Bedrijfsfinanciering:
geld lenen voor ondernemers

Jouw bedrijfsfinanciering regelen, zonder de bank? Het kan online en binnen 5 minuten!

BridgeFund is jouw zakelijke geldverstrekker voor bedrijfsfinancieringen tot €250.000. De financiering vraag je gewoon online aan, dus daar heb je geen uitgebreid jaarverslag of dik businessplan voor nodig. In plaats daarvan ontdek je binnen een paar minuten of je in aanmerking komt. En sterker, dezelfde werkdag weet jij al of je een bedrijfslening kunt afsluiten en voor welk bedrag je dat kunt doen.

Terugbetalen doe je vervolgens volledig automatisch en per dag. Het is niet nodig om grote bedragen per maand te betalen, waardoor het een stuk makkelijker is om dit binnen jouw reguliere bedrijfsvoering op te nemen.

Alles dat we nodig hebben is een incassomachtiging van jouw bank, zodat we de bedragen kunnen incasseren. Wij helpen jou daarna zo snel mogelijk verder te gaan met ondernemen, dankzij het bedrag dat je online kunt lenen.

Bekend van o.a.

Kenmerken

Een bedrijfslening aanvragen is kosteloos

Het aanvragen van jouw bedrijfsfinanciering bij BridgeFund is kosteloos. Je maakt geen kosten om een krediet aan te vragen, zodat je jouw groei-ambities op een voordelige manier kunt waarmaken.

Wij helpen je met een bedrijfsfinanciering voor jouw onderneming, bijvoorbeeld om nieuwe machines aan te schaffen, inventaris te bestellen, voorraad in te kopen of debiteuren te overbruggen.

Met geld maak je geld, dus een bedrijfslening is de ideale kickstart voor jouw onderneming. Wij begrijpen dat je daar snel over wilt beschikken, zonder veel rompslomp. Wij doen het beter en vooral sneller, omdat je al binnen 5 minuten geld kunt lenen met een looptijd tot 24 maanden.

Z

Aanvragen is kosteloos

Aanvragen duurt 5 minuten en verplicht je tot niks.
Z

Geen onderpanden nodig

Bij het afsluiten van een lening geef je een persoonlijke borgstelling af.
Z

Kredietbeslissing binnen 6 uur

Een lening voor je bedrijf aanvragen hoeft niet ingewikkeld te zijn.
Z

Snel weer schuldenvrij

Iedere werkdag betaal je een vast klein bedrag aan rente en aflossing.
Z

Boetevrije aflossen

Gaan de zaken goed? Bij ons kan je boetevrij aflossen.
Z

Duidelijke voorwaarden

Een overeenkomst van 3 pagina’s zonder kleine lettertjes. Zo kan het ook!

Voor wie

Geld lenen voor ondernemers

De bedrijfsfinanciering is er, zoals de naam al aangeeft, speciaal voor bedrijven. Wij helpen ondernemers, die minimaal 1 jaar actief zijn en een omzet hebben van minimaal €50.000 per jaar. Voldoe je aan die voorwaarden? Dan kun je een aanvraag indienen, zodat je online een financiering kunt aanvragen.

Ondernemen is kansen zien. En belangrijker nog, die kansen daadwerkelijk benutten. