Ga naar content
Bekend van o.a.

Vrij ondernemen met zakelijk krediet

Heb je investeringsplannen? Maar weet je nog niet precies hoeveel en waarvoor je geld nodig hebt? Of wil je graag wat extra cash achter de hand hebben voor onverwachte zaken? Zakelijk krediet is de oplossing en staat altijd voor je klaar: je neemt gewoon geld op zodra je het nodig hebt.

Ideaal voor ondernemers…

…die hard groeien en daardoor altijd meer voorraad moeten inkopen dan ze de afgelopen periode hebben verkocht, ondernemers die projecten regelmatig moeten voorfinancieren of facturen moeten overbruggen. Of gewoon graag wat werkkapitaal achter de hand hebben mochten er investeringskansen voorbij komen of onvoorziene kosten de kop opsteken.

Geen businessplan of 
jaarcijfers nodig

Wij kijken naar actuele financiële data om je maximale zakelijk krediet te bepalen.

Aangevraagd in 5 minuten

Vraag in 3 simpele stappen je zakelijke krediet aan, het is zo geregeld.

Binnen 1 dag beschikbaar krediet

Is alles akkoord? Dan kun je het zakelijke krediet dezelfde dag nog opnemen.

Aflossen en opnemen
wanneer jij wilt

Wekelijks los je af en wat je aflost kun je direct weer opnemen. Dat is nog eens flexibel!

Zakelijk krediet tot €100.000

Of je nou iets kleins of iets groots moet financieren. Krediet is direct beschikbaar.

Altijd werkkapitaal achter de hand

Ideaal voor als je graag wat extra financiële ruimte achter de hand wilt hebben.

Wil je de mogelijkheden bespreken?

Wij denken graag met je mee. Bel 085 401 6600 of stuur een mailtje naar [email protected]

Hoe werkt het

Wat is een zakelijk krediet?

Zakelijk krediet, wie kent het niet. Het wordt ook wel doorlopend krediet genoemd. Het werkt eigenlijk hetzelfde als ‘rood staan’ voor particulieren.

Het gaat om een krediet dat je tot een vooraf afgesproken limiet op kunt nemen. Hoeveel je opneemt en wanneer is dus helemaal aan jou. Zakelijke rente betaal je alleen over het opgenomen bedrag. Elke week los je af, maar dit bedrag kun je ook direct weer opnemen als je het nodig hebt.

Elk half jaar kijken we opnieuw naar je zakelijke kredietlimiet. We kijken dan samen of het zakelijke krediet nog past bij jouw mogelijkheden en wensen als ondernemer.

“Zakelijk krediet van BridgeFund is flexibel en vrij.”

Blije ondernemers! Daar doen we het voor.

BridgeFund krijgt gemiddeld een 4.6 uit 5

Wat kost het?

Zie je een doorlopend zakelijk krediet wel zitten? Onze tarieven zijn transparant. Je betaalt een rente tarief vanaf 2% per maand, alleen over het bedrag dat je op hebt genomen. Plus opname kosten vanaf 1,5%. Je betaalt dus niets over het krediet dat je niet opneemt. Wel zo logisch.

Geen businessplan of 
jaarcijfers nodig

Wij kijken naar actuele financiële data om je maximale zakelijk krediet te bepalen.

Aangevraagd in 5 minuten

Vraag in 3 simpele stappen je zakelijke krediet aan, het is zo geregeld.

Binnen 1 dag beschikbaar krediet

Is alles akkoord? Dan kun je het zakelijke krediet dezelfde dag nog opnemen.

Eerlijk over de kosten

Geld lenen kost geld, dat geldt ook voor ons en daar zijn we glashelder in. Hoeveel precies hangt af van een aantal factoren, zoals de financiële gezondheid van je bedrijf, hoelang je al in business bent, hoeveel omzet je hebt gemaakt over de afgelopen 12 maanden en de hoogte van het zakelijke krediet. Ondernemers komen in alle soorten en maten en daarom krijgen ondernemers die bij ons een zakelijk krediet aanvragen altijd een aanbod op maat.

Zakelijk krediet aflossen, zo werkt het

Anders dan bij onze zakelijke lening los je bij zakelijk krediet wekelijks af en betaal je de rentekosten aan het einde van de maand. Om optimale flexibiliteit te kunnen bieden is een deel van het limiet zelfs aflossingsvrij. Dat geeft je nog meer ruimte om investeringsplannen uit te voeren.

Hoe kom ik in aanmerking voor een zakelijk krediet?

Het is onze missie om financiering voor ondernemers zo simpel en snel mogelijk te maken. Op één voorwaarde: het zakelijk krediet moet je bedrijf wel verder helpen. Check daarom eerst onze voorwaarden voordat je vrijblijvend een zakelijk krediet aanvraagt. Dan checken wij razendsnel je mogelijkheden!

  • Ingeschreven bij de KVK
  • Minimaal 1 jaar in business
  • Zakelijke bankrekening
  • Minimaal €50.000 jaaromzet
Check je mogelijkheden

Geheel vrijblijvend en kosteloos

Simpel zakelijk krediet aanvragen

Een zakelijk krediet aanvragen gaat razendsnel en is super simpel.

Aanvragen doe je geheel online. Zonder jaarcijfers, jaarverslagen en businessplannen. Binnen 1 dag weet je waar je aan toe bent. Vervolgens checken we ter verificatie nog enkele gegevens met je. Nadat alles akkoord is krijg je toegang tot het zakelijk krediet en kun jij verder met waar het echt om gaat: ondernemen.

Veelgestelde vragen

Aflossen gaat per week

Elke week wordt er via een automatische incasso een termijn van je zakelijke rekening afgeschreven. Dit bedrag bestaat alleen uit de aflossing.

Rente per maand

De rente kosten worden per maand in rekening gebracht omdat je ten alle tijden geld kan opnemen. Aan het eind van de maand betaal je de rente over het opgenomen zakelijke krediet van die periode.

Krediet dat je niet opneemt, betaal je dus ook niet.

Actuele data m.b.t. je financiele situatie

Om je kredietlimiet te bepalen hebben we in ieder geval een overzicht van je zakelijke banktransacties van de afgelopen 12 maanden nodig in de vorm van een MT940 bestand of PSD2 koppeling. Is alles in orde? Dan vragen we je een overzicht in te vullen m.b.t. je huidige financiële situatie, zodat ook eventuele actuele crediteuren en debiteuren in beeld zijn bij ons. Bij bedrijven met eem omzet van meer dan 1 miljoen euro vragen we ook jaarcijfers op. Geen zorgen, het is allemaal zo gepiept.

Vraag nu vrijblijvend jouw krediet aan.

In de meeste gevallen dezelfde dag nog.

Dit ligt ook een beetje aan jezelf. Hoe eerder wij de opgevraagde informatie binnen hebben, hoe eerder jij over het geld kan beschikken. Zo simpel is het. Zodra alles akkoord is heb je namelijk meteen toegang tot je zakelijke krediet. Ons record van aanvraag tot uitbetaling staat op 5 uur. Dat record verbreken we graag met jou!

Jazeker, mits je wel minimaal 1 jaar actief bent.

Eén van de voorwaarden om een zakelijk krediet aan te kunnen vragen is dat je minimaal 1 jaar staat ingeschreven staat bij het KVK en je actief bent. Dit komt omdat we onze risico analyse baseren op je banktransacties van de afgelopen 12 maanden.

Voor alle zakelijke doeleinden waar je geld voor achter de hand wilt hebben.

Een zakelijk krediet zorgt voor constante financiële ruimte. Deze kredietvorm is daarom heel geschikt voor terugkerende financieringsbehoeftes. Denk hierbij aan voorraadfinanciering, voorfinanciering van BTW of projecten, debiteuren. Ook als er haast is geboden kan flexibel krediet uitkomst bieden. Bijvoorbeeld als een essentiële machine het begeeft en direct vervangen moet worden. Voor een eenmalige uitgave is een kortlopende zakelijk lening meer geschikt.

Meer veelgestelde vragen

Ervaar de vrijheid van zakelijk krediet

Doe vrijblijvend een aanvraag en check je mogelijkheden.

Vragen?

Onze Customer Success Managers denken graag met je mee.
Bel 085 401 6600 of stuur een mailtje naar [email protected]