Ga naar content
Bekend van o.a.

Kosten

Transparant over de kosten

Je betaalt iedere week een bedrag aan rente en aflossing. Zo gaat aflossen ongemerkt en ben je na maximaal 24 maanden weer helemaal schuldenvrij.

Hoeveel een zakelijke lening bij BridgeFund kost? Hieronder hebben we de kosten voor je op een rijtje gezet.

Aanvragen €0
Afsluitkosten: €0
Rente: 0,5% p.m.
Premie opslag: 0.2% – 2,8% p.m.
Extra aflossen: €0

We hanteren een vaste rente van 0,5% per maand. Daarnaast rekenen we een vaste premie opslag die kan variëren van 0,2% tot 2,8% per maand. De premie opslag is afhankelijk van een aantal prestatie indicatoren van jouw bedrijf.

"Na 24 maanden ben je schuldenvrij. Aflossen gaat automatisch en ongemerkt.”

Hoe werkt het terugbetalen?

Iedere week betaal je een vast bedrag aan rente en aflossing. We incasseren dit bedrag van je zakelijke lening. Zo gaat aflossen ongemerkt en is je lening na een looptijd van maximaal 24 maanden volledig afgelost.

Welke premie opslag kan ik verwachten?

De hoogte van de premie varieert van 0,2% tot 2,8% rente en is afhankelijk van een aantal prestatie indicatoren van je bedrijf en de hoogte van de lening. Doe een aanvraag en ontvang een aanbod op maat.

Wil je de mogelijkheden bespreken?

Wij denken graag met je mee. Bel 085 401 6600 of stuur een mailtje naar [email protected]

Hoe het werkt?

Zakelijk lenen in 3 simpele stappen

Stap 1

Vraag in 5 minuten online aan

Geef je financieringsbehoefte aan en lever vervolgens je zakelijke banktransacties en aanvullende documenten aan om je aanvraag compleet te maken.

Stap 2

Ontvang binnen 24 uur een voorstel

Wij berekenen hoeveel je maximaal kunt lenen. Ziet alles er goed uit? Dan vind je het voorstel razendsnel in je mailbox.

Stap 3

Je beschikt dezelfde dag al over het geld

Ga je akkoord met het voorstel? Dan maken wij het geld direct naar je over!

De voordelen op een rijtje

Aanvragen is kosteloos

Aanvragen duurt 5 minuten en verplicht je tot niks.

Kredietbeslissing binnen 6 uur

Een krediet voor je bedrijf aanvragen hoeft niet ingewikkeld te zijn.

Duidelijke voorwaarden

Een overeenkomst van 3 pagina’s zonder kleine lettertjes. Zo kan het ook!

Geen onderpanden nodig

Bij het afsluiten van een lening geef je een persoonlijke borgstelling af.

Looptijd tot 24 maanden

Iedere week betaal je een vast klein bedrag aan rente en aflossing.

Boetevrij aflossen

Gaan de zaken goed? Bij ons kan je boetevrij aflossen.

Voor wie?

Voor ondernemers

Bestaat jouw bedrijf langer dan 1 jaar en heb je het afgelopen jaar minimaal €50.000 euro omzet gedraaid? Dan kunnen we jouw aanvraag in behandeling nemen.

Ondernemen is kansen zien en benutten. Je hebt geld nodig om geld te maken. Daar wil je het liefst zo snel mogelijk over kunnen beschikken zonder rompslomp. Deze ondernemers willen wij graag helpen. We verstrekken flexibel werkkapitaal aan het MKB. Dat doen we op een wijze die past bij deze tijd: gewoon simpel & snel online. Zonder kleine lettertjes of verborgen kosten.

Je kan bij ons terecht voor een zakelijke lening tot maximaal €250.000 zonder jaarcijfers of een businessplan. We beoordelen je aanvraag op basis van je bankgegevens. Zo weet je snel hoeveel je kan lenen en kan je lening al binnen 24 uur zijn toegekend zodat je direct over het geld kan beschikken. Zakelijk lenen hoeft dus niet moeilijk te zijn.

Bedrijfslening aanvragen?

