dan heel gauw op die blauwe knop.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?

Mail of bel met Danique op danique@bridgefund.nl of 020 – 244 2500.
Kennismaken?

Reageer op deze vacature

Wil je met ons kennismaken? Stuur je CV en motivatie naar danique@bridgefund.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.