Werken bij BridgeFund

Sales Development Representative 

In het kort

Wij zijn een klein hecht team en zijn op zoek naar een Junior Sales Representative. Iemand die graag leert en energie krijgt van het sluiten van deals, maar wel op zo’n manier het niet als verkopen overkomt. Daarnaast weet je ook jezelf en je eigen ideeën goed te verkopen en daarmee anderen te motiveren. Kortom, we zoeken iemand met een ondernemersmentaliteit en veel energie. Heb jij zin om deel uit te maken van het dream-team van een snelgroeiende fin-tech startup? Lees dan snel verder!

Wie we zijn

Een hecht team van gedreven, ambitieuze mensen met een zeer positieve instelling. Wij hebben het gezamenlijke doel om financiering voor ondernemers zo simpel, snel en verantwoord mogelijk te maken. We zijn echte ondernemers. Dat merk je bij ons op de werkvloer. Hard werken en met je poten in de modder staan. We zijn er niet vies van. Hiërarchie vinden we maar een moeilijk woord en top-down doen we alleen als we met elkaar gaan skiën. Lijkt het jou wat om deel uit te maken van een succesvolle FinTech startup waar de kansen voor het oprapen liggen?

Wie we zoeken

Wij zijn op zoek naar een Junior Sales Representative met een obsessie voor nieuwe klanten. Een ondernemersmentaliteit is daarvoor essentieel. Wij zoeken doeners die zichzelf en zijn/haar collega’s weet te motiveren om alles eruit te halen wat er in zit. Iemand die niet bang is om zijn mening te geven of kritische vragen te stellen, sterker nog, daar rekenen we op. Wees ook niet bang om te falen, want ook daar is ruimte voor. Je kunt hier rekenen op je collega’s en dat verwachten we ook van jou. Onze snelheid, gelijkwaardige benadering en no-nonsense aanpak vormen de basis van ons succes. Uiteraard houden we ook van een lolletje op zijn tijd. Spreekt onze cultuur je aan? Dan vertellen we je graag meer over jouw rol.

Jouw rol

Als Junior Sales Representative ben jij van levensbelang voor onze new business. Jij bent verantwoordelijk voor het eerste contact met onze klanten; ondernemers met mooie bedrijven en grote plannen die gehoord en snel en goed geholpen willen worden. Nadat zij een aanvraag hebben gedaan, neem je contact met ze op en luister je naar hun verhaal en zorg je voor een goede eerste indruk. Het is de bedoeling dat ondernemers weten dat ze in goede handen zijn, dat alles op rolletjes loopt en zij serieus worden genomen. Vervolgens is het jouw taak om ze goed te begeleiden richting onze Customer Success Managers. Je werkt dus nauw samen met je collega’s van Customer Success. Daarnaast beheer je de data in o.a het CRM systeem en kom je met eigen initiatieven om het maximale uit elke dag te halen!

 

Wat krijg je van ons

 • Een avontuur bij een geweldige FinTech startup die gaat voor veel plezier en het beste resultaat.
 • Belangrijke positie in een team waarin je kunt doorgroeien.
 • Een open werksfeer en platte managementstructuur.
 • Marktconform salaris, 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld.
 • Jouw carrière groeit mee met de groei van BridgeFund veel kansen dus.
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel en gratis lunch.

Je verantwoordelijkheden

 • Jij bent het eerste aanspreekpunt van onze nieuwe klanten.
 • Jij zal nieuwe potentiële klanten benaderen en het eerste contact leggen.
 • Jij zal een goede overdracht verzorgen aan de Customer Success Managers door o.a. alle data in het CRM goed te beheren, zodat zij het verdere contact kunnen opnemen met de klant.
 • Je toont initiatief om bij te dragen aan het continu verbeteren en updaten van onze werkwijzen en procedures.
 • Je staat open om verder te leren en jezelf continue te verbeteren.

Onze voorwaarden

 • Je hebt minimaal HBO werk & denkniveau.
 • Je bent een starter in de arbeidsmarkt.
 • Werkervaring in een commerciële functie is een pré.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en een aardig woordje Engels.
 • Affiniteit met de financiële of zakelijke dienstverlening is een plus.
 • Je bent gepassioneerd om samen met ons de financiële sector op zijn kop te zetten en de snelste kredietverstrekker van Nederland te worden. 

Ben je tot zover enthousiast? Druk dan heel gauw op die blauwe knop.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?

Mail of bel met Sam via samantha@bridgefund.nl of 020 – 244 2500.