Ga naar content
Waar we bij BridgeFund zoveel mogelijk digitaliseren, draaien we het bij Sirisha even om. Niet alleen al onze telefoons reageren als we “Hey Siri!” roepen, maar er praat nu ook een persoon terug. Hoe leuk!
Anna is onze meester in pasta-party’s en ongekroonde koningin van de arretjescake. Haar paspoort ziet meer stempels dan een postkantoor, behalve tijdens LowLands – dat is heilige grond. Blijkbaar zijn de beste recruitment strategieën tussen de muzieknoten en tentstokken te vinden.
David is onze Berlijnse Haarlemmer met een liefde voor Ajax en marathonlopen. Wanneer hij niet bezig is zijn persoonlijke records te verbreken, houdt hij het team jong door alle ins en outs te delen over zijn studentenleven.
Berend, viervoudig uniek als één van een vierling, swingt op de tonen van Miles Davis terwijl hij af en toe een rap van Mac Miller eruit gooit. Hij brengt zijn liefde voor tennis, boeken en gezelligheid samen, terwijl hij dagdroomt van jazz-improvisaties op de court.
De geruchten gaan dat Ted afstamt van de geldwolf, maar niets is minder waar. Ted heeft meer gemeen met een teddybeer. Vandaar zijn naam. Zijn leukste kunstje? Geld brengen bij ondernemers!
Als je uit Apeldoorn komt is zo’n baan natuurlijk op je lijf geschreven. Wanneer onze klanten hulp nodig hebben, iets willen vragen of gewoon even willen kletsen weten ze wat ze te doen staat… even Thomas bellen!
Onze business naar een hoger level tillen, zodat we blijven innoveren en onze grenzen verleggen. Dat fixt onze Tess allemaal voor ons! Als we niet oppassen moeten we dankzij haar buitengewone skills straks nog veel te hard werken.
Een FinTech zonder Fin is als een hark zonder steel. Zonder Susan zijn we nergens. Met haar ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit gaat ze altijd voor goud en hakt ze knopen door alsof het niks is!
Met Stephan hebben we naast een flinke bak aan ervaring ook eindelijk iemand gevonden die de BridgeFund speeltuin een beetje kan temmen. Streng, maar rechtvaardig en altijd met een glimlach. Zo beperkt hij ieder risico.
Marcel weet hoe hij een team moet leiden, zowel op het veld als in het kantoor. Met een liefde voor terrasjes en barbecues, is Marcel de sociale spil die het team bij elkaar houdt.
Op eigen houtje ontwikkelde Senthuran tijdens zijn studie al eens een app voor een lokale kredietverstrekker om leningen aan te bieden. Niet zo gek dus, dat hij bij BridgeFund is beland!
Hij fietste helemaal naar Noorwegen om tot de ontdekking te komen dat zijn lot gewoon hier in Amsterdam lag. Gelukkig voor ons én voor onze klanten heeft Sebastiaan de weg terug gevonden.
Eén ding weten we zeker: Saoussane zit niet graag stil. Ze runt haar eigen online kledingwinkel, voetbalt erop los en helpt ook nog is onze klanten én ons salesteam uit de brand. Zo veelzijdig!
Rutger heeft overal verstand van en altijd gelijk, althans dat vindt hij zelf. In het echt heeft hij bijna overal verstand van en bijna altijd gelijk. Hij doet alles voor bolognese chips.
Wat Roy allemaal doet is geen code schrijven meer te noemen. Geef hem drie liter koffie, zet z’n schermen omhoog, blaas oldskool electro uit de speakers en hij tovert non-stop magie uit zijn vingers.
Als Pieter niet aan het bellen is dan is hij aan het kokkerellen. Niet voor niets zijn tweede liefde. Gelukkig voor onze klanten heeft hij altijd wel een goede lunch tip.
Studiebol Niek is niet op zijn mondje gevallen. Gelukkig maar! Want met zijn achtergrond in International Business en Finance weet hij als geen ander hoe wij met financiële innovaties onze klanten verder kunnen helpen. Kom maar door!
Nadia is niet vies van een feestje. Niet gek ook, als je uit Limburg komt ken je alle carnavalskrakers natuurlijk op je duimpje. Met haar gezelligheid is het niet alleen elke dag weer een feest voor haar collega’s. Ook onze beleggers gaan in polonaise de deur uit!
