De zakelijke lening
zonder gedoe

Tijdelijk wat extra geld nodig voor je business? Ontdek de voordelen van BridgeFund online zakelijk lenen. Voor kleine problemen, grootse dromen en alles daartussenin. Vraag vrijblijvend een zakelijk lening aan tussen de €5.000 en €250.000.

N

Financiering van €5.000 tot €250.000

N

Looptijd tot 24 maanden

N

Vanaf 1,5% per maand

Bekend van o.a.

Zakelijk lenen bij BridgeFund is snel, simpel én verantwoord.

Waarom online
zakelijk lenen?

Als ondernemer heb je genoeg te doen, dus je financiën wil je snel en goed geregeld hebben. Zonder gedoe, maar wel verantwoord. Alleen krijg je die bij banken vrijwel niet meer. Om nog maar te zwijgen over het trage aanvraagproces, dat vaak weken in beslag neemt. In de tussentijd is je groeikans allang verkeken of is het probleem waar je de lening voor nodig hebt nog groter geworden.

1000+ ondernemers gingen je voor

Met BridgeFund zakelijk lenen helpen wij dagelijks talloze ondernemers binnen 24 uur aan extra werkkapitaal. Op de BridgeFund manier: snel, simpel en verantwoord. Hoe dat werkt lees je hier.

Aanvragen in 5 minuten

Vandaag nog op je rekening

Geen kleine lettertjes

Blije klanten!
Daar doen we het voor

Investeren met een
zakelijke lening

Als ondernemer krijg je een hoop uitdagingen voor je kiezen die allemaal geld kosten. Soms hele leuke, zoals investeren in een nieuwe bedrijfswagen, een nieuw terras aanschaffen voor je café, een nieuw product lanceren of goedkoop extra voorraad inslaan, net nu de business zo lekker gaat.
Zo zijn er ook minder leuke uitdagingen, zoals de vervanging van een dure machine of nog vervelender, debiteuren die je facturen niet betalen. Kortom, soms heb je even wat extra geld nodig. Een zakelijke lening kan daarbij helpen.

Waar je een zakelijke lening allemaal voor kunt gebruiken

Herfinanciering

Debiteuren

Inventaris

Voorfinanciering

Marketing

Voorraad

Machines

Voertuigen

Verbouwing

“Dankzij BridgeFund konden we de uit de klauwen gegroeide vraag naar ons product voorfinancieren.”
– Armand & Tim van Beer in a Box

Kom ik in aanmerking voor een zakelijke lening?

Het is onze missie om financiering voor ondernemers zo simpel, snel en verantwoord mogelijk te maken. Daarom verstrekken we niet zomaar een zakelijke lening. Het moet je natuurlijk wel verder helpen. Check daarom eerst onze voorwaarden. Vraag daarna vrijblijvend een zakelijke lening aan en we checken razendsnel wat je kunt lenen.

Check direct hoeveel jij kunt lenen.

Onze voorwaarden

R Ingeschreven bij de KVK

R Minimaal 1 jaar in business

R Minimaal €50.000 jaaromzet

R Zakelijke bankrekening

Bedrijfslening aanvragen?
Zo werkt het

Hoe sneller jij bent, hoe sneller wij zijn

Wij streven ernaar de zakelijke lening binnen 24 uur te verstrekken, ons record is 5 uur. Hoe sneller jij de gevraagde gegevens aanlevert hoe sneller het geld op je rekening staat.
Ben jij degene die ons record helpt verbreken?

Geen woorden, maar data

Hoe benieuwd we ook zijn naar je onderneming, een bedrijfspresentatie of businessplan is bij ons niet nodig. Als tech bedrijf in hart en nieren laten we graag de data voor zich spreken.

Stap 1

Vraag eenvoudig online aan

Geef aan hoeveel je wilt lenen en waarvoor. Vul vervolgens je gegevens in en upload je zakelijke banktransacties van de afgelopen 12 maanden in onze beveiligde omgeving. 

Stap 2

De slimme scan gaat aan de slag

Onze slimme scan rekent razendsnel uit wat je maximaal verantwoord kunt lenen. 

Stap 3

Check, check, dubbelcheck & go!

We vragen nog een paar documenten op ter verificatie en onze kredietanalisten doen een laatste kritische check. Ziet alles er goed uit? Je ontvangt direct een aanbod op maat!  

EN DÓÓR…

Na ondertekening van de overeenkomst staat het geld vaak dezelfde nog op je rekening.

