Ga naar content

Susan Wan, onze CFO en doorgewinterde finance goeroe, is al meer dan 25 jaar werkzaam in de financiële wereld. Met een indrukwekkende reeks aan expertises, waaronder budgettering, cash flow forecasting, auditing, financiële planning & control, debt funding strategien, banking, management consulting, financial modeling en investeringsstrategieën, brengt ze een flinke dosis ‘Fin’ naar onze FinTech BridgeFund. 

Met haar Master of Science in Econometrie legde Susan een stevige academische basis voor haar analytisch vermogen en financiële expertise. Vervolgens deed ze bakken aan ervaring op bij diverse grote bedrijven. Zo heeft ze 13 jaar bij LeasePlan gewerkt in diverse financiele functies, was ze CFO bij Dynamic Credit, waar ze een sleutelrol vervulde in het ontwikkelen van strategische financiële plannen en het bevorderen van innovatieve groei en was ze CFO & Board member bij Hiltermann Lease Groep B.V., waar ze het fundament heeft gelegd voor een sterk verbeterde financieringsstructuur en het algemene financiële, risico en IT management onder haar hoede nam. 

Als CFO van BridgeFund speelt Susan een cruciale rol in het bevorderen van financiële stabiliteit en groei. Ze heeft een passie voor het analyseren van complexe financiële gegevens en gaat vol enthousiasme aan de slag met het implementeren van effectieve financiële processen. Met haar sterke leiderschapsvaardigheden en het vermogen om financiële doelstellingen om te zetten in tastbare resultaten, is Susan een waardevolle troef voor BridgeFund en een bron van inspiratie voor haar collega’s.

Onze experts helpen je verder

Makkelijker en leuker ondernemen? Onze experts helpen je op weg!

Julian van de Steeg

Founder & CEO bij Bridgefund
Julian van de Steeg, oprichter en CEO van BridgeFund, is een toonaangevende ondernemer met een uitgebreid expertise op het gebied van ondernemerschap, start-ups, new business development en strategische partnerships. Zijn focus op leiderschap en lean startup-methodologieën maakt hem een pionier in de zakelijke wereld.
Lees verder
Lees meer over Julian van de Steeg

Rutger Quispel

Co-founder en Chief Growth Officer bij Bridgefund
Samen met Julian van de Steeg is hij founder van BridgeFund. Een online marktplaats die de vraag en aanbod van kapitaal samenbrengt. In zijn huidige rol van Chief Growth Officer is hij verantwoordelijk voor business development, het ontwikkelen van effectieve marketingstrategieën en productontwikkeling. Met zijn bewezen trackrecord is Rutger een drijvende kracht voor het succes van BridgeFund.
Lees verder
Lees meer over Rutger Quispel