Ga naar content

Ondernemen

Welkom in de wereld van ondernemen! Hier vind je alles voor een succesvolle start, groei en beheer van jouw bedrijf. Ontdek subcategorieën als marketing, bedrijfsauto’s, starten, financiën en meer. Laat je inspireren en zet die eerste stap naar succes.

Bekijk alle artikelen

Boekhouden

Ontdek hoe je jouw financiën als een pro kunt beheren! Van debet tot credit, wij loodsen je door de wereld van boekhouding voor ondernemers. Leer hoe je jouw inkomsten en uitgaven in balans houdt, zonder in de rode cijfers te belanden. Met handige tips en trucs wordt boekhouden een fluitje van een cent.

Bekijk alle artikelen

Belastingen

Van belastingaangifte tot aftrekposten: ontdek hier alles wat je moet weten om jouw zakelijke fiscale zaken op orde te krijgen en te houden. Geen stress, geen gedoe, alleen heldere uitleg en praktische tips om jouw belastingkennis naar een hoger niveau te tillen. Dus laat die belastingbrief maar komen, jij bent er klaar voor.

Bekijk alle artikelen

Recht

Klinkt saai, is vooral erg belangrijk: recht. Leer over ondernemingsvormen en juridische zaken. Verken verschillende rechtsvormen en krijg inzicht in belangrijke aspecten zoals contracten en aansprakelijkheid. Even doorbijten, maar hier ga je als ondernemer later veel aan hebben.

Bekijk alle artikelen
Waar wil je meer over weten?

Onze experts helpen jou verder

Onze experts helpen jou succesvol ondernemen.

Julian van de Steeg

Founder & CEO bij Bridgefund
Julian van de Steeg, oprichter en CEO van BridgeFund, is een toonaangevende ondernemer met een uitgebreid expertise op het gebied van ondernemerschap, start-ups, new business development en strategische partnerships. Zijn focus op leiderschap en lean startup-methodologieën maakt hem een pionier in de zakelijke wereld.
Lees verder
Lees meer over Julian van de Steeg

Rutger Quispel

Co-founder en Chief Growth Officer bij Bridgefund
Samen met Julian van de Steeg is hij founder van BridgeFund. Een online marktplaats die de vraag en aanbod van kapitaal samenbrengt. In zijn huidige rol van Chief Growth Officer is hij verantwoordelijk voor business development, het ontwikkelen van effectieve marketingstrategieën en productontwikkeling. Met zijn bewezen trackrecord is Rutger een drijvende kracht voor het succes van BridgeFund.
Lees verder
Lees meer over Rutger Quispel

Susan Wan

CFO bij Bridgefund
Als CFO van BridgeFund speelt Susan een cruciale rol in het bevorderen van financiële stabiliteit en groei. Ze heeft een passie voor het analyseren van complexe financiële gegevens en gaat vol enthousiasme aan de slag met het implementeren van effectieve financiële processen. Met haar sterke leiderschapsvaardigheden en het vermogen om financiële doelstellingen om te zetten in tastbare resultaten, is Susan een waardevolle troef voor BridgeFund en een bron van inspiratie voor haar collega’s.
Lees verder
Lees meer over Susan Wan