Wat levert lenen op?

ROI Calculator

Geld lenen kost geld. Maar wat kan geld lenen eigenlijk opleveren. Gebruik onze handige calculator om dat te berekenen.
Hoe je kan groeien met BridgeFund

Waar wil je in investeren?

Als ondernemer weet je dat je geld nodig hebt om geld te maken. Als er een mooie kans voorbij komt wil je hier natuurlijk op in kunnen springen. Beschik je niet over de middelen, dan kan een zakelijke lening uitkomst bieden. Of een zakelijke lening verstandig voor jouw bedrijf? Dat bereken je snel met onze ROI calculator. Kies je bestedingsdoel en vul de gegevens in.

Blije klanten! Iets waar we trots op zijn

Wij geven een FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik in aanmerking voor een lening?

Je bedrijf moet minimaal 12 maanden actief zijn en beschikken over een zakelijke bankrekening met daarop een aantoonbare omzet van minimaal € 50.000 per over de afgelopen 12 maanden. We verstrekken op basis van girale omzet (bijvoorbeeld: omzet afkomstig van facturen, pinomzet, online omzet, payment providers, ect.).

Waarvoor kan ik de zakelijke lening gebruiken?

Bij BridgeFund regel je eenvoudig een lening voor al je zakelijke doeleinden. Zo kan je snel beschikken over werkkapitaal voor bijvoorbeeld het aanschaffen van machines, inventaris, voorraden of het overbruggen van debiteuren.

Hoeveel kan ik zakelijk lenen?

Je kunt bij ons zakelijk krediet aanvragen tot een maximum bedrag van € 250.000. Hoeveel u wil lenen en maximaal kan lenen hangt af van de situatie. De zakelijke lening kan gebruikt worden voor de inkoop van extra voorraad  of voor het overbruggen van het laagseizoen.

Wanneer ontvang ik het geld?

Wij begrijpen dat je als ondernemer snel moet schakelen. Wij werken hier dan ook graag aan mee. Zodra jouw aanvraag is verwerkt en goedgekeurd staat het bedrag van de zakelijke lening binnen 24 uur op je rekening. 

Hoe werkt het terug betalen?

Het terugbetalen gaat ongemerkt door middel van een dagelijkse automastiche incasso op je zakelijke rekening. Zo betaal je iedere dag een klein bedrag terug en ben je aan het einde van de looptijd weer volledig schuldenvrij. Zo simpel werkt zakelijk krediet.

Wat kost een zakelijke lening bij BridgeFund?

Wij werken met een vast rentepercentage van 1%. Daarnaast hanteren wij een kleine premie opslag vanaf 0,3% tot 2,2% De hoogte van de premie opslag is afhankelijk van de looptijd van de zakelijke lening. Doe vrijblijvend een aanvraag zodat we de definitieve kosten kunnen berekenen.