MT940

Instructies downloaden MT940.

Stuur ons het MT940 bestand.

Belangrijke stappen

1. Download het MT940 bestand
Om je aanvraag zo snel mogelijk in behandeling te nemen dienen wij in het bezit te komen van een MT940 bestand van al je zakelijke rekeningen over de afgelopen 12 maanden. Deze bestanden kan je eenvoudig in twee minuten downloaden vanuit je online bankieren.

Onderaan deze pagina kan je precies lezen wat een MT940 bestand is en hoe je het kan downloaden.

2. Stuur ons het MT940 bestand
Na het downloaden kan je de MT940 bestanden vinden in de map ‘downloads’ op je PC. Stuur deze bestanden als bijlagen naar contact@bridgefund.nl.

Let op: Het bestand kan je zelf niet openen. Sla het bestand op in de map downloads of op het bureaublad. Zo kun je hem makkelijk terugvinden.

3. Binnen 24 uur kredietbeslissing
Na ontvangst van de MT940 bestanden gaan onze analisten direct voor je aan de slag. Binnen 24 uur hoor je van ons of je in aanmerking komt voor een lening en wat je maximale leencapaciteit is. Indien je in aanmerking komt voor een lening neemt een van onze medewerkers telefonisch contact met je op via telefoonnummer, om de mogelijkheden te bespreken.

Indien je nog vragen hebt kan je ons bereiken op 020-8100213 of contact@bridgefund.nl.

Onderstaand tref je per bank de instructies aan. Indien je meerdere zakelijke rekening hebt, hebben we van alle rekeningen het MT940 bestand nodig.

Handleiding MT940 downloaden

Om een bankbestand te kunnen downloaden heb je een zakelijke rekening nodig bij een van de onderstaande banken. Klik op de link van jouw bank voor de instructies.

Instructies Rabo Bank MT940-bestand

Instructies ABN AMRO MT940-bestand

Instructies SNS Bank/Regiobank MT940-bestand

Instructies KNAB MT940-bestand

Instructies ING Bank MT940-bestand

Stuur je MT940 bestand naar BridgeFund

De volgende stap is het sturen van het MT940 bestand naar BridgeFund. Je kan het bestand of bestanden als bijlage(n) mailen naar contact@bridgefund.nl. Doorgaans kunnen we binnen 24 uur een eerste indicatie van je maximale leencapaciteit geven. We nemen telefonisch contact op om dit verder met je te bespreken en om aan te geven welke aanvullende documenten we eventueel nodig hebben.

Hulp nodig?

Lukt het niet? Geen probleem! We helpen je graag. Vraag hulp via de chat (rechtsonder) of neem telefonisch contact met ons op 020 – 81 00 213.

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is een MT940?

Een MT940 bestand is een bestandsformaat om financiële banktransacties te exporteren. Boekhoudpakketten kunnen dit bestand inlezen als elektronisch bankafschrift.

Waarom is een MT940 nodig?

Met het MT940 bestand kunnen we een goede inschatting maken van je maximale leencapaciteit. Hiervoor hebben we inzage nodig in je bankmutaties van de afgelopen 12 maanden. Met het MT940 bestand hoef je geen losse bankafschriften op te sturen, maar heb je alles in één digitaal bestand.

Hoe zit het met mijn privacy?

MT940 bestanden worden uitsluitend gebruikt om de mogelijkheden van een krediet te bepalen. Wij gaan uiterst zorgvuldig om met je gegevens. Zie voor meer informatie onze privacy statement.

Hoe kom ik aan een MT940 bestand?

Het MT940 bestand is gemakkelijk te downloaden vanuit je onlinebankieren omgevening. Gebruik bovenstaande handleidingen met uitleg per bank hoe je dit bestand in een aantal simpele stappen kan downloaden.