Automatisch aflossen per werkdag,
zo merk je er het minst van.

Zakelijk lening aflossen?
Zo werkt het

Afgelost voor je het weet

Het aflossen van de zakelijke lening gaat automatisch, per werkdag. Op die manier merk je er zo min mogelijk van. Mocht dit voor jou niet de ideale manier zijn is het altijd bespreekbaar om het wekelijks te voldoen.

Geen boete, maar korting bij sneller aflossen

Gaan de zaken goed? Wil je de zakelijke lening sneller aflossen dan oorspronkelijk is afgesproken? Dat is geen enkel probleem. Wij doen niet aan boetes of andere onverwachte fratsen. Bij ons betaal je alleen rente over de looptijd van de zakelijke lening. Dat vinden wij wel zo logisch.

 • Lening calculator
 • Deze berekening is ter indicatie en is gebaseerd op een gemiddeld risicoprofiel.

Geen kleine letters

Helder over de kosten

Korting bij sneller aflossen

Wat kost een
zakelijke lening?

Ons tarief

Over een zakelijke lening bij BridgeFund betaal je een vaste rente van 1% plus een premieopslag van 0.5% tot 2.5% per maand. De premieopslag wordt berekend op basis van de gezondheid van je bedrijf. Hoe gezonder je bedrijf, hoe lager de kosten.

Bereken het zelf

Met de zakelijke lening calculator reken je zelf uit hoeveel een zakelijke lening je ongeveer gaat kosten. De calculator is gebaseerd op een gemiddeld risicoprofiel. Hou er rekening mee dat dit een indicatie is en de zakelijke lening voor jou in werkelijkheid iets duurder of misschien wel een stuk goedkoper kan zijn.

Liever een aanbod op maat?

Doe vrijblijvend een aanvraag en we rekenen het razendsnel voor je uit.

Eerlijk over
zakelijk lenen

Waar is het tarief op gebaseerd?

Bij BridgeFund denken we graag mee met ondernemers. Daarom zijn we helder over de kosten van een zakelijke lening. Hoeveel zakelijk krediet kost hangt af van een aantal factoren. De kosten van een zakelijke lening worden o.a. bepaald door de financiële gezondheid van je bedrijf, hoelang je al in business bent, hoeveel omzet je hebt gemaakt over de afgelopen 12 maanden en de looptijd. Dat is natuurlijk bij iedere ondernemer anders. Daarom krijgen ondernemers die bij ons een zakelijke lening aanvragen altijd een aanbod op maat.

Geld lenen kost geld

Dat geldt ook voor ons. Daar gaan we niet geheimzinnig over doen. Wij zijn geen bank en ondernemen graag onafhankelijk. Wij halen geld op bij informele investeerders, veelal ondernemers met geld en verstrekken dit online, zonder gedoe, kleine lettertjes of verborgen kosten.

Liever een aanbod op maat?

Doe vrijblijvend een aanvraag en we rekenen het razendsnel voor je uit.

Over BridgeFund

Veelgestelde vragen
zakelijk lenen

1. Hoe werkt het?

2. Wat zijn de voorwaarden?

3. Wat kost het?

4. Hoe zit het met privacy een veiligheid?

Wanneer kom ik in aanmerking voor een zakelijke lening?

Als je bedrijf minimaal 1 jaar actief is en een minimale omzet heeft van € 50.000 over de afgelopen 12 maanden helpen we je graag verder.

Hoe werkt een zakelijke lening?
Bij een zakelijke lening krijg je eenmalig een totaalbedrag op je rekening waarbij je rente betaalt over het totaalbedrag. De zakelijke lening los je vervolgens elke werkdag stukje bij beetje af. Op die manier merk je zo min mogelijk van het aflossen en ben je snel weer schuldenvrij. Hoelang de aflossing duurt hangt af van de looptijd. De looptijd van je lening is maximaal 24 maanden, afhankelijk van jouw bestedingsdoel en de omzet en het saldo op de rekening. De rente die je betaalt over de zakelijke lening staat vast, dus de kosten zijn elke werkdag hetzelfde. Gaan de zaken goed en wil je extra snel aflossen? Dan betaal je daar niks extra’s voor, je krijgt zelfs korting.
Hoeveel kan ik zakelijk lenen?

Bij BridgeFund kan je zakelijk lenen van €5.000 tot €250.000. Wat je maximaal kan lenen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de hoogte van je omzet, de branche waarin je actief bent, eventuele overige verplichtingen en het risicoprofiel van je bedrijf. Wil je weten wat je financieringsmogelijkheden zijn? Beantwoord 4 vragen en krijg een indicatie van wat je maximaal zakelijk kan lenen. 

Waarvoor kan ik de zakelijke lening gebruiken?
Voor al je zakelijke doeleinden, denk hierbij aan:

 • Machines
 • Inventaris
 • Voorraad
 • Voertuigen
 • Verbouwing
 • Marketing
 • Voorfinanciering
 • Overbrugging van debiteuren
 • Herfinanciering van een lopende lening.
Welke informatie hebben jullie van mij nodig?

Naast je bedrijfsgegevens hebben wij een overzicht nodig van je zakelijke banktransacties over de afgelopen 12 maanden. We vragen je deze aan te leveren in de vorm van een MT940 bestand. Deze is eenvoudig te downloaden vanuit online bankieren. Hoe lees je hier. Op basis van je banktransacties rekent onze slimme scan vervolgens razendsnel uit hoeveel je maximaal verantwoord kunt lenen.

1. Basisgegevens
– De hoogte van je omzet over de afgelopen 12 maanden (excl. BTW)
– Hoelang je bedrijf actief is
– Waar je de zakelijke lening voor wilt gebruiken
– Wanneer je de zakelijke lening nodig hebt

2. Persoonlijke gegevens
– KVK Bedrijfsnaam
– Je persoonlijke gegevens

3. Financiële gegevens
– MT940 bestand – Overzicht van je zakelijke banktransacties van de afgelopen 12 maanden

Nemen jullie ook bestaande zakelijke leningen over?
Jazeker! Als wij denken dat wij een beter aanbod kunnen doen nemen we je bestaande lening graag van je over. Je hebt dan meteen al je leningen bij één partij ondergebracht. Wel zo overzichtelijk.
Hoe wordt mijn aanvraag beoordeeld?
We kijken eerst of je aan de basisvoorwaarden van onze bedrijfsfinanciering voldoet. Vervolgens rekent onze slimme scan razendsnel uit hoeveel je maximaal kan lenen op basis van de actuele cashflow op je zakelijke rekening(en). Ziet dat er positief uit dan doen onze kredietanalisten nog een uitgebreide analyse en een zekerheidscheck.
Hoe snel beoordelen jullie mijn aanvraag?
Zodra jij alles hebt aangeleverd gaat het heel snel. In principe kan dit binnen een uur of 2. We raden je wel aan tijdens het aanvraagproces goed bereikbaar te blijven voor het geval we nog een paar aanvullende vragen hebben.
Hoe kan ik mijn kansen op een zakelijke lening vergroten?
Hoe beter de resultaten van jouw onderneming, hoe groter de kans is dat we jou een financiering kunnen verstrekken. Vallen de resultaten even tegen? We weten als geen ander dat ondernemen met ups en downs gaat. Door hier open en eerlijk over te praten ontstaat vertrouwen en kunnen we afspraken maken.
Hebben jullie een onderpand nodig?
Dit is geheel afhankelijk van het risicoprofiel van je bedrijf en het bestedingsdoel van de zakelijke lening. Bij de meeste financieringen vragen wij om aanvullende zekerheden in de vorm van onderpand.
Kan ik zakelijk lenen zonder jaarcijfers?

Ja, bij ons kan je lenen zonder jaarcijfers of businessplan. Wij kijken in principe alleen naar de actuele data van je banktransacties. Alleen bij een omzet van boven de €1 miljoen of in uitzonderlijke situaties hebben we wat meer informatie nodig en vragen we jaarcijfers op.

Hoe snel kan ik over de zakelijke lening beschikken?
Hoe sneller jij bent, hoe sneller wij zijn. Hoe eerder wij de opgevraagde informatie binnen hebben, hoe eerder jij over het geld kan beschikken. Doorgaans heb je het geld binnen 24 uur op je rekening. Ons record staat trouwens op 5 uur. Help jij ons dit record te verbreken?
Wat kost een zakelijk lening bij BridgeFund?

Bij BridgeFund denken we graag mee met ondernemers. Daarom zijn we helder over de kosten van een zakelijke lening. De kosten van een zakelijke lening worden o.a. bepaald door de financiële gezondheid van je bedrijf, het leenbedrag en de looptijd. Dat is natuurlijk bij iedere onderneming anders. Daarom krijgen ondernemers die bij ons een zakelijke lening aanvragen altijd een aanbod op maat.