Gabriel, geboren en getogen in Amsterdam, codeert overdag en slaat ’s avonds een balletje padel. Zijn pensioenplan? Een eigen café. Gabriel oefent alvast met biertjes tappen in de BridgeFundBar.
Voor Charlotte is elk probleem op te lossen met een dosis chocola of donut. En terwijl ze professioneel de menselijke kant van BridgeFund beheert, is haar persoonlijke motto simpel: “Een dag geen hond geknuffeld, is een dag niet geleefd.”
Bas combineert zijn studie fiscale economie met zijn rol als credit risk analyst bij ons, bewijs dat je nooit te jong bent om risico’s te beheren. Hij is onze rockster in risico’s en raga’s. Wie zegt dat cijfers niet swingen?
Yazan, van Syrië via Zuidoost-Azië naar Amsterdam, combineert een liefde voor natuur met stedelijke architectuur. In ons team brengt hij avontuur en precisie samen, klaar om elke digitale jungle te temmen.
Matthijs verruilde zijn studieboeken voor spreadsheets, maar houdt het leven licht met muziek en reizen. Zijn werkdag? Een balans vinden tussen cijfers en de volgende vakantiebestemming.
Luuk, verruilde Almelo voor Amsterdam, wisselde de kelderklasse in voor de gym. Nu analyseert hij risico’s en verkent hij nieuwe sporten. Zijn motto: altijd in beweging, zowel in werk als sport.
Joseph, uit Zuid-Afrika naar Amsterdam, brengt een passie voor data en sport samen. Trailrunning, fietsen, padel – hij doet het allemaal. Bij BridgeFund duikt hij in data alsof het avonturen zijn.
Ons financiële meesterbrein met een zwak voor Reggaeton. Als hij niet bezig is met cijfers, vind je hem bij waterpolo of op festivals. De financiën én onze Sonos zijn bij hem in goede handen.
Jan, onze IT-held, schakelt sneller tussen schermen dan tussen luiers en voetbalwedstrijden. Wees gewaarschuwd: zijn mobiele filmrol telt 10.487 kiekjes van zijn zoontje én hond Luna niet te vergeten.
In welke bolide Michiel de parkeerplaats op komt rijden is iedere dag weer een vraag, zo vaak switcht ie van auto. Gelukkig voor onze klanten heeft ie dan weer geen last van moodswings in z’n humeur. Hij staat elke dag voor ze klaar!
Diederik serveert spicy gnocchi in onze credit risk keuken zoals hij financiële risico’s hanteert: met een snufje durf. Een reis naar Zuid-Amerika staat hoog op zijn verlanglijstje, maar eerst verovert hij graag de fintech wereld.
Arthur, de Franse Amsterdammer, is thuis in code en de keuken, met kimchi pannenkoeken als specialiteit. Windsurfen, boulderen en schaken vullen zijn dagen. Zijn doel? Ons tech-team versterken met Franse flair.
Deze import-Amsterdammer met een Brabantse ziel, brengt leven in ons recruitment team. Met Fleur aan het roer, marcheren topkandidaten in een polonaise rechtstreeks ons kantoor binnen.
Timo combineert zijn passie voor de sport met de finesse van financieel herstel. Zijn teamspirit reikt verder dan het veld; hij is hier om BridgeFund’s financiën in topvorm te krijgen. Met Timo gaan we voor goud!
Sumit is onze bruggenbouwer in de digitale wereld, waar hij onze dromen omzet in code. Bereid je voor op terabytes aan plezier, want met Sumit aan het roer wordt elk technisch probleem een kans voor iets briljants!
Mikey is onze sportieve ontdekkingsreiziger die met hetzelfde enthousiasme financiën leest als je oma bouqetromans verslindt. Verwacht boeiende verhalen van verre oorden, maar bovenal exotische spreadsheets.
Amsterdamser dan Sam vind je ze niet: voetbalfan, sportfanaat, en met een accent dat net zo kenmerkend is als zijn liefde voor Ajax. We hebben er alle vertrouwen in dat hij bij onze klanten beter scoort dan zijn favoriete voetbalteam op het veld.
Als kind kon Joost uren verdwalen in de wereld van lego, bouwend aan kastelen en ruimteschepen. Vandaag de dag bouwt hij met dezelfde passie, maar dan aan onze datastructuren. In zijn vrije tijd klimt hij naar de top, net zoals hij dat doet met onze data – altijd op zoek naar the next level.
