Ga naar content

Van belastingaangifte tot aftrekposten: ontdek hier alles wat je moet weten om jouw zakelijke fiscale zaken op orde te krijgen en te houden. Geen stress, geen gedoe, alleen heldere uitleg en praktische tips om jouw belastingkennis naar een hoger niveau te tillen. Dus laat die belastingbrief maar komen, jij bent er klaar voor.

Waar wil je meer van weten?
Belastingen

BTW

Geef maar toe, btw is niet je grote liefde. Zelfs als trotse zelfstandige, die verder echt álles van ondernemen weet, verzin je de vreemdste excuses om de btw-aangifte uit te stellen. Ben je nou alweer je toetsenbord aan het stofzuigen? Geeft niets, we gaan je helpen. Met een heldere uitleg blijkt btw totaal niet ingewikkeld te zijn.
Lees meer over Titel
Belastingen

Aftrekposten

Wat zijn aftrekposten en wat moet je er mee? Lees hoe je door gebruik te maken van aftrekposten minder belasting betaalt. Houd je meer euro’s over voor leukere dingen!
Lees meer over Titel

Onlangs toegevoegd

Inkomstenbelasting voor ondernemers

In Nederland doet iedereen aangifte inkomstenbelasting. Tijdens dit jaarlijkse ritueel beseffen we allemaal weer even hoeveel van ons inkomen naar het algemeen belang gaat. Dat kan pijn doen. Maar het kan je ook trots maken. Het is namelijk eerbaar dat je zo’n steentje bijdraagt aan de samenleving.
Lees verder
Lees meer over Inkomstenbelasting voor ondernemers