Ons tarief
Over een zakelijke lening bij BridgeFund betaal je een vaste rente van 1% plus een premieopslag van 0.5% tot 2.5% per maand. De premieopslag wordt berekend op basis van de gezondheid van je bedrijf. Hoe gezonder je bedrijf, hoe lager de kosten. Geen verborgen kosten of verrassingen achteraf.

Waar ons tarief op is gebaseerd lees je hier.

Doe een aanvraag en ontvang een aanbod op maat. Wil je weten wat een lening kan opleveren voor jouw bedrijf? Gebruik onze ROI Calculator om de winstmarge van het financieren van een investering te berekenen.

Wat is de maximale looptijd van de zakelijke lening?

Wij werken met looptijden van minimaal 6 tot maximaal 24 maanden. We denken graag met je mee en samen kiezen we de meest geschikte looptijd van de lening.

Hoe werkt het terugbetalen van de zakelijke lening?

Het terugbetalen gaat ongemerkt door middel van een dagelijkse automatische incasso op je zakelijke rekening. Zo betaal je iedere dag een klein bedrag terug aan kosten en aflossing en ben je aan het einde van de looptijd weer volledig schuldenvrij.

Ik wil eerder aflossen. Kan dat?

Natuurlijk kan dat. Wij denken graag mee met ondernemers en begrijpen dat het fijn is om je bedrijfsfinanciering sneller af te lossen als de zaken goed gaan. Graag zelfs!

Moet ik een boete betalen als ik eerder wil aflossen?

Geen denken aan, je krijg zelfs korting! Wij gaan je niet straffen als het goed gaat met je onderneming.

Wat gebeurt er als ik een betaaltermijn mis?
De gemiste betaling zal eenmalig opnieuw middels automatische incasso worden aangeboden. Afhankelijk van de bank, kan dit enkele dagen duren. Mocht ook deze incasso niet doorgaan, dan is de incasso definitief gemist en kan deze alleen handmatig worden voldaan.
Vervolgens krijg je een automatische e-mail waarin we je vragen de incasso in te halen. Loopt de achterstand verder op, dan geven we je even een belletje om te vragen wat er aan de hand is. Bij BridgeFund begrijpen we dat er wel eens een cashflow probleem kan ontstaan binnen je bedrijf. Dat hoeft niet direct een probleem te zijn. Het is dan wel belangrijk om ons dat zo snel mogelijk te laten weten zodat we samen tot een oplossing kunnen komen en verdere escalatie kunnen voorkomen.
Krijg ik een BKR-registratie?
Op dit moment worden onze leningen niet geregistreerd bij het BKR.
Hoe gaan jullie om met mijn privacy?

In alles wat wij doen, volgen wij de Europese privacy wetgeving AVG. We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor (de verbetering van) onze eigen dienstverlening en delen deze nooit met anderen. Je leest hier meer over in onze privacy statement.

Zijn mijn gegevens veilig bij jullie?

Absoluut. Om verantwoord een zakelijke lening af te sluiten kunnen we er niet omheen om verschillende privacy gevoelige data van je te vragen. Het aanvraagproces hebben we zo makkelijk mogelijk gemaakt en om je gegevens goed te beschermen ook zo veilig mogelijk. Met SSL-technologie worden je gegevens versleuteld en beveiligd verzonden via onze website. We delen jouw gegevens nooit met derden en gebruiken deze uitsluitend voor het verlenen van krediet. In onze privacy statement kan je hier meer over lezen.

Waarom hebben jullie een MT940 bestand nodig?
Een MT940 bestand is een bestandsformaat om financiële banktransacties te exporteren. Wij hebben software ontwikkeld waarmee we dit bestand kunnen uitlezen. Net als een boekhoudprogramma kunnen we op basis van je banktransacties een jaarrekening opmaken en hebben we inzicht in de cashflow van je bedrijf. Deze gegevens gebruiken wij om snel en zorgvuldig uit te rekenen wat wij je maximaal verantwoord kunnen lenen. Deze gegevens worden beveiligd en in geen geval gedeeld met derden.

Heb je nog een specifieke vraag?

Bel 020 – 244 2500, stuur een mailtje naar contact@bridgefund.nl.

Laurens, Friso en Danique helpen je graag verder.