Mountainbiken, skiën, beachvolleybal, zijn vrienden te vriend houden én dagelijks honderden aanvragen onder de loep nemen. Hoe Daan het voor elkaar krijgt is een mysterie. Wij denken dat ie kan tijdreizen…
Jaime’s missie bij BridgeFund is om onze technologie van wereldklasse te maken. Of wij er alle vertrouwen in hebben dat het hem gaat lukken? Duh! Het enige contintent wat deze wereldreiziger nog niet heeft verkend is Antarctica.
Streng maar rechtvaardig. Als je Gijs aan de telefoon krijgt gaat er iets niet goed met de aflossing. Hij lost het graag met je op. Tikkie jij bent ‘em.
Folkert gaat geen uitdaging uit de weg. Is het niet om het beste in team sales naar boven te halen, dan gaat hij de strijd wel aan tijdens een potje judo. No matter when, no matter where!
Spaans, Russich, Engels… Federico heeft een flinke talenknobbel. Toch is er één taal die de geboren Argentijn als geen ander beheerst: IT-aans! We noemen hem dan ook niet voor niets de Messi van IT.
Ondanks haar oneindige liefde voor pizza verliet ze de horeca met gemak voor een job bij BridgeFund. Niet alleen een win voor ons, ook Thuisbezorgd heeft er een levenslange klant bij.
F16 piloot, een modellen carrière of met je neus in financiële data duiken en ondernemers verder helpen met hun onderneming? Daar hoefde onze economie student natuurlijk geen twee keer over na te denken. Data, duh!
Code schrijven ingewikkeld? Niet voor Diego! Het lijkt er meer op alsof zijn vingers dansen over het toetsenbord. Ons verbaast het niets, want waar Diego is, is samba. Hij maakt overal een feestje van!
Met Darryn gaat BridgeFund out of space! Al kunnen we zijn IT skills out of this world noemen, het is niet dat hij een alien is ofzo. Hij stuurde ooit een (knuffel) puppy de ruimte in. Hoe cool!
Jeroen is zo’n ‘best of both worlds kinda guy’. Als tech junkie is zijn huis volledig geautomatiseerd, maar de minimalist in hem produceert zijn eigen eieren. Of eigenlijk doen zijn kippen dit voor hem.
Data, data en nog eens data. Daan krijgt er nooit genoeg. Zo heeft Daan ooit meegewerkt aan een data-model dat voetballers inzicht gaf in hun prestaties, om ze te leren nog beter te voetballen. Nu maar hopen dat KNVB hem niet wegkaapt…
Bij Christiaan weet je zeker dat je in goede handen bent. Met al zijn ervaring als mantelzorger neemt hij nu met veel plezier alle IT-zorgen bij onze collega’s weg. You go Christiaan!
We waren op zoek naar een bierbrouwer. Toen bleek dat hij ook kon growth hacken én verstand van branding bleek te hebben, sloegen we 3 vliegen in één klap.
Britt maakt het leven van onze Customer Success Managers een stuk makkelijker. Maar naast haar administratieve taken pakt zij ook graag haar camera erbij om het BridgeFund team in zijn glorie te vereeuwigen. Lach eens naar het vogeltje!
Niet uit te putten die Bram. Hij rent 70 minuten lang als een dolle het hockeyveld over, wint daarna met gemak de 3e helft en heeft ook nog meer dan genoeg energie over om team finance te ondersteunen.
Bodine zorgt als geen ander. Is het niet voor haar planten, dan wel voor haar fiets die al meer dan 15 (!) jaar meegaat. Wij hebben er alle vertrouwen in dat ze ook voor haar collega’s alles tot in de puntjes verzorgt.
Bij BridgeFund spit Bas bergen data door om potentiële risico’s te signaleren, maar in de keuken neemt hij ze maar al te graag. Iedere dag probeert hij de nieuwste en gekste recepten uit.
Anthia kan twee dingen als geen ander: growth hacken en droge grappen maken. Tot het over eten gaat, dan loopt het water haar opeens heel snel in de mond. Wat je haar ook voorschotelt, vooral veel is het motto!
Een boottochtje hier en een boottochtje daar… Kyle gaat er graag op uit met zijn eigen schuit. Gelukkig ligt BridgeFund HQ aan de Amstel, anders zagen wij – en nog veel erger – onze klanten hem nooit meer terug!
