Wat levert lenen op?

ROI Calculator

Geld lenen kost geld. Maar wat kan geld lenen eigenlijk opleveren. Gebruik onze handige calculator om dat te berekenen.
Hoe je kan groeien met BridgeFund

Waar wil je in investeren?

Als ondernemer weet je dat je geld nodig hebt om geld te maken. Als er een mooie kans voorbij komt wil je hier natuurlijk op in kunnen springen. Beschik je niet over de middelen, dan kan een zakelijke lening uitkomst bieden. Of een zakelijke lening verstandig voor jouw bedrijf? Dat bereken je snel met onze ROI calculator. Kies je bestedingsdoel en vul de gegevens in.

Blije klanten! Iets waar we trots op zijn

Wij geven een FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik in aanmerking voor een lening?

Je bedrijf moet minimaal 12 maanden actief zijn en beschikken over een zakelijke bankrekening met daarop een aantoonbare omzet van minimaal € 6.000 per maand. We verstrekken op basis van girale omzet (bijvoorbeeld: omzet afkomstig van facturen, pinomzet, online omzet, payment providers, ect.).

Waarvoor kan ik de zakelijke lening gebruiken?

Bij BridgeFund regel je eenvoudig een lening voor al je zakelijke doeleinden. Zo kan je snel beschikken over werkkapitaal voor bijvoorbeeld het aanschaffen van machines, inventaris, voorraden of het overbruggen van debiteuren.

Welke informatie hebben jullie nodig?

In eerste instantie hebben we een MT940 bestand nodig van al je zakelijke rekeningen. Dit kan je eenvoudig downloaden vanuit online bankieren. Op basis van dit bestand kunnen we de maximale leencapaciteit vaststellen en welke aanvullende gegevens we eventueel nodig hebben. Meer info over het downloaden van de MT940 bestanden vind je hier.

Hoe snel kan ik over de lening beschikken?

Dat is geheel van jou afhankelijk. Hoe sneller jij de gevraagde informatie beschikbaar hebt, hoe eerder jij over het geld kan beschikken. Als alles meezit is een lening binnen 24 uur haalbaar. Maar houd in het slechtste geval rekening met 3 werkdagen. Ons record is 5 uur.

Hoe werkt het terug betalen?

Het terugbetalen gaat ongemerkt door middel van een dagelijkse automastiche incasso op je zakelijke rekening. Zo betaal je iedere dag een klein bedrag terug en ben je aan het einde van de looptijd weer volledig schuldenvrij. Zo simpel werkt zakelijk krediet.

Wat kost lenen bij BridgeFund?

De kosten bestaan uit een vaste rente van 1% per maand en een premie opslag van 0.5% tot 2.5%. Gebruik onze calculator om de kosten per looptijd te berekenen. Doe een aanvraag en ontvang een aanbod op maat. Wil je weten wat een lening kan opleveren voor jouw bedrijf. Gebruik onze ROI Calculator om de winstmarge van het financieren van een investering te berekenen.