Ga naar content
  • 1 van de 25 Meest veelbelovende startups van Nederland

  • Winnaar Bronzen Effie 2023

    Categorie ‘Gedrag Lang’

  • Finalist Deloitte Fast 50
2022

Een baan waar je écht impact kunt maken

Een hecht team van gedreven, ambitieuze mensen die de financiële wereld op zijn kop willen zetten. We zijn echte ondernemers. En dat merk je bij ons op de werkvloer. Hard werken, maar ook onze successen samen groots vieren. We zijn er niet vies van. Hiërarchie vinden we maar een moeilijk woord en top-down doen we alleen als we met elkaar gaan skiën. We stellen kritische vragen en zijn niet bang om af en toe te falen, want falen betekent leren en leren is groeien. Kortom, we houden van aanpakken en dingen slimmer doen dan de status quo.

Uitgelichte vacatures

We hebben momenteel 16 vacatures in 6 teams.

Wat we doen

Wij brengen vraag en aanbod van geld bij elkaar

Nu je weet wie we zijn en hoe wij graag met elkaar werken is het tijd om wat meer te vertellen over wat we precies doen. Wel zo handig. Simpel gezegd: wij brengen vraag en aanbod van geld bij elkaar.

BridgeFund is een online platform dat een brug slaat tussen de financiële behoeftes van ondernemers, zonder tussenkomst van een bank. Aan de ene kant stellen ondernemers geld beschikbaar aan het platform in ruil voor rendement en aan de andere kant kunnen ondernemers dit geld lenen om te investeren.
BridgeFund bewaakt de balans tussen vraag en aanbod, kwalificeert de deelnemers en zorgt dat het geld veilig en snel heen en weer gaat.

That’s it!

Dit beloven we aan ondernemers

  • Vraag in 5 minuten online aan
  • Ontvang binnen 24 uur een voorstel
  • Je beschikt dezelfde dag al over het geld

Check de mogelijkheden binnen jouw vakgebied

Onze cultuur

We zijn hecht team van gedreven, ambitieuze mensen die maatschappelijke impact willen maken. Een tikkeltje rebels, maar met het hart op de goede plek.

Fight Smart

Wij zijn gelijkgestemde rebellen, gedreven om een slimmere manier te vinden. Met een scherpe geest en een sterke wil combineren wij onze ondernemerszin met een passie voor eenvoud. Wij denken in mogelijkheden.

Work = Play

Wij zijn een energieke, vrolijke groep, met verheven doelen en een lange weg voor de boeg. Waarom niet wat plezier onderweg? Met gelijkgestemde geesten komt geweldige energie. We krijgen maar één ronde en zijn van plan daar het beste van te maken! Onze chemie spreekt boekdelen.

Speak Easy

Bij BridgeFund zijn er geen ego’s, geen muren. Wij zijn transparant in alle richtingen en hebben een groot vertrouwen in ons team. Wij koesteren eerlijkheid. Fouten worden eigengemaakt, niet verborgen. Geen pluis, geen lawaai. Gewoon eerlijk praten en echt luisteren.

Never settle

Wij leven om te winnen. Van begin tot eind worden we gedreven door de wens om vooruitgang te boeken, ons voortdurend te ontwikkelen en altijd te verbeteren. Je mikt hoog, maar je mikt reëel. Zorg dat we snel over de finish komen.

Download de 
‘Culture paper’!

Benieuwd of BridgeFund een goeie match kan 
zijn voor jou? Lees er alles over in onze ‘culture paper’.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Heb je vragen of interesse?

Ons Talent Team helpt je graag verder via [email protected]. Een open sollicitatie is ook altijd welkom!