Home > Blog > BridgeFund > Meet Gijs: sociaal dier op…

Meet Gijs: sociaal dier op jacht naar nieuwe samenwerkingen

Gijs is een man van vele talenten, dus stil in een hoekje zitten is niet aan hem besteed. Hij speelt (naar eigen zeggen) de sterren van de hemel op het hockeyveld en omringt zich graag met mensen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Niet zo gek dus, dat Gijs maar al te graag in gesprek gaat om nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Nieuwsgierig wat we voor jou en je klanten kunnen betekenen? Lees snel verder en wie weet zit je binnenkort met Gijs om de tafel…

In dit artikel:

  • De ‘partnerwinkel’ is open for business
  • Nu live: ons nieuwe partner dashboard!

Financiering zonder gedoe

  • Geen businessplannen of jaarcijfers
  • Aangevraagd in 5 min.
  • Binnen 1 dag op je rekening

De ‘partnerwinkel’ is open for business

Een jaar geleden ging Gijs bij ons aan de slag als Business Developer, waarbij hij zich focust op het aangaan van nieuwe samenwerkingen met partners. “Ik vind marketing en de gedachte achter waarom iemand iets doet heel interessant. Daarnaast ben ik een sociaal dier in mijn privé en kan ik dat in deze rol ook zakelijk doen; connecties leggen, netwerken, de markt verkennen en noem maar op.” 

Samenwerken met partners is een relatief nieuwe tak van sport voor BridgeFund. Er valt dus nog een hoop groei te behalen. Een hele toffe uitdaging, die Gijs maar al te graag aan gaat. “Ik word eigenlijk compleet in het diepe gegooid en mag mijn eigen winkel omtrent de partners gaan runnen.”

“BridgeFund is een echte FinTech en compleet het tegenovergestelde van een financiële dienstverlener.”

Bij BridgeFund heeft Gijs ‘the best of both worlds’ gevonden: economie en creativiteit. “Ik heb economie altijd heel leuk en interessant gevonden, maar het imago van de financiële sector past niet per se bij mij. Gelukkig merk je hier bij BridgeFund helemaal niks van! We zijn een financieel datagedreven bedrijf, maar komen bij lange na niet in de buurt van een financiële dienstverlener.” En juist daarom denken we naast partners als financieel adviseurs zeker na over creatievere partnerships. Denk aan een groothandel of houthandel waar ondernemers hun spullen inkopen.

Nu live: ons nieuwe partner dashboard!

We willen natuurlijk nog veel meer MKB-ers helpen hun ondernemersdromen waar te maken en partners kunnen ons hierbij helpen. Daarom hebben we de afgelopen maanden achter de schermen hard gewerkt om ons gloednieuwe partner dashboard te realiseren. En deze is nu klaar voor gebruik! Zodra je partner bij ons bent kun je hier gemakkelijk nieuwe financieringen voor jouw klanten aanvragen en de status ervan inzien.

“We zijn goed op weg de grootste partij in de markt te worden zonder partners. Laat staan wat we met elkaar kunnen bereiken!”

Gijs kan je hier alles over vertellen en staat te springen om je te ontmoeten. “We zijn goed op weg om de grootste partij in de markt te worden zonder partners. Laat staan wat we met elkaar kunnen bereiken! Lijkt het jou tof om samen met ons meer MKB-ondernemers te helpen met de groei van hun bedrijf? Neem dan vooral contact met me op!”

Eerst nog even oriënteren? In de brochure lees je alles over partner worden bij BridgeFund.

Partner worden?

Bel Gijs op 06-43494962 of stuur een mailtje naar partners@bridgefund.nl.

Op naar een mooie samenwerking!