Starterslening: waar moet je aan denken voor jouw bedrijf?

Een zakelijke starterslening voor jouw eigen bedrijf gezocht? Met een financiering voor starters kickstart je jouw onderneming als ZZP-er of MKB-organisatie. Je gaat goed van start, met voldoende middelen om te investeren en een uitstekende basis op te bouwen.

Een krediet voor starters heeft een paar unieke eigenschappen, waardoor dit goed geschikt is om jouw eigen bedrijf mee op poten te zetten. Je betaalt een lage rente, terwijl je voldoende startkapitaal ontvangt om de eerste stappen te kunnen zetten.
starterslening
lening voor startende ondernemers

Wat zijn de mogelijkheden?

Financiering voor starters: ontdek de mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden? Een starterslening voor jouw bedrijf is er in verschillende varianten:

 • Financiering voor investeringen in machines, materialen en bedrijfsmiddelen
  Wil je investeren in een machine, belangrijke materialen of andere bedrijfsmiddelen zoals een zakelijke auto? Een starterslening kan daarvoor uitstekend geschikt zijn. Een lening krijgen voor je bedrijf hoeft niet ingewikkeld te zijn. De rente staat veelal vast, zodat je per maand goed weet waar je aan toe bent.
  Tip: je kunt hiervoor gebruik maken van een zakelijke lening of lease.
 • Financiering voor inventaris en voorraden
  Voorraad en inventaris inkopen en aanschaffen? Belangrijke uitgaven, waarvoor je een financiering voor starters kunt gebruiken. Met het krediet kun je inkopen en jouw pand of kantoor inrichten, zodat je goed van start kunt.
 • Financiering voor debiteuren
  Heb je andere debiteuren die je wel al moet betalen, terwijl je nog weinig omzet draait? Ook daarvoor kun je de starterslening voor jouw eigen bedrijf gebruiken.

Let op: een krediet voor starters is altijd maatwerk. Hoe je gebruik kunt maken van jouw startkapitaal hangt af van wat je nodig hebt, hoe jouw bedrijf in elkaar zit en in welke markt je actief bent. Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag bij het aanvragen van een zakelijke starterslening.

Startkapitaal met een lage rente: sluit een starterslening af

Een krediet voor starters is de ideale keuze om goed van start te gaan. Bij Bridgefund profiteer je van een aantal belangrijke voordelen. Jouw aanvraag duurt slechts 5 minuten en verplicht je tot niets. Bovendien is het geheel kosteloos en ontvang je al binnen 6 uur de kredietbeslissing. Startkapitaal voor je eigen bedrijf lenen hoeft niet moeilijk te zijn.

Kun je een starterslening voor jouw bedrijf afsluiten? Dan zorgen we voor duidelijke voorwaarden zonder kleine lettertjes, is er geen onderpand nodig en helpen we je met dagelijkse kleine aflossingen snel weer schuldenvrij te worden. En heb je de wind financieel in de rug? Je mag altijd boetevrij alles aflossen.

Startup lening

Ook als startup wil je snel doorgroeien. Sterker nog, als startup moet je groeien om je hoofd boven water te houden. De netto winst zal in eerste instantie minder belangrijk zijn. Om groei te bewerkstelligen dien je te investeren in;

 • personeel
 • marketing
 • productontwikkeling.

Hiervoor is budget nodig. Heb je geen budget? Een startup lening helpt je met het bewerkstelligen van je doelen. Klik op de aanvraag knop en ontdek gelijk wat je kan lenen en hoeveel het je gaat kosten.

Ben je als ZZP-er of MKB-organisatie op zoek naar een zakelijke lening? Wij verstrekken leningen aan bedrijven met minimaal €50.000 omzet per jaar die minimaal 12 maanden staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Vraag online jouw lening aan, dan gaan wij er voor je mee aan de slag.