Ga naar content

Blije ondernemers! Daar doen we het voor.

BridgeFund krijgt gemiddeld een 4.6 uit 5

Bedrijfslening aanvragen? Zo werkt het

Hoe sneller jij bent, hoe sneller wij zijn

Wil jij een zakelijke lening aanvragen? Binnen 24 uur is het geregeld, ons record is 89 minuten. Oftewel; een zakelijke lening zonder gedoe.

Ben jij degene die ons record helpt verbreken?

Geen woorden, maar data

Hoe benieuwd we ook zijn naar je bedrijf, een bedrijfspresentatie of businessplan is bij ons niet nodig. Wij laten graag de data voor zich spreken.

Zo is een zakelijke lening aanvragen een piece of cake!

Wil je de mogelijkheden bespreken?

Wij denken graag met je mee. Bel 085 401 6600 of stuur een mailtje naar [email protected]

Hoe het werkt?

Financiering in 3 simpele stappen

Stap 1

Vraag eenvoudig online aan

Geef aan hoeveel je wilt lenen en waarvoor. Vul vervolgens je gegevens in en upload je recente zakelijke banktransacties in onze beveiligde omgeving.

Stap 2

De slimme scan gaat aan de slag

Onze slimme scan rekent razendsnel uit wat je maximaal verantwoord kunt lenen. Vervolgens krijg je een vrijblijvend aanbod op maat.

Stap 3

Check, check dubbelcheck & GO!

Ter verificatie vragen we nog enkele documenten op en doen onze kredietanalisten een laatste check. Ziet alles er goed uit? Maken wij het geld dezelfde dag nog over.

Na ondertekening van de overeenkomst staat de financiering dezelfde dag nog op je rekening. Check mijn mogelijkheden

Kan ik een zakelijke lening krijgen?

Het is onze missie om financiering voor ondernemers zo simpel, snel en verantwoord mogelijk te maken. Daarom verstrekken we niet zomaar een zakelijke lening. Het moet je natuurlijk wel verder helpen. Check daarom eerst onze voorwaarden. Vraag daarna vrijblijvend een zakelijke lening aan en we checken razendsnel wat je kunt lenen.

 • Ingeschreven bij de KVK
 • Minimaal 1 jaar in business
 • Zakelijke bankrekening
 • Minimaal €50.000 jaaromzet
Check je mogelijkheden

Geheel vrijblijvend en kosteloos

Wat kost een zakelijke lening?

Voor een zakelijke lening rekenen wij een alles-in-1 tarief vanaf 0,7% per maand, dat is inclusief het zakelijke rentetarief. Afhankelijk van o.a. de hoogte en looptijd van de zakelijke lening en de financiële situatie van je bedrijf. Hoe gezonder je bedrijf, hoe lager de kosten van de lening.

Alles-in-1 tarief

Wij doen niet aan afsluit- of opname kosten. Bij ons weet je vooraf precies wat je betaalt voor je zakelijke lening.

Geen verborgen kosten

Geen verrassingen. Je weet vooraf precies wat je betaalt en over welke periode.

Geen aflosboete

Bij ons krijg je geen boete, maar juist korting als je jouw bedrijfslening sneller aflost.

Wat doet BridgeFund anders?

Voorbij zijn de dagen van langdurige processen en onzekerheid om een zakelijke lening aan te vragen. Het is tijd voor een nieuwe en optimistische manier van financiering verstrekken, waarbij denken in mogelijkheden, snelheid en eenvoud voorop staan. En dáár word je als ondernemer blij van.

Simpel aangevraagd

Binnen 5 minuten en volledig online, zonder businessplan of stapels papierwerk.

Snel geregeld

Niks geen maandenlange aanvraag processen. Ontvang je zakelijke lening in enkele uren.

Slim meegedacht

Op basis van harde data en gezond verstand stemmen we de lening volledig af op jouw ondernemersuitdaging.

Veelgestelde vragen over zakelijk geld lenen

Jazeker!
In de meeste gevallen is dit geen probleem. Het is een stuk overzichtelijker voor je om je leningen bij één partij onder te brengen. Bovendien vinden we het fijn als we zien dat jij andere leningen altijd netjes aflost.

Geen jaarcijfers, maar actuele data
Voor het verstrekken van zakelijk krediet hebben wij, anders dan de bank, geen businessplan of jaarcijfers nodig. Met onze slimme technologie kijken wij vooral naar je recente financiële data om zorgvuldig te bepalen hoeveel je maximaal verantwoord kunt lenen.

Aan te leveren informatie voor een vrijblijvend aanbod

 • Persoonlijke gegevens
 • Je KVK bedrijfsgegevens
 • MT940 bestand – Overzicht van je zakelijke banktransacties van de afgelopen 12 maanden

Aanvullende informatie ter verficatie

 • Kopie van het paspoort of ID van de eigenaar, alle vennoten of bestuurders (geen rijbewijs)
 • Screenshot van je bankrekening, IBAN-nummer + naam rekeninghouder (mag ook je zakelijke bankpas zijn)
 • Overzicht belanghebbende(n)
 • Crediteurenformulier

In uitzonderlijke gevallen

 • Kopie van je BTW-aangiften van de laatste 4 kwartalen of 12 maanden
 • Ingevuld UBO-formulier

Voor al je zakelijke doeleinden, klein of groot.

Denk hierbij aan:

 • Machines
 • Inventaris
 • Voorraad
 • Voertuigen
 • Verbouwing
 • Marketing
 • Voorfinanciering
 • Overbrugging van debiteuren
 • Herfinanciering van een lopende lening.

Wij verstrekken bedragen van €5.000 tot €250.000.
Hoeveel je maximaal kan lenen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de hoogte van je omzet, de branche waarin je actief bent, eventuele overige verplichtingen en het risicoprofiel van je bedrijf.

Check jouw mogelijkheden
Wil je weten wat jouw zakelijk krediet mogelijkheid exact is? In 3 simpele stappen krijg je van ons een aanbod op maat.  

Check onze voorwaarden
We verstrekken uitsluitend aan Nederlandse bedrijven. Om in aanmerking te komen voor een zakelijke lening dient jouw bedrijf in ieder geval te voldoen aan de volgende voorwaarden:

 • Ingeschreven bij de KVK
 • Minimaal 1 jaar in business
 • Zakelijke bankrekening
 • Minimaal €50.000 jaaromzet

In de meeste gevallen dezelfde dag nog.
Dit ligt ook een beetje aan jezelf. Hoe eerder wij de opgevraagde informatie binnen hebben, hoe eerder jij over het geld kan beschikken. Zo simpel is het. Zodra alles akkoord is maken we het geld namelijk meteen over. Meestal staat het geld dezelfde dag nog op je rekening. Ons record van aanvraag tot uitbetaling staat op 5 uur. Dat record verbreken we graag met jou!

Vraag nu vrijblijvend jouw lening aan.

Je ontvangt een eenmalig totaalbedrag
Bij een lening krijg je eenmalig een totaalbedrag op je rekening waarbij je rente betaalt over het totaalbedrag.

De looptijd bepaalt de hoogte van de aflossing
Hoelang de aflossing duurt hangt af van de looptijd. Dit is maximaal 24 maanden, afhankelijk van jouw keuze en een aantal zaken zoals het bestedingsdoel, de omzet en het saldo op je rekening.

Aflossen doe je elke week.
Op die manier merk je er zo min mogelijk van. De rente die je betaalt staat vast, dus de aflossing is elke termijn hetzelfde. Gaan de zaken goed en wil je extra aflossen? Geen probleem, sneller aflossen kost bij ons niets extra, sterker nog je krijgt zelfs korting! Een zakelijke lening zonder gedoe dus. Daar staan wij voor.

Hoe beter de resultaten van jouw onderneming, hoe groter de kans is dat we jou een financiering kunnen verstrekken. Vallen de resultaten even tegen? We weten als geen ander dat ondernemen met ups en downs gaat. Door hier open en eerlijk over te praten ontstaat vertrouwen en kunnen we afspraken maken.

We kijken eerst of je aan de basisvoorwaarden van onze bedrijfsfinanciering voldoet. Vervolgens rekent onze slimme scan razendsnel uit hoeveel je maximaal kan lenen op basis van de actuele cashflow op je zakelijke rekening(en). Ziet dat er positief uit dan doen onze kredietanalisten nog een uitgebreide analyse en een zekerheidscheck.

Geen denken aan!
Je krijg zelfs korting. Wij gaan je toch niet straffen als het goed gaat met je onderneming! Zakelijk krediet sneller aflossen ervaren wij als positief.

Dat kan!
Wij denken graag mee met ondernemers en begrijpen dat het fijn is om je zakelijke lening sneller af te lossen als de zaken goed gaan. Graag zelfs. Hier krijg je bij ons geen boete voor, maar juist korting!

Het terugbetalen gaat ongemerkt door middel van een wekelijkse automatische incasso op je zakelijke rekening. Zo betaal je iedere week een bedrag terug aan kosten en aflossing en ben je aan het einde van de looptijd weer volledig schuldenvrij.

24 maanden
Wij werken met kortlopende zakelijke leningen tot maximaal 24 maanden. We denken graag met je mee en samen kiezen we de meest geschikte looptijd van de lening. Hou er rekening mee dat een zakelijke lening met een kortere looptijd ook minder kost.

Vanaf 0,7% rente per maand
Bij BridgeFund denken we graag mee met ondernemers. Daarom zijn we helder over de kosten. Deze worden bepaald op basis van de financiële gezondheid van je bedrijf, het leenbedrag en de looptijd. Dat is natuurlijk bij iedere onderneming anders.

Doe vrijblijvend een aanvraag voor een aanbod op maat.

Ons tarief
Over een zakelijke lening bij BridgeFund betaal je een vaste rente van 0,5% plus een premieopslag van 0,2% tot 2,8% per maand. De premieopslag wordt berekend op basis van de gezondheid van je bedrijf. Hoe gezonder je bedrijf, hoe lager de kosten. Geen verborgen kosten of verrassingen achteraf.

Dit is essentieel om in te schatten hoeveel we je maximaal verantwoord kunnen financieren.
Met onze slimme software analyseren wij je banktransacties om inzicht te krijgen in de cashflow van je ondernemering. Op basis hiervan kunnen wij een inschatting maken van de gezondheid van je bedrijf en een risicoprofiel bepalen.

Veiligheid boven alles
Om verantwoord een zakelijke lening af te sluiten kunnen we er niet omheen om verschillende privacy gevoelige data van je te vragen. Het aanvraagproces hebben we zo makkelijk en veilig mogelijk gemaakt om je gegevens goed te beschermen. Met SSL-technologie worden je gegevens versleuteld en beveiligd verzonden via onze website. We delen jouw gegevens nooit met derden en gebruiken deze uitsluitend voor het verlenen van krediet. In onze privacyverklaring kan je hier meer over lezen.

Wij doen er alles aan om jouw privacy te beschermen
In alles wat wij doen, volgen wij de Europese privacy wetgeving AVG.
We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor (de verbetering van) onze eigen dienstverlening en delen deze nooit met anderen. Je leest hier meer over in onze privacy policy.

Van onverwachte kosten tot kansen om te groeien

Onze zakelijke leningen zijn ideaal voor:

Debiteuren vooruitbetalen

Voorraad inslaan

Inventaris inkopen

Machines vervangen

Investeren in marketing

Bedrijfswagens aanschaffen

Bedrijfspand verbouwen

Investeren in vastgoed

Materialen voorfinancieren

Altijd een oplossing voor jouw uitdaging!

Heb je een eenmalig bedrag nodig of ben je van plan meerdere keren per jaar te investeren? Vergelijk je mogelijkheden.

Zakelijke lening

 • Ideaal als eenmalige investering
 • Looptijd tot 24 maanden
 • Ontvang het geld in één keer
 • Alles-in-1 tarief vanaf 0,7% per maand

Zakelijk krediet

 • Ideaal als je vaker per jaar investeert
 • Doorlopend toegang tot kredietlimiet
 • Wat je aflost kun je direct weer opnemen
 • Alleen kosten over opgenomen bedrag
Bekend van o.a.

Eerlijk over zakelijk lenen

Waar is het zakelijke rentetarief op gebaseerd?

Bij BridgeFund denken we graag mee met ondernemers. Daarom zijn we helder over de kosten van een zakelijke lening. Hoeveel een bedrijfslening kost hangt af van een aantal factoren. De kosten van een zakelijke lening worden o.a. bepaald door de financiële gezondheid van je bedrijf, hoelang je al in business bent, hoeveel omzet je hebt gemaakt over de afgelopen 12 maanden en de looptijd. Dat is natuurlijk bij iedere ondernemer anders. Daarom krijgen ondernemers die bij ons een zakelijke lening aanvragen altijd een aanbod op maat.

Let op geld lenen kost geld

Dat geldt ook voor ons. Daar gaan we niet geheimzinnig over doen. Wij zijn geen bank en ondernemen graag onafhankelijk. Het geld dat je leent is afkomstig van andere ondernemers die dit bij ons beleggen in ruil voor rendement.

Zonder gedoe, kleine lettertjes of verborgen kosten.

Liever een aanbod op maat?

Doe vrijblijvend een aanvraag en we rekenen het razendsnel voor je uit.

Check je mogelijkheden

Vragen?

Onze Customer Success Managers denken graag met je mee.
Bel 085 401 6600 of stuur een mailtje naar [email protected]