Ga naar content
Bekend van o.a.

Voorfinanciering: geef jezelf de ruimte om te ondernemen

Ruimte om te investeren in je bedrijf en voldoende cashflow om rekeningen en personeel te betalen: het is de absolute basis van elk succesvol bedrijf. Niet alleen om de boel nú draaiende te houden, maar ook om groei in de toekomst te realiseren. Het creëren van die ruimte kan heel eenvoudig door voorfinanciering. Voorfinanciering zorgt direct voor minder afhankelijkheid van derde partijen zoals klanten of opdrachtgevers. Het geeft je de vrijheid om jouw business op poten te zetten én te houden.

Bij BridgeFund regel je eenvoudig online jouw voorfinanciering. Zo beschik je snel over werkkapitaal voor het voorfinancieren van bijvoorbeeld BTW, debiteuren, voorraad of materiaal. Zonder jaarcijfers en ook een businessplan of een prognose zijn niet nodig.

De voordelen op een rijtje

Zonder jaarcijfers en businessplan

Wij kijken naar je actuele financiële data. Dat is voor ons voldoende.

Aangevraagd in 5 minuten

Vraag in 3 simpele stappen je financiering aan. Volledig online.

Binnen 1 dag op je rekening

Is alles akkoord? Dan maken we het geld dezelfde dag nog over.

Afgelost binnen 24 maanden

Zo ben je in no-time weer schuldenvrij. Hoe korter de looptijd hoe lager de kosten.

Financiering tot €250.000

Voor kleine problemen, grootse dromen en alles daartussenin.

Snel, simpel én verantwoord

We verstrekken alleen geld als het je bedrijf verder brengt.

Hoe werkt het?

Wat is voorfinanciering en hoe werkt het?

Veel ondernemers denken bij voorfinancieren direct aan BTW. Maar het kan ook ingezet worden voor debiteuren, voorraad, materiaal of langlopende werkprojecten waar je pas na oplevering voor wordt betaald. Nooit meer wachten op je geld, maar gewoon direct door kunnen met ondernemen. Die kans komt tenslotte maar een keer voorbij.

BridgeFund biedt jou als ondernemer snel een zakelijke lening of doorlopend bedrijfskrediet tot € 250.000,-. Een zakelijke lening is handig als je ineens een groter bedrag nodig hebt om te investeren, voor voorraad of materiaal bijvoorbeeld. Een zakelijk krediet geeft je doorlopend meer financiële ruimte om je werkkapitaal op peil te houden.

Aanvragen doe je geheel online. Zonder jaarcijfers, jaarverslagen en businessplannen. Wij checken alleen je zakelijke banktransacties. Binnen enkele minuten weet je hoeveel je maximaal kunt lenen.

“Zakelijk lenen bij BridgeFund is snel, simpel én verantwoord.”

Al 6.500+ ondernemers gingen je voor!

BridgeFund krijgt gemiddeld een 4.6 uit 5

Voorfinanciering met factoring

Voorfinanciering regel je in de meeste gevallen met een zakelijke lening of bedrijfskrediet. Maar bij voorfinanciering van debiteuren kun je als alternatief ook kiezen voor factoring. Het werkt simpel: je openstaande facturen worden direct uitbetaald door een factoringbedrijf en je bent niet langer gebonden aan betalingstermijnen. Het factoringbedrijf int de betaling bij jouw klant, zodat je je ook niet meer bezig hoeft te houden met debiteurenbeheer.

Let op: voordat je een factuur kunt gebruiken voor voorfinanciering moet je de klant eerst goed latenonderzoeken. Het factoringbedrijf controleert onder andere de kredietwaardigheid en betalingsmoraal van jouw klant.

Hoe kom ik in aanmerking voor zakelijk lenen zonder jaarcijfers?

Bekijk onderstaande voorwaarden, voldoet jouw bedrijf hieraan? Top! We kijken graag met je verder naar de mogelijkheden.

  1. Ingeschreven bij de KVK
  2. Minimaal 1 jaar in businessplan
  3. Zakelijke rekening
  4. Minimaal €50.000 jaaromzet

Wat kost het?

Doe jij een aanvraag voor voorfinanciering van BTW, voorraad, werkkapitaal of debiteuren? Waar je jouw financiering voor inzet maakt ons niet uit. Zo lang het jou als ondernemer verder helpt zijn wij tevreden. Onze tarieven zijn heel transparant. Voor een zakelijke lening rekenen we een alles-in-1 tarief vanaf 0,7% per maand. Op een zakelijk krediet betaal je alleen rente over het openstaande bedrag, Het exacte percentage is afhankelijk van de hoogte van de lening en de financiële data van je bedrijf. Hoe gezonder je bedrijf, hoe lager de kosten.

Alles-in-1 tarief

Wij doen niet aan afsluit- of administratie kosten. Bij ons weet je vooraf precies wat je betaalt.

Grote lettertjes

Geen verrassingen, maar een heldere overeenkomst van maar 3 pagina’s.

Korting bij sneller aflossen

Gaan de zaken goed? Bij ons krijg je geen boete, maar juist korting als je sneller aflost.

Bedrijfsfinanciering, maar dan simpel

Doe vrijblijvend een aanvraag en check je mogelijkheden.

Vragen?

Onze Customer Success Managers denken graag met je mee.
Bel 085 401 6603 of stuur een mailtje naar [email protected]