Ga naar content

Horeca lening nodig?

Een horeca onderneming staat nooit stil. Je hebt te maken met regelgeving, personeelsverloop en bent afhankelijk van seizoensfluctuaties. Dat maakt het soms lastig om door te groeien. Wil je je terras uitbreiden? Dan heb je toch financiering nodig. Bij BridgeFund vraag je een lening voor de horeca aan zonder alle bureaucratie die normaal komt kijken bij een zakelijke horeca lening.

Hoe het werkt?

Horeca lening aanvragen in 3 stappen

Wij zijn er voor de MKB’ers. Wij hebben dan ook een proces in elkaar gezet dat ondernemers
binnen 24 uur over een horeca financiering laat beschikken. Dat werkt als volgt.

Stap 1

Vul de nodige gegevens in

Wees niet bang. Wij vragen niet om een 40 pagina’s tellend businessplan of andere onnodige gegevens. Het enige wat we van je vragen is hoeveel geld je zou willen lenen voor je restaurant of horecazaak. Daarnaast vragen we naar je jaarlijkse omzet en waar je het geld graag voor zou willen gebruiken.

Stap 2

Aanbod

Wij bekijken de door jou ingevulde gegevens. Op basis hiervan besluiten wij of je in aanmerking komt voor een zakelijke horeca lening. Je ontvangt van ons een aanbod. Hierin staat alles duidelijk uitgelegd, zonder kleine lettertjes. Dit aanbod ontvang je in de meeste gevallen binnen 24 uur. Het is goed om te weten dat ons aanbod volledig vrijbijvend is. Het is aan jou om te beslissen of je hierop in wil gaan. Uiteraard staat ons team voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Stap 3

Ontvang je geld

In tegenstelling tot bij de bank hoef je bij ons niet lang te wachten op je geld. Een lening voor de horeca staat binnen 24 uur na ondertekening van het contract op jouw rekening. Zo kan je direct beginnen met het verbouwen van je terras, het aannemen van een nieuwe chefkok of misschien wel het openen van een nieuwe vestiging!

Wat moet ik weten?

Wij verstrekken zakelijke financieringen vanaf €5.000 tot maximaal €250.000 euro. Hoeveel we maximaal kunnen verstrekken hangt deels af van de jaaromzet die jouw bedrijf genereert. Ook qua looptijd bieden we flexibiliteit. De maximale looptijd voor een restaurant lening is 24 maanden. Wat voor jou de ideale looptijd is verschilt per leningsdoel. Voor voorraadfinanciering is de looptijd vaak korter dan een lening voor de aanschaf van grote machines.

Betaalbare horeca financiering

Naast dat wij de snelste en gemakkelijkste financieringsverstrekker willen zijn, vinden we het ook belangrijk dat ondernemers niet vast zitten aan torenhoge rentes. Onze voorwaarden worden dan ook vooraf duidelijk gecommuniceerd. Wat de precieze kosten zijn en hoe deze zijn opgebouwd is afhankelijk van de hoogte van de lening en de looptijd hiervan. Lees hier meer over hoe de kosten zijn opgebouwd.

 

 

Financiering, maar dan simpel

Doe vrijblijvend een aanvraag en ervaar het zelf.