Ga naar content
Laatst bijgewerkt op 9 juli 2024 om 15:29

Het MKB-krediet is een vorm van financiering die speciaal is ontworpen voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) in Nederland. Het is bedoeld om MKB-bedrijven te helpen bij het verkrijgen van de een lening die nodig is om het bedrijf te laten groeien.

MKB-krediet aanvragen 

Je kunt bij verschillende geldverstrekkers een zakelijk krediet aanvragen, onder andere bij BridgeFund.

Het krediet kan worden gebruikt voor verschillende zakelijke doeleinden, zoals het financieren van bedrijfsuitbreiding, het kopen van inventaris of apparatuur, het betalen van salarissen of het verbeteren van cashflow. De rente op een MKB-krediet varieert afhankelijk van de kredietverstrekker en de voorwaarden van de lening.

Het MKB-krediet is een belangrijke bron van financiering voor veel MKB-bedrijven in Nederland en kan hen helpen om hun groei- en uitbreidingsplannen te realiseren.

Disclaimer

Deze informatie wordt beschikbaar gesteld met als enig doel behulpzame informatie verstrekken aan bezoekers. Aan deze informatie kan geen rechten worden ontleend. Het is ook niet bedoeld als vervanging van persoonlijk financieel advies, raadpleeg bij vragen altijd een financieel adviseur.

Ook interessant