Werken bij BridgeFund

Specialist Bijzonder Beheer

Ben jij opzoek naar een avontuur bij een snel groeiende FinTech? Wil jij samen met ons de norm zetten in moderne online kredietverlening? Dan ligt hier een fantastische uitdaging voor jou.

BridgeFund is een snelgroeiende FinTech. Actief op het gebied van kredietverstrekking aan ondernemers. Dat doen we op een manier die past bij deze tijd. Simpel en snel online, zonder het belang van persoonlijk contact uit het oog te verliezen. Onze klanten staan op 1 en vanuit daar werken we terug. We hebben een open cultuur. Hard werken. We zijn er niet vies van. Plezier maken en de werk privé balans goed bewaken is het belangrijkste om onze groei-ambitie waar te maken.

We zoeken een talent die de rol van Specialist Bijzonder Beheer kan vervullen. Je moet passen binnen onze open informele cultuur en helpen bij het verder professionaliseren van onze business.

Wat doe je als Specialist Bijzonder beheer

Je bent verantwoordelijk voor het contact met klanten waar een betaalachterstand is ontstaan, het onderhouden van een goede klantrelatie en tegelijkertijd het minimaliseren van de verliesrisico’s. Je monitort proactief de dagelijkse betalingen en onderneemt actie zodra je problemen signaleert. Je werkt nauw samen met onze Customer Succes Managers, de afdeling Risk en Office Manager.

Dit zijn je verantwoordelijkheden

 • Analyseren van de situatie van debiteuren met een continuïteitsprobleem
 • Innen van betalingsachterstanden
 • Betaalregelingen treffen en bewaken
 • Adviseren van kredietcommissie en directie omtrent klanten met continuïteitsproblemen
 • Opstellen van richtlijnen en scenario’s in geval van acute insolventie-situaties
 • Behandelen van (derden)beslagen
 • Starten van de proces- en executiefase

Wie we zoeken

We zoeken een georganiseerd persoon met sterke communicatieve eigenschappen, zowel richting klanten als intern. Je bent niet op je mondje gevallen en je voelt aan of een klant je aan het lijntje houdt of welwillend is om tot een oplossing te komen. Werken en denken doe je op minimaal HBO niveau en je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in de financiële of zakelijke dienstverlening. Affiniteit met ondernemers binnen het MKB en relevante ervaring op het gebied van Bijzonder Beheer is een dikke vette pré. Je bent gepassioneerd om samen met ons de financiële sector op zijn kop te zetten en de snelste kredietverstrekker van Nederland te worden.

Wat krijg je van ons

 • Een avontuur bij een geweldige FinTech die gaat voor veel plezier en het beste resultaat
 • Belangrijke positie in een team waarin je kunt doorgroeien
 • Een marktconform salaris, 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
 • Jouw carrière groeit mee met de groei van BridgeFund: veel kansen dus
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel en gratis lunch

Doe je mee?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?

Mail of bel met Danique op danique@bridgefund.nl of 020 – 244 2500.
Kennismaken?

Reageer op deze vacature

Wil je met ons kennismaken? Stuur je CV en motivatie naar danique@bridgefund.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.