Zakelijke lening aanvragen

Geschikt voor ZZP en MKB met een omzet vanaf € 50.000 per jaar en minimaal 12 maanden ingeschreven bij de KvK. Geen jaarcijfers nodig.
~
Je gegevens worden veilig verzonden met SSL. We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor onze dienstverlening en delen deze nooit met anderen.
Z

Binnen 24 uur geld

Z

Geen jaarcijfers nodig

Z

Boetevrij aflossen

Z

Alles-in-1 tarief

Z

Geheel vrijblijvend

Z

1000+ ondernemers gingen je voor

We staan voor je klaar!

Bel 020 – 244 2500 of gebruik de chat rechtsonderin.

Hoe snel kan ik over de lening beschikken?

Snel een zakelijke lening nodig? Een zakelijke financiering aanvragen bij BridgeFund is simpel en snel. Met een data-gedreven acceptatieproces kunnen wij zeer snel uitsluitsel geven over je maximale leencapaciteit. Ons record van aanvraag tot geld op de rekening staat op 5 uur.

Verstrekken jullie microkrediet?

Bij BridgeFund kan je een zakelijk microkrediet of zakelijke minilening aanvragen vanaf € 5.000 en een maximale looptijd van 24 maanden.

Wat kost een bedrijfslening bij BridgeFund?

Voor onze zakelijke leningen hanteren we een alles-in-1 tarief vanaf 1.5% per maand. De hoogte van de rente is afhankelijk van een aantal prestatie-indicatoren van je bedrijf. Hoe lager het risico hoe lager de rente. Naast de rente rekenen wij geen afsluitprovisie of andere kosten.

Zakelijke lening aanvragen zonder jaarcijfers

Bij BridgeFund kan je een lening aanvragen zonder dat je jaarcijfers hoeft aan te leveren. In plaats van jaarcijfers vragen wij om een MT940 bestand. Dit is een digitale uitdraai van de banktransacties op je zakelijke rekening. Op basis van deze rekeningdata maken wij, net als een boekhoudprogramma, een jaarrekening van je bedrijf op. Dit gebruiken wij om je maximale leencapaciteit vast te stellen.

Zakelijke lening aanvragen zonder BKR

BridgeFund verstrekt zakelijke leningen aan het MKB welke niet worden geregistreerd bij het BKR. Zo heeft een de lening geen invloed op de hoogte van je hypotheek of consumptief krediet.

Zakelijke lening voor het MKB en ZZP

Bij BridgeFund kan je als MKB-er of ZZP-er een zakelijke lening aanvragen. Ons aanvraagproces is eenvoudig en snel. Zo kan je snel weer door met ondernemen.