Bedrijfsfinanciering voor
ondernemers

Jouw bedrijfsfinanciering regelen, zonder de bank?
Het kan online en binnen 5 minuten!
BridgeFund is jouw zakelijke geldverstrekker voor bedrijfsfinancieringen tot €250.000. De financiering vraag je gewoon online aan, dus daar heb je geen uitgebreid jaarverslag of dik businessplan voor nodig. In plaats daarvan ontdek je binnen een paar minuten of je in aanmerking komt. En sterker, dezelfde werkdag weet jij al of je een bedrijfslening kunt afsluiten en voor welk bedrag je dat kunt doen.

Terugbetalen doe je vervolgens volledig automatisch en per week. Het is niet nodig om grote bedragen per maand te betalen, waardoor het een stuk makkelijker is om dit binnen jouw reguliere bedrijfsvoering op te nemen.

Alles wat we nodig hebben is een incassomachtiging van jouw bank, zodat we de bedragen kunnen incasseren. Wij helpen jou daarna zo snel mogelijk verder te gaan met ondernemen, dankzij het bedrag dat je online kunt lenen.

Hoeveel financiering
wil je aanvragen?

Bekend van o.a.

“Na 24 maanden
ben je schuldenvrij.
Aflossen gaat automatisch en ongemerkt.”

Bedrijfsfinanciering

Kies de bedrijfsfinanciering die past bij jouw doel

Of het nu gaat om een eenmalige zakelijke lening of een krediet dat je doorlopend op kunt nemen, ons maakt het niets uit. Wij geven je de ruimte om de bedrijfsfinanciering te kiezen die bij jouw onderneming past. Daarin maken we onderscheid tussen de zakelijke lening en het flexibele zakelijke krediet.

Bij een zakelijke lening ontvang je het geld ineens op je rekening. Je begint direct met aflossen en betaalt je lening in maximaal 24 maanden terug. Handig voor eenmalige investeringen, zoals het aanschaffen van een nieuwe machine of bedrijfsauto.

Kies je voor het zakelijk krediet, dan mag je onbeperkt geld opnemen tot een bepaald limiet. Je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Door de flexibiliteit is deze vorm van bedrijfsfinanciering ideaal voor doorlopende financieringsbehoeften, zoals voorfinancieren van voorraad of het overbruggen van debiteuren.

Lees ook: Verschillende financieringsmogelijkheden: de voor- en nadelen

De voordelen op een rijtje

Aanvragen is kosteloos

Aanvragen duurt 5 minuten en verplicht je tot niks.

Kredietbeslissing binnen 6 uur

Een lening voor je bedrijf aanvragen
hoeft niet ingewikkeld te zijn.

Boetevrij aflossen

Gaan de zaken goed? Bij ons kan je boetevrij aflossen.

Geen jaarcijfers nodig

Wij kijken naar je financiële data, dat is voor ons genoeg.

Afgelost voor je het weet

Iedere week betaal je een vast
bedrag aan rente en aflossing.

Duidelijke voorwaarden

Een overeenkomst van 3 pagina’s zonder kleine lettertjes. Zo kan het ook!

Voor wie?

Bedrijfsfinanciering voor
startende ondernemers

Met een bedrijfsfinanciering voor starters kickstart je jouw onderneming als zzp’er of mkb’er. Je gaat goed van start, met voldoende middelen om te investeren en een uitstekende basis om op te bouwen.
Met een zakelijk krediet helpt je om je werkkapitaal op niveau te houden en bijvoorbeeld BTW of debiteuren voor te financieren.

Bedrijfsfinanciering voor het MKB

Loopt jouw bedrijf lekker, heb je geen grote groeiambities maar zou wat extra geld af en toe wel handig zijn? Om bijvoorbeeld een voertuig of machine te vervangen, nieuwe voorraad in te slaan of een laagseizoen te overbruggen? Voor incidentele financieringsbehoeften biedt een kortlopende zakelijke lening uitkomst.

Bedrijfsfinanciering voor groeibedrijven

Gaat de business als een tierelier? Verkoop je meer dan je kunt inkopen en blijft dat probleem steeds terugkomen? Dan is een flexibel zakelijk krediet de ideale keuze. Hiermee neem je geld op wanneer je het nodig hebt, zonder steeds opnieuw een financiering te hoeven aanvragen.

Bedrijfsfinanciering aanvragen?

Of je nou een starter bent of met spoed een bedrijfsfinanciering nodig hebt voor een extra filiaal. Bij BridgeFund maakt het niets uit. Een bedrijfs-financiering aanvragen zonder rompslomp, ook als er spoed achter zit!

  • Bedrijfsfinanciering zonder jaarcijfers
  • Lenen tot €250.000
  • Binnen 24 uur je geld
  • Lening vanaf 0,7%

“Extra aflossen is
altijd gratis.”

Rente bedrijfsfinanciering

Wat kost een bedrijfsfinanciering?

Niet onbelangrijk natuurlijk: wat kost een bedrijfsfinanciering? Dat hangt af van het soort financiering dat je kiest. Aanvragen en afsluiten is in ieder geval gewoon gratis. Wij houden niet van verborgen kosten en vage beloftes. Daarom zijn we graag zo duidelijk mogelijk, ook over de kosten.

Voor onze kortlopende zakelijke lening rekenen wij een alles-in-1 tarief vanaf 0,7% per maand. Afhankelijk van o.a. de hoogte, de looptijd van de lening en de financiële data van je bedrijf. Hoe gezonder je bedrijf, hoe lager de kosten.

Voor het flexibele zakelijk krediet betaal je minder rente per maand, maar wel opnamekosten. Dat komt omdat wij ook kosten dragen voor het beschikbaar houden van jouw krediet totdat je het opneemt.

Hoe werkt een bedrijfsfinanciering?

Wij begrijpen dat jij zo snel mogelijk wilt beschikken over het geld dat je nodig hebt. Een bedrijfsfinanciering aanvragen doe je gewoon 100% online. Weken wachten op een beoordeling van de bank is hiermee volledig verleden tijd. Wij hebben het complete aanvraagproces voor je geautomatiseerd. Zo analyseren we banktransacties, berekenen jouw leencapaciteit en storten het geld op je rekening binnen 24 uur. Zodat je snel
weet waar je aan toe bent.

Heb ik jaarcijfers nodig voor een bedrijfsfinanciering?

Bij BridgeFund regel je eenvoudig financiering voor al je zakelijke doeleinden. Zo kan je snel beschikken over werkkapitaal voor het aanschaffen van bijvoorbeeld machines, inventaris, voorraden of het overbruggen van debiteuren. Zonder jaarcijfers, ook een businessplan of een prognose zijn niet nodig.

Lees meer over zakelijk lenen zonder jaarcijfers.

Hoe kom ik in aanmerking voor een bedrijfsfinanciering?

Je bedrijf moet minimaal 12 maanden actief zijn en beschikken over een zakelijke bankrekening met daarop een aantoonbare omzet van minimaal € 50.000 per over de afgelopen 12 maanden. We verstrekken op basis van girale omzet (bijvoorbeeld: omzet afkomstig van facturen, pinomzet, online omzet, payment providers, ect.).

Wat is het voordeel van een bedrijfsfinanciering zonder bank?

Geen jaarcijfers, businessplan of stapels formulieren: een bedrijfsfinanciering regelen zonder bank gaat snel, zonder gedoe maar toch verantwoord.

Lees ook: geld lenen zonder bank: wat zijn mijn mogelijkheden?

Ervaar de vrijheid
van zakelijk krediet

Doe vrijblijvend een aanvraag en check je mogelijkheden.

Veelgestelde vragen over bedrijfskrediet

Waar kan ik een zakelijk krediet voor gebruiken?

Voor alle zakelijke doeleinden waar je geld voor achter de hand wilt hebben.

Een zakelijk krediet zorgt voor constante financiële ruimte. Deze kredietvorm is daarom heel geschikt voor terugkerende financieringsbehoeftes. Denk hierbij aan voorraadfinanciering, voorfinanciering van BTW of projecten, debiteuren. Ook als er haast is geboden kan flexibel krediet uitkomst bieden. Bijvoorbeeld als een essentiële machine het begeeft en direct vervangen moet worden. Voor een eenmalige uitgave is een kortlopende zakelijk lening meer geschikt.

Bieden jullie ook een zakelijk krediet voor starters?

Jazeker, mits je wel minimaal 1 jaar actief bent.

Eén van de voorwaarden om een zakelijk krediet aan te kunnen vragen is dat je minimaal 1 jaar staat ingeschreven staat bij het KVK en je actief bent. Dit komt omdat we onze risico analyse baseren op je banktransacties van de afgelopen 12 maanden.

Hoe snel kan ik over het zakelijk krediet beschikken?

In de meeste gevallen dezelfde dag nog op je rekening. Dit ligt ook een beetje aan jezelf. Hoe eerder wij de opgevraagde informatie binnen hebben, hoe eerder jij over het geld kan beschikken. Zo simpel is het. Zodra alles akkoord is, heb je meteen toegang tot je zakelijke krediet. Ons record van aanvraag tot uitbetaling staat op 5 uur. Dat record verbreken we graag met jou!

Welke informatie hebben jullie nodig voor de aanvraag van een zakelijk krediet?

Actuele data m.b.t. je financiele situatie

Om je kredietlimiet te bepalen hebben we in ieder geval een overzicht van je zakelijke banktransacties van de afgelopen 12 maanden nodig in de vorm van een MT940 bestand of PSD2 koppeling. Is alles in orde? Dan vragen we je een overzicht in te vullen m.b.t. je huidige financiële situatie, zodat ook eventuele actuele crediteuren en debiteuren in beeld zijn bij ons. Bij bedrijven met een omzet van meer dan 1 miljoen euro vragen we ook jaarcijfers op. Geen zorgen, het is allemaal zo gepiept.

Vraag nu vrijblijvend jouw krediet aan.

 

Hoe werkt het terugbetalen van zakelijk krediet?

Aflossen gaat per week

Elke week wordt er via een automatische incasso een bedrag van je zakelijke rekening afgeschreven. Dit bedrag bestaat alleen uit de aflossing.

Rente per maand

De rente kosten worden per maand in rekening gebracht omdat je ten alle tijden geld kan opnemen. Aan het eind van de maand betaal je de rente over het opgenomen zakelijke krediet van die periode.

Krediet dat je niet opneemt, betaal je dus ook niet.

Vragen?

Onze Customer Success Managers denken graag met je mee. 
Bel 085 401 6600 of stuur een mailtje naar contact@bridgefund.nl