Hoe download ik een MT940 bestand?

Bankafschriften downloaden doe je zo.

We got you! We hebben het super simpel voor je gemaakt. Volg de stap-voor-stap instructies per bank. Het kan niet mis gaan.

Selecteer je bank voor instructies:

Veelgestelde vragen over een MT940 bestand

Wat is een MT940 bestand?

Een MT940 bestand, of SWIFT-MT940 bestand is een digitale uitdraai van de banktransacties op je zakelijke rekening. Boekhoudprogamma’s gebruiken dit om banktransacties automatisch te verwerken. Een MT940 bestand omvat gegevens zoals het transactiebedrag, de omschrijving en tegenrekening. 

Waarom is een MT940 bestand nodig?

Met het MT940 bestand kan onze slimme scan automatisch een accurate inschatting maken van je maximale leencapaciteit. Hiervoor hebben we inzage nodig in je banktransacties van de afgelopen 12 maanden. Met het MT940 bestand hoef je geen losse bankafschriften op te sturen, maar heb je alles in één digitaal bestand. Makkelijk toch?

Waarvoor wordt een MT940 bestand gebruikt?

Om de maximale leencapaciteit van je bedrijf vast te stellen maakt BridgeFund gebruik van je MT940 bestand. Op basis van je rekeningdata maken wij, net als een boekhoudprogramma, een jaarrekening van je bedrijf op. Door middel van ons zelf ontwikkelde algoritme kunnen wij vervolgens een accurate inschatting maken van wat jij maximaal verantwoord kunt lenen. Zo kan je bij ons een lening aanvragen zonder jaarcijfers aan te leveren.

Hoe kom ik aan een MT940 bestand?

Om een MT940 bestand te kunnen downloaden heb je een zakelijke rekening nodig. Het MT940 bestand is gemakkelijk te downloaden vanuit online bankieren. Kijk bovenin de pagina voor stap-voor-stap instructies per bank. Easy peasy!

Stuur je MT940 bestand naar BridgeFund?

Heb je al een aanvraag gedaan? Je kan de MT940 bestanden veilig uploaden via onze website. Maak hiervoor gebruik van de upload-link die je per mail van ons hebt ontvangen. Doorgaans weet je dezelfde werkdag wat je bij ons kan lenen. We nemen telefonisch contact op om de aanvraag verder met je te bespreken.

Hoe zit het met mijn privacy?

Het MT940 bestand wordt uitsluitend gebruikt om de mogelijkheden van je krediet aanvraag te bepalen. Wij gaan uiterst zorgvuldig om met je gegevens. Zie voor meer informatie onze privacy statement.

 

Ervaar hoe simpel
fi­nan­cie­ring kan zijn

Doe vrijblijvend een aanvraag en check je mogelijkheden.

Vragen?

Onze Customer Success Managers denken graag met je mee. 
Bel 085 401 6600 of stuur een mailtje naar contact@bridgefund.nl