Iedere dag staat Merijn paraat om onze klanten vooruit te helpen. Krijg je hem even niet te pakken? Dan zit deze bergbeklimmende waaghaals waarschijnlijk met z’n hoofd in de wolken. Letterlijk.
Van 010 naar 020 en van de horeca naar Credit Risk… Menno gooide het roer compleet om! Allemaal om ondernemers wel of geen groen licht te geven zodat ze hun business kunnen laten groeien. Over slimme keuzes maken gesproken…
Zie je hem niet, dan hoor je hem wel. Met partyhits op standje door het geluid rijdt Mark dag in dag uit dolenthousiast van Amersfoort naar de Amsteldijk om onze klanten te helpen. Gotta love the energy!
De oversteek maken naar boven de rivieren was voor ‘ons Mark’ geen enkel probleem. Als heroïsch brandweerman heeft hij wel voor hetere vuren gestaan. En wij genieten natuurlijk volop van zijn Brabantse gezelligheid.
Mark heeft de body en de brains. Hij is de kapitein van onze pirate funnel. In ons growthlab werkt hij aan top secret experimenten. Geen woorden maar data.
Een break van parenthood? Niet voor Marjolijn! Als onze marketingmoeder heeft ze er zomaar een tweede familie bij gekregen. Gelukkig is team marketing (iets) zelfstandiger dan haar eigen kroost.
Onze kitesurfer, fijnproever en levensgenieter. En in zijn vrije tijd helpt hij onze business naar groei als volwaardig lid van ons IT-team. Of was het nou andersom? Wij weten het niet meer, hij geniet altijd!
Als je Lotte aan de lijn hebt, dan zou het zomaar kunnen dat je binnenkort een tekstje over jezelf aan het lezen bent op deze pagina. Lotte heeft namelijk de schone taak om ons alsmaar groeiende team van nieuw talent te voorzien. En zoals je ziet lukt dat aardig!
Ons blije ei Anne is altijd te porren voor een goed gesprek over films, showbizz, Ajax en eten. Maar als je haar aan de telefoon krijgt, gaat het helaas over serieuzere zaken. Geen zorgen, ze helpt je graag!
Aan enthousiasme geen gebrek bij Klaas. En dat is niet alleen goed nieuws voor zijn collega’s, maar al helemaal voor onze funders. Hij maakt jou én je geld weer helemaal gelukkig. Winning!
Doorbreken bij Ajax is zijn grootste droom. Mocht dit om dubieuze redenen niet lukken, helpt hij ondertussen in ieder geval onze klanten om hun ondernemersdromen waar te maken. Mooi toch?
Krijg je Justin aan de lijn? Dan is het in ieder geval nooit saai! Hij heeft altijd wel een goed verhaal te vertellen. Maar dat is ook niet zo gek als je hobby stofzuigen is en je ooit middenin de Pyreneeën bent gestrand…
Als je Julian 20 jaar geleden had verteld dat hij CEO zou worden van een succesvolle online kredietverlener, dan had hij je zeker geloofd. Hij staat bekend om zijn neus voor talent.
Julia is het type stille wateren, diepe gronden. Totdat je over haar grote passie begint: croissants. Dan gaat haar mond heel gauw open. Als waardevol lid van ons team zorgt Julia ervoor dat we sky high gaan!
Judith ziet er misschien lief uit, maar schijn bedriegt! Ze bestrijdt niet alleen fraude en witwaspraktijken, maar in haar vrije tijd is ze ook de golven de baas op haar surfboard, daalt ze pistes af op haar ski’s of oefent ze op haar rechtse hoek.
Vietnam, Bali, Thailand en de Filippijnen. Joep heeft het allemaal gezien, maar toch maakt niks hem blijer dan een oerhollands culinair hoogstandje. Voor een worstenbroodje mag je hem altijd wakker maken!
Joël is helemaal in zijn element omringd door cijfertjes, getallen en nummers. Maar eenmaal uit z’n comfortzone, gaat hij helemaal los! Menig collega is dan ook jaloers op zijn onberispelijke dansmoves.

Werken bij BridgeFund

Join the finance revolution!

Dompel je onder in een plek waar je volledig jezelf kan én mag zijn. Een tweede thuis, maar dan met meer computers, mensen en een gezonde dosis chaos om je heen.