Ga naar content

Welkom in de wereld van ondernemen! Hier vind je alles voor een succesvolle start, groei en beheer van jouw bedrijf. Ontdek subcategorieën als marketing, bedrijfsauto’s, starten, financiën en meer. Laat je inspireren en zet die eerste stap naar succes.

Waar wil je meer van weten?
Ondernemen

Marketing

Verken de wereld van marketing en ontdek hoe je jouw bedrijf effectief kunt promoten. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, marketing is cruciaal om je doelgroep te bereiken en je bedrijf te laten groeien. Laat je inspireren en zet jouw unieke marketingplan in actie voor succes.
Lees meer over Titel
Ondernemen

Bedrijfsauto

Of je nu een zelfstandige professional bent of een klein- tot middelgroot bedrijf runt, een bedrijfsauto biedt een scala aan voordelen en vrijheid. Beheer van voorraden, vervoer van materialen, logistiek gemak, of indruk maken op klanten; een bedrijfsauto is onmisbaar. Ontdek hier alles over de financiering, fiscale aspecten en meer, zodat je goed geïnformeerd de weg op kunt met jouw bedrijfsauto!
Lees meer over Titel
Ondernemen

Bedrijf starten

Klaar voor de sprong in het diepe? Ontdek alles wat je moet weten om jouw droom van een eigen bedrijf te verwezenlijken! Van het vinden van de perfecte niche tot het opstellen van een waterdicht ondernemingsplan, wij staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Laat je inspireren, krijg praktisch advies en begin vandaag nog aan jouw ondernemersavontuur!
Lees meer over Titel
Ondernemen

Ondernemingsplan

Het ondernemingsplan. Voor de één een drama, want een enorme berg werk. Voor de ander de ideale manier om ideeën uit te werken en overzicht voor jezelf te creëren. Wat ga je doen en vooral hoe? Maar wat moet je nou allemaal écht weten over het ondernemingsplan?
Lees meer over Titel
Ondernemen

Voorraadbeheer

Leer over het kiezen van het juiste voorraadbeheersysteem en effectief voorraadbeheer. Ontdek hoe je kunt groeien door slimme inkoopbeslissingen en financieringsmogelijkheden voor voorraadbeheer. Met praktische tips en inzichten ben je klaar om je voorraad efficiënt te beheren en je bedrijf te laten groeien!
Lees meer over Titel
Ondernemen

ZZP

Ontdek alles over het leven als zelfstandige zonder personeel (ZZP) in onze hub! Leer bijvoorbeeld over jouw rol als ondernemer, hoe je ZZP'er wordt, het bepalen van een uurtarief en het regelen van jouw pensioen.
Lees meer over Titel
Ondernemen

Verzekeringen

Leer hoe je jouw bedrijf en bezittingen kunt beschermen tegen onvoorziene omstandigheden en risico's. Ontdek de juiste verzekeringen voor jouw specifieke behoeften en zorg ervoor dat jouw bedrijf goed is gedekt. Zo ben je goed voorbereid op alles wat kan komen.
Lees meer over Titel
Ondernemen

Financieel plan maken

Het gevoel van vrijheid en avontuur giert door je lijf. Deze geboren ondernemer is niet meer te stoppen! Na lang broeden ga je eindelijk de wereld veroveren met je geweldige idee. Alles is tot in de puntjes voorbereid: het plan staat op papier, er is een locatie beschikbaar en je weet ongeveer wat de prijs van je product wordt… Wacht even cowboy, je hebt toch wel een financieel plan?
Lees meer over Titel
Ondernemen

Personeel

Oh jee, personeel. Dat is toch die enorme kostenpost en bron van kopzorgen? Nee, zeker niet. Personeel is het belangrijkste binnen je bedrijf. Maar ook daar moet je als ondernemer hard voor werken. Zo pak je dat slim aan. 
Lees meer over Titel
Ondernemen

Ondernemersregelingen

Verken de wereld van ondernemersregelingen en ontdek hoe je als ondernemer kunt profiteren! Van medewerkersaftrek tot de youngtimerregeling, leer hoe je fiscale voordelen kunt benutten om kosten te besparen en jouw bedrijf te laten groeien. Maak slim gebruik van deze kansen en geef jouw onderneming een boost!
Lees meer over Titel

Onlangs toegevoegd

Help! Personeelstekort!

Steeds vaker hebben bedrijven last van een personeelstekort. Er is meer dan genoeg werk, maar te weinig personeel om het uit te voeren. Nieuwe mensen aantrekken valt vaak niet mee. Vacatures staan lang open en als er dan iemand komt, is het duimen dat de sollicitant past bij de functie en de rest van het team.
Lees verder
Lees meer over Help! Personeelstekort!

Vakantiedagen personeel

Tenzij je een B&B runt, is vakantie misschien wel het laatste waar je bij ondernemen aan denkt. Hoe verleidelijk een weekje relaxen bij het zwembad ook klinkt, voor jou is er altijd werk aan de winkel. Die mindset is onmisbaar voor jouw succes, maar dat kan je niet van je personeel verwachten. Werknemers hebben recht op vrije dagen. Natuurlijk komt het soms dramatisch slecht uit, maar juist dankzij die rust kunnen ze daarna weer vol energie voor jou aan de slag.
Lees verder
Lees meer over Vakantiedagen personeel