Ga naar content

Hoe staat ie in de wedstrijd?

Je belt straks met Harry die geld van ons wil lenen voor zijn tweede restaurant. Dat vindt hij spannend. Dus moet hij compleet snappen wat voor lening hij neemt. En erop vertrouwen dat hij die lening gewoon kan terugbetalen als hij zo doorgaat als hij nu doet. Dit hebben we namelijk uitvoerig gecheckt. Aan jou om haarfijn aan te voelen of je Harry een beetje moet overtuigen van eigen kunnen of juist eventjes laat. Hoe klink jij eigenlijk aan de telefoon?

Alle vacatures

Customer Service Representative

  • Sales
  • 32 – 40 uur
  • € 2.400 – 4.400
Bekijk vacature

Wat we doen

Wij brengen vraag en aanbod van geld bij elkaar

Nu je weet wie we zijn en hoe wij graag met elkaar werken is het tijd om wat meer te vertellen over wat we precies doen. Wel zo handig. Simpel gezegd: wij brengen vraag en aanbod van geld bij elkaar.

BridgeFund is een online platform dat een brug slaat tussen de financiële behoeftes van ondernemers, zonder tussenkomst van een bank. Aan de ene kant stellen ondernemers geld beschikbaar aan het platform in ruil voor rendement en aan de andere kant kunnen ondernemers dit geld lenen om te investeren.
BridgeFund bewaakt de balans tussen vraag en aanbod, kwalificeert de deelnemers en zorgt dat het geld veilig en snel heen en weer gaat.

That’s it!

Dit beloven we aan ondernemers

  • Vraag in 5 minuten online aan
  • Ontvang binnen 24 uur een voorstel
  • Je beschikt dezelfde dag al over het geld

Onze cultuur

We zijn hecht team van gedreven, ambitieuze mensen die maatschappelijke impact willen maken. Een tikkeltje rebels, maar met het hart op de goede plek.

Fight Smart

Wij zijn gelijkgestemde rebellen, gedreven om een slimmere manier te vinden. Met een scherpe geest en een sterke wil combineren wij onze ondernemerszin met een passie voor eenvoud. Wij denken in mogelijkheden.

Work = Play

Wij zijn een energieke, vrolijke groep, met verheven doelen en een lange weg voor de boeg. Waarom niet wat plezier onderweg? Met gelijkgestemde geesten komt geweldige energie. We krijgen maar één ronde en zijn van plan daar het beste van te maken! Onze chemie spreekt boekdelen.

Speak Easy

Bij BridgeFund zijn er geen ego’s, geen muren. Wij zijn transparant in alle richtingen en hebben een groot vertrouwen in ons team. Wij koesteren eerlijkheid. Fouten worden eigengemaakt, niet verborgen. Geen pluis, geen lawaai. Gewoon eerlijk praten en echt luisteren.

Never settle

Wij leven om te winnen. Van begin tot eind worden we gedreven door de wens om vooruitgang te boeken, ons voortdurend te ontwikkelen en altijd te verbeteren. Je mikt hoog, maar je mikt reëel. Zorg dat we snel over de finish komen.

Cultuur

Werken bij BridgeFund betekent werken als ondernemer

We zijn een hecht team van gedreven, ambitieuze mensen die de financiële wereld op zijn kop willen zetten. We zijn echte ondernemers. En dat merk je bij ons op de werkvloer. Hard werken, maar ook onze successen samen groots vieren. We zijn er niet vies van. Hiërarchie vinden we maar een moeilijk woord en top-down doen we alleen als we met elkaar gaan skiën. We stellen kritische vragen en zijn niet bang om af en toe te falen, want falen betekent leren en leren is groeien. Kortom, we houden van aanpakken en dingen slimmer doen dan de status quo.

Download de 
‘Culture paper’!

Benieuwd of BridgeFund een goeie match kan 
zijn voor jou? Lees er alles over in onze ‘culture paper’.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Meet the team

Bekijk alles

Meet Stephan: Risk Manager, Finance Guru én DJ!

Stephan’s road to success begon in Amsterdam, vervolgde zich in Engeland en Amerika en eindigt weer in Amsterdam, bij BridgeFund. Althans, dat hopen we. Want met Stephan zijn fantastische persoonlijkheid, droge humor en enorme bak aan ervaring doen wij er alles aan om hem zo lang mogelijk bij ons te houden, zodat hij al zijn kennis met onze nieuwe talenten kan delen!
Lees verder
Lees meer over Meet Stephan: Risk Manager, Finance Guru én DJ!

Meet René: FinTech pionier en taartenbakker van het eerste uur!

René is een man van vele talenten, interesses en hobby’s. Hij zwemt, tuiniert en bakt taarten als geen ander. Maar bovenal: hij stond aan de wieg van de allereerste FinTech van Nederland! Mensen blij maken door middel van slimme technologie, dáár wordt René pas echt blij van. Geef hem een technisch vraagstuk en hij stopt niet voordat hij een oplossing heeft gevonden. Stiekem is werken zijn grootste hobby (niet tegen zijn vrouw zeggen hoor), terwijl hij ook gewoon lekker op zijn eigen eiland kan chillen. Ja, die heeft ie echt!
Lees verder
Lees meer over Meet René: FinTech pionier en taartenbakker van het eerste uur!

Heb je vragen of interesse?

Ons Talent Team helpt je graag verder via [email protected]. Een open sollicitatie is ook altijd welkom!