Zakelijke lening

Zakelijk lenen zonder gedoe? Snel een zakelijke lening nodig? Een zakelijke lening afsluiten binnen 5 minuten, zonder tussenkomst van de bank. Profiteer van lage rentes en direct geld op je rekening.

BridgeFund biedt jou als ondernemer snel zakelijk krediet tot €250.000. Aanvragen doe je geheel online. Zonder jaarverslagen en businessplannen. Binnen enkele minuten weet je of je in aanmerking komt voor een zakelijke lening, dezelfde werkdag weet je hoeveel je kunt lenen.

Terugbetalen doe je per werkdag, geheel automatisch. We incasseren iedere werkdag een gedeelte van de hoofdsom. Hierdoor hoef je niet per maand een groot bedrag te missen, maar merk je zo min mogelijk van de aflossing.

Zodra we van jouw bank de incassomachtiging hebben ontvangen keren we het bedrag uit en kun jij verder met ondernemen. Die kans komt tenslotte maar een keer voorbij.

  • Lening calculator
  • Deze berekening is ter indicatie en is gebaseerd op een gemiddeld risicoprofiel.

Bekend van o.a.

Kenmerken

Zakelijke lening aanvragen via BridgeFund

Heb jij groei-ambities voor je bedrijf? Bij BridgeFund regel je eenvoudig een zakelijke lening voor al je zakelijke doeleinden.  Zo kan je snel beschikken over werkkapitaal voor het aanschaffen van bijvoorbeeld machines, inventaris, voorraden of het overbruggen van debiteuren. 

Je hebt geld nodig om geld te maken. Daar wil je als ondernemer het liefst zo snel mogelijk over kunnen beschikken. Zonder rompslomp. Een zakelijke financiering aanvragen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het kan stukken beter, en vooral sneller. Binnen 5 minuten kan je bij ons een zakelijke lening aanvragen met een looptijd tot maximaal 24 maanden.

Z

Aanvragen is kosteloos

Aanvragen duurt 5 minuten en verplicht je tot niks.
Z

Geen onderpanden nodig

Bij het afsluiten van een lening geef je een persoonlijke borgstelling af.
Z

Kredietbeslissing binnen 6 uur

Een lening voor je bedrijf aanvragen hoeft niet ingewikkeld te zijn.
Z

Snel weer schuldenvrij

Iedere werkdag betaal je een vast klein bedrag aan rente en aflossing.
Z

Duidelijke voorwaarden

Een overeenkomst van 3 pagina's zonder kleine lettertjes. Zo kan het ook!
Z

Boetevrije aflossen

Gaan de zaken goed? Bij ons kan je boetevrij aflossen.

Voor wie

Voor ondernemers

Bestaat jouw bedrijf langer dan 1 jaar en heb je het afgelopen jaar minimaal €50.000 euro omzet gedraaid? Dan kunnen we jouw aanvraag in behandeling nemen.

Ondernemen is kansen zien en benutten. Je hebt geld nodig om geld te maken. Daar wil je het liefst zo snel mogelijk over kunnen beschikken zonder rompslomp. Deze ondernemers willen wij graag helpen. We verstrekken flexibel werkkapitaal aan het MKB. Dat doen we op een wijze die past bij deze tijd: gewoon simpel & snel online. Zonder kleine lettertjes of verborgen kosten.

Je kan bij ons terecht voor een zakelijke lening tot maximaal € 250.000 zonder jaarcijfers of een businessplan. We beoordelen je aanvraag op basis van je bankgegevens. Zo weet je snel hoeveel je kan lenen en kan je lening al binnen 24 uur zijn toegekend zodat je direct over het geld kan beschikken. Zakelijk lenen hoeft dus niet moeilijk te zijn.

Bedrijfslening aanvragen?

Of je nou een starter bent die pas net 1 jaar actief is of een zakelijke lening met spoed nodig hebt voor een extra filiaal. Bij BridgeFund maakt het niets uit.  Een bedrijfsfinanciering aanvragen zonder rompslomp, ook als er spoed achter zit!

Z

Zakelijk lenen zonder jaarcijfers

Z

Lenen tot €250.000

Z

Binnen 24 uur je geld

Z

Lening vanaf 1.5%

Rente zakelijke rekening

Wat kost het?

Je betaalt op iedere werkdag een klein bedrag aan rente en aflossing. Zo gaat aflossen ongemerkt en ben je na maximaal 24 maanden weer helemaal schuldenvrij. Een korte zakelijke lening aanvragen tegen een eerlijk tarief dus.

In onze lening calculator kan je precies berekenen wat een zakelijke financiering bij BridgeFund kost. Hieronder hebben we de kosten voor je op een rijtje gezet.

Aanvragen:Kosteloos
Afsluitkosten:Geen
Rente:1% per maand
Premie opslag:0,5% – 2,5% per maand
Extra aflossen:Kosteloos

We hanteren een vaste rente van 1% per maand. Daarnaast rekenen we een vaste rente-opslag die kan variëren van 0,5% tot 2,5% per maand. De rente opslag is afhankelijk van een aantal prestatie indicatoren van jouw bedrijf. Doe een aanvraag om erachter te komen welk tarief we jou kunnen bieden. Wil je weten wat een zakelijk je kan opleveren? gebruik onze ROI Calculator en bereken de winstmarge van het financieren van een investering.

Z

Gratis aanvragen

Z

Lenen vanaf 1.5%

Z

Korting bij vroegtijdige aflossing

Z

Zakelijke lening met looptijd tot 24 maanden

Hoe het werkt

Zakelijk lenen in 3 stappen

€ 50.000 zakelijk lenen? Of misschien wel 100.000? Of het nou gaat om een kleine zakelijke lening of om een groot bedrag, ons maakt het niets uit. We verbinden bedrijven die op zoek zijn naar een zakelijke lening, met mensen en bedrijven die geld willen uitlenen. We hebben het hele aanvraagproces geautomatiseerd. Hierdoor kan je sneller en efficiënter een zakelijke lening afsluiten dan bij traditionele kredietverstrekkers.

1. Online aanvragen

Vul je bedrijfsgegevens in en stuur ons digitaal je omzet gegevens.

}

2. Vandaag een aanbod

We beoordelen je aanvraag en binnen 6 uur krijg je een definitieve uitslag.

3. Beschik over het geld

Na goedkeuring kan je dezelfde werkdag al over zakelijk krediet beschikken.

Blije klanten! Iets waar we trots op zijn

Wij geven een FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik in aanmerking voor een lening?

Je bedrijf moet minimaal 12 maanden actief zijn en beschikken over een zakelijke bankrekening met daarop een aantoonbare omzet van minimaal € 4.000 per maand. We verstrekken op basis van girale omzet (bijvoorbeeld: omzet afkomstig van facturen, pinomzet, online omzet, payment providers, ect.).

Waarvoor kan ik de zakelijke lening gebruiken?

Bij BridgeFund regel je eenvoudig een lening voor al je zakelijke doeleinden. Zo kan je snel beschikken over werkkapitaal voor bijvoorbeeld het aanschaffen van machines, inventaris, voorraden of het overbruggen van debiteuren.

Hoeveel kan ik zakelijk lenen?

Wij verstrekken leningen tot een maximum bedrag van € 250.000. Hoeveel u wil lenen en maximaal kan lenen hangt af van de situatie. De zakelijke lening kan gebruikt worden voor de inkoop van extra voorraad  of voor het overbruggen van het laagseizoen.

Wanneer ontvang ik het geld?

Wij begrijpen dat je als ondernemer snel moet schakelen. Wij werken hier dan ook graag aan mee. Zodra jouw aanvraag is verwerkt en goedgekeurd staat het bedrag van de zakelijke lening binnen 24 uur op je rekening. 

Hoe werkt het terug betalen?

Het terugbetalen gaat ongemerkt door middel van een dagelijkse automastiche incasso op je zakelijke rekening. Zo betaal je iedere dag een klein bedrag terug en ben je aan het einde van de looptijd weer volledig schuldenvrij. Zo simpel werkt zakelijk krediet.

Wat kost een zakelijke lening bij BridgeFund?

Wij werken met een vast rentepercentage van 1%. Daarnaast hanteren wij een kleine premie opslag vanaf 0,5% De hoogte van de premie opslag is afhankelijk van de looptijd van de zakelijke lening. Om de definitieve kosten te kunnen zien gebruik je onze lening-calculator.