Zakelijk krediet:
speciaal voor MKB

Jouw zakelijk krediet afsluiten zonder bank? Speciaal voor zelfstandigen en het MKB. Online binnen 5 minuten geregeld!

BridgeFund is jouw zakelijke geldverstrekker. Sluit een krediet af tot €250.000, zonder dat je daar dikke jaarverslagen of een uitgebreid businessplan voor nodig hebt. In plaats daarvan ontdek je binnen een paar minuten wat je kunt lenen, zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Het geld ontvang je binnen 24 uur, om investeringen te doen of om de lopende rekeningen weer zonder problemen te kunnen betalen.

De zakelijke kredieten betalen onze klanten terug per dag. Daarmee spreiden we de kosten, zodat je geen rekening hoeft te houden met grote bedragen eens in de maand. In plaats daarvan betaal je iedere dag een klein stukje terug, samen met de rente die we berekenen. We incasseren de betalingen automatisch, waardoor je daar natuurlijk geen omkijken naar hebt.

Zoek je naar een rekening courant krediet of een andere zakelijke lening? Zodra we van jouw bank de incassomachtiging hebben ontvangen keren we het je bedrag uit en kun je daar gebruik van maken. Op de manier die je wilt, omdat je het zakelijk krediet mag besteden aan uitgaven die jij op dat moment belangrijk vindt. 

Bekend van o.a.

Kenmerken

Krediet van Bridgefund: aanvragen is kosteloos

Benieuwd naar de voordelen van ons zakelijk krediet? We maken het je graag zo makkelijk mogelijk en zorgen ervoor dat je de lening snel kunt aanvragen. Bovendien houden we niet van kleine lettertjes en verborgen voorwaarden. Om het zo transparant mogelijk te houden is aanvragen gewoon gratis, net als het afsluiten van jouw zakelijk krediet. Je betaalt daarvoor geen kosten, omdat we het aanvraagproces volledig hebben kunnen automatiseren. Dat werkt voor ons uitermate efficiënt, en helpt jou al meteen op de eerste kosten te besparen.

We begrijpen dat je als ondernemer geld nodig hebt om meer geld te maken. Over dat geld wil je daarom zo snel mogelijk beschikken, zonder uitgebreide administratie en allerlei rompslomp waar je niet op zit te wachten. Wij maken de aanvraag daarom zo eenvoudig mogelijk. Het gaat stukken beter dan bij de bank, en vooral een stuk sneller. Je kunt jouw lening binnen 5 minuten aanvragen, zodat je dezelfde dag nog weet wat je kunt lenen. En het zakelijk krediet? Dat heeft een looptijd tot maximaal 24 maanden.

Z

Aanvragen is kosteloos

Aanvragen duurt 5 minuten en verplicht je tot niks.
Z

Geen onderpanden nodig

Bij het afsluiten van een lening geef je een persoonlijke borgstelling af.
Z

Kredietbeslissing binnen 6 uur

Een lening voor je bedrijf aanvragen hoeft niet ingewikkeld te zijn.
Z

Snel weer schuldenvrij

Iedere werkdag betaal je een vast klein bedrag aan rente en aflossing.
Z

Boetevrije aflossen

Gaan de zaken goed? Bij ons kan je boetevrij aflossen.
Z

Duidelijke voorwaarden

Een overeenkomst van 3 pagina's zonder kleine lettertjes. Zo kan het ook!

Voor wie

Krediet voor ondernemers

Speciaal op zoek naar krediet voor ondernemers? Wij helpen je graag jouw groeiambities waar te maken, met een zakelijke lening die je daarvoor nodig hebt.

Uiteraard bepaal je zelf op welke manier je daar gebruik van wilt maken. Gaat het je bijvoorbeeld om een nieuwe machine waarmee je de capaciteit van jouw bedrijf kunt verhogen? Wil je nieuwe inventaris aanschaffen of moet je meer voorraad inkopen voor het komende seizoen? Zelfs als je debiteuren wilt overbruggen of andere financiële wensen hebt kunnen we je daar zakelijk uitstekend mee van dienst zijn.

Wij verstrekken je het geld dat je nodig hebt om meer geld te kunnen maken. Bovendien kun je daar zo snel mogelijk over beschikken, zodat het daar niet aan zal liggen. Wij hebben net als jij een hekel aan kleine lettertjes en verborgen kosten, dus houden we het graag eenvoudig en helder. Dat doen we volledig online, zodat jij snel kunt beschikken over voldoende werkkapitaal.

Je kunt geld lenen als je minimaal 1 jaar ondernemer bent en in dat jaar een omzet had van €50.000 of meer. Je kunt dan tot maximaal €250.000 lenen. Hiervoor vragen we niet om jaarcijfers, is er geen uitgebreid jaarverslag nodig en hoef je ook geen businessplan op te stellen. In plaats daarvan hebben we alleen jouw bankgegevens van je nodig. Daardoor kunnen we binnen 24 uur een lening toekennen en verstrekken. Het zakelijk krediet is meteen beschikbaar, zodat je daar gebruik van kunt maken op de manier die je voor ogen hebt.

Zakelijk Krediet aanvragen?

Of je nou een starter bent of een zakelijk krediet met spoed nodig hebt voor een extra filiaal. Bij BridgeFund maakt het niets uit.  Een zakelijk krediet aanvragen zonder rompslomp, ook als er spoed achter zit!

Z

Zakelijk krediet zonder jaarcijfers

Z

Lenen tot €250.000

Z

Binnen 24 uur je geld

Z

Lening vanaf 1.5% p/m

Financiering, maar dan simpel
Doe vrijblijvend een aanvraag en ervaar het zelf

Rente zakelijk krediet

Wat kost het?

Benieuwd wat onze zakelijke kredieten kosten? Anders dan bij de bank is het aanvragen en afsluiten gewoon gratis. We berekenen geen kosten voor deze stappen, omdat we gebruik maken van een volledig geautomatiseerd proces. Dat bespaart ons veel kostbare tijd, waardoor we jou geen extra kosten in rekening hoeven te brengen.

Het zakelijk krediet sluit je af met een looptijd van maximaal 24 maanden. Je begint van de eerste dag met kleine terugbetalingen, naast de rente die we je in rekening brengen. Dat betekent dat je na de looptijd automatisch weer helemaal schuldenvrij bent. Je sluit op die manier een kortlopend zakelijk krediet af met een vaste looptijd. Bovendien berekenen we een eerlijk tarief.

Je betaalt 1% rente per maand, plus een opslag van 0,5 tot 2,5 procent. Die opslag berekenen we aan de hand van diverse prestatie-factoren van jouw bedrijf. We kijken goed naar jouw onderneming, om op basis daarvan het rentetarief voor je vast te stellen. Op die manier betaal je een scherp tarief voor jouw zakelijke krediet, waarbij we de kosten per dag incasseren om te voorkomen dat je maandelijks met grote uitgaven te maken krijgt.

Tip: gaat het dankzij het krediet goed met jouw bedrijf? Je kunt extra aflossen, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. Extra aflossen is bij ons altijd gratis, zodat je de volledige vrijheid en controle hebt over jouw lening. 

Z

Gratis aanvragen

Z

Lenen vanaf 1.5%

Z

Korting bij vroegtijdige aflossing

Z

Zakelijk krediet met looptijd tot 24 maanden

Hoe het werkt

Zakelijk krediet in 3 stappen

Benieuwd hoe we in de praktijk voor zorgen dat je binnen 24 uur het geld kunt lenen dat je zakelijk nodig hebt? We maken het je graag eenvoudig aan hand van drie duidelijke stappen.

Je doet online jouw aanvraag, door ons aan te geven hoe lang je al ondernemer bent en welke omzet je jaarlijks hebt. Voldoe je daarmee aan de voorwaarden? We beoordelen jouw bankgegevens, om na te gaan of je online een zakelijk krediet kunt afsluiten. Anders dan bij de bank hebben we daar geen jaarcijfers bij nodig, waardoor we de beoordeling veel sneller kunnen doen.

We maken het sneller en efficiënter, zodat jij binnen 24 uur kunt beschikken over het geld dat je nodig hebt. Zoek je een rekening courant krediet of ben je benieuwd naar het maximum dat je bij ons kunt lenen? Door online jouw aanvraag te doen kunnen we daarmee aan de slag. We geven je zo snel mogelijk aan wat je kunt lenen, zodat je financieel de belangrijke stappen kunt zetten met jouw onderneming.

1. Online aanvragen

Vul je bedrijfsgegevens in en stuur ons digitaal je omzet gegevens.

}

2. Vandaag een aanbod

We beoordelen je aanvraag en binnen 6 uur krijg je een definitieve uitslag.

3. Beschik over het geld

Na goedkeuring kan je dezelfde werkdag al over zakelijk krediet beschikken.

Blije klanten! Iets waar we trots op zijn

Wij geven een FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik in aanmerking voor een lening?

Je bedrijf moet minimaal 12 maanden actief zijn en beschikken over een zakelijke bankrekening met daarop een aantoonbare omzet van minimaal € 50.000 per over de afgelopen 12 maanden. We verstrekken op basis van girale omzet (bijvoorbeeld: omzet afkomstig van facturen, pinomzet, online omzet, payment providers, ect.).

Waarvoor kan ik de zakelijke lening gebruiken?

Bij BridgeFund regel je eenvoudig een lening voor al je zakelijke doeleinden. Zo kan je snel beschikken over werkkapitaal voor bijvoorbeeld het aanschaffen van machines, inventaris, voorraden of het overbruggen van debiteuren.

Hoeveel kan ik zakelijk lenen?

Je kunt bij ons zakelijk krediet aanvragen tot een maximum bedrag van € 250.000. Hoeveel u wil lenen en maximaal kan lenen hangt af van de situatie. De zakelijke lening kan gebruikt worden voor de inkoop van extra voorraad  of voor het overbruggen van het laagseizoen.

Wanneer ontvang ik het geld?

Wij begrijpen dat je als ondernemer snel moet schakelen. Wij werken hier dan ook graag aan mee. Zodra jouw aanvraag is verwerkt en goedgekeurd staat het bedrag van de zakelijke lening binnen 24 uur op je rekening. 

Hoe werkt het terug betalen?

Het terugbetalen gaat ongemerkt door middel van een dagelijkse automastiche incasso op je zakelijke rekening. Zo betaal je iedere dag een klein bedrag terug en ben je aan het einde van de looptijd weer volledig schuldenvrij. Zo simpel werkt zakelijk krediet.

Wat kost een zakelijke lening bij BridgeFund?

Wij werken met een vast rentepercentage van 1%. Daarnaast hanteren wij een kleine premie opslag vanaf 0,3% tot 2,2% De hoogte van de premie opslag is afhankelijk van de looptijd van de zakelijke lening. Doe vrijblijvend een aanvraag zodat we de definitieve kosten kunnen berekenen.