Werken bij BridgeFund

Stagiair Marketing & Communicatie

BridgeFund zoek een Marketing Goeroe in spé

BridgeFund is een moderne FinTech kredietverstrekker. We zijn echte ondernemers. Dat merk je bij ons op de werkvloer. Hard werken en met je poten in de modder staan. We zijn er niet vies van. Hiërarchie vinden we maar een moeilijk woord en top-down doen we alleen als we met elkaar gaan skiën.

We zoeken een Stagiair Marketing & Communicatie met de ambitie om een ware marketing Goeroe te worden. Iemand die past bij onze open informele cultuur en die buiten de gebaande paden weet te opereren.

Wat doe je als Marketing Goeroe in spé

Je gaat onze online marketing- en communicatiestrategie ontwikkelen. Dit doe je door een strak plan op te stellen met heldere kaders en duidelijke doelen en KPI’s. Deze strategie vertaal je naar concrete middelen zoals de website, blogs en social media. Welke content is nu écht relevant voor onze doelgroep. Welke slimme tools kunnen we bijvoorbeeld inzetten om (nieuwe) klanten te bereiken?

Je gaat het niet alleen bedenken, je mag bij ons ook met je poten in de modder staan. Uitvoeren dus! Je gaat bijvoorbeeld samenwerken met tekstschrijvers om pakkende content te creëren. Klanten interviewen om klantcases te beschrijven op onze site. En alles wat je zelf nog meer hebt bedacht.  

Met jouw kennis zijn we in staat om onze marketingstrategie naar een hoger plan te trekken. Je werkt nauw samen met onze eigen Marketing Boeddha en onze Customer Succes Manager. Dit doe je vanuit ons hippe kantoor in de voormalige Kauwgomballenfabriek in Amsterdam, een leuke omgeving met veel creatieve bedrijven. We hebben een obsessie voor klanten. Alles start bij de behoefte van de klant. Vanuit daar werken we terug. De marketingminded hemel dus!

Je wordt onderdeel van een bont gezelschap van 8 professionals. We hebben de missie om financieren simpel en snel te maken. Bij ons dus geen stoffig pakken, maar keihard werken om online kredietverlening de norm te maken. Dat kan ook gewoon op sneakers. Je kan rekenen op je collega’s die bestaan uit een mix van jonge en ervaren professionals die met veel ambitie willen innoveren en disrupten.

Je bent een Marketing goeroe in spé met deze ervaring

Je volgt een relevante marketing (bachelor/master) opleiding. Je hebt oog voor zaken die impact maken en kunt daarbij de juiste prioriteiten stellen. Er is genoeg te doen en het is aan jou om de juiste keuzes te maken. Aanpassingsvermogen is een belangrijke kerncompetentie. Verder ben je gewend om hard te werken, maar vind je vooral dat gezelligheid en een goede sfeer voorop moet staan. Je bent minimaal 4 maanden 40 uur per week beschikbaar. Enthousiast? 

Wat krijg je van ons

  • Een avontuur bij een geweldige FinTech startup die gaat voor veel plezier en het beste resultaat
  • Belangrijke positie binnen ons team 
  • Een open werksfeer en platte managementstructuur
  • Veel vrijheid
  • Luxe kantoor in de hippe Kauwgomballenfabriek
  • Een gezellige vrijdagmiddagborrel en gratis lunch
  • Vette stagevergoeding

Doe je mee?

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen?

Mail of bel met Danique op danique@bridgefund.nl of 020 – 244 2500.
Kennismaken?

Reageer op deze vacature

Wil je met ons kennismaken? Stuur je CV en motivatie naar danique@bridgefund.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.