Of je nou een starter bent die pas net 1 jaar actief is of een zakelijke lening met spoed nodig hebt voor een extra filiaal. Bij BridgeFund maakt het niets uit. Een bedrijfsfinanciering aanvragen zonder rompslomp, ook als er spoed achter zit!

Blije ondernemers! Daar doen we het voor.

BridgeFund krijgt gemiddeld een 4.6 uit 5

Financiering, maar dan simpel

Doe vrijblijvend een aanvraag en ervaar het zelf.

Veelgestelde vragen

Dit is essentieel om in te schatten hoeveel we je maximaal verantwoord kunnen financieren.
Met onze slimme software analyseren wij je banktransacties om inzicht te krijgen in de cashflow van je ondernemering. Op basis hiervan kunnen wij een inschatting maken van de gezondheid van je bedrijf en een risicoprofiel bepalen.

Veiligheid boven alles
Om verantwoord een zakelijke lening af te sluiten kunnen we er niet omheen om verschillende privacy gevoelige data van je te vragen. Het aanvraagproces hebben we zo makkelijk en veilig mogelijk gemaakt om je gegevens goed te beschermen. Met SSL-technologie worden je gegevens versleuteld en beveiligd verzonden via onze website. We delen jouw gegevens nooit met derden en gebruiken deze uitsluitend voor het verlenen van krediet. In onze privacyverklaring kan je hier meer over lezen.

Wij doen er alles aan om jouw privacy te beschermen
In alles wat wij doen, volgen wij de Europese privacy wetgeving AVG.
We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor (de verbetering van) onze eigen dienstverlening en delen deze nooit met anderen. Je leest hier meer over in onze privacy policy.

Geld lenen kost geld, dat geldt ook voor ons.
We zijn geen bank. Het geld dat we gebruiken voor het verstrekken van leningen is afkomstig van informele investeerders. Ondernemers die niet meer hoeven te werken voor hun geld, maar dit graag op een betekenisvolle manier voor zich laten werken. Zij ontvangen rendement op hun belegging in ons fonds waaruit we de leningen aan ondernemers verstrekken. Daarnaast zijn er nog een aantal andere kostenposten waar wij rekening mee moeten houden.

Risico kosten
Dit zijn de kosten waarmee we het risico dat de lening niet wordt afgelost afdekken. De kosten hiervan worden doorberekend in het tarief en zijn afhankelijk van het risicoprofiel van je onderneming. Onze Kredietanalisten worden bijgestaan door geavanceerde AI en Machine Learning technologie. Desondanks is geld uitlenen nooit zonder risico.

Kapitaalkosten
Dit zijn de kosten die wij maken voor het aantrekken van kapitaal van investeerders. Deze investeerders betalen wij een rentevergoeding. dit is de vaste rente.

Operationele kosten
Dit zijn de kosten voor ons personeel, ons kantoor, marketing en allerlei overige operationele kosten.

Marge
Dit zijn de opbrengsten voor BridgeFund. Hiervan wordt het grootste deel weer geïnvesteerd in het bedrijf. Dit investeren we voornamelijk in de verbetering van onze technologie, de ontwikkeling van ons product en het team.

Vanaf 0,7% rente per maand
Bij BridgeFund denken we graag mee met ondernemers. Daarom zijn we helder over de kosten. Deze worden bepaald op basis van de financiële gezondheid van je bedrijf, het leenbedrag en de looptijd. Dat is natuurlijk bij iedere onderneming anders.

Doe vrijblijvend een aanvraag voor een aanbod op maat.

Ons tarief
Over een zakelijke lening bij BridgeFund betaal je een rente vanaf 0,7% per maand. Ons tarief is opgebouwd uit een vaste rente van 0,5% per maand en een premie opslag van
0,2% tot 2,8%. De premie opslag wordt o.a. berekend op basis van de gezondheid van je bedrijf. Hoe gezonder je bedrijf, hoe lager de kosten. Los je sneller af dan afgesproken? Dan kost het je ook minder. We doen niet aan verborgen kosten of verrassingen achteraf.

Meer veelgestelde vragen

Vragen?

Onze Customer Success Managers denken graag met je mee.
Bel 085 401 6603 of stuur een mailtje naar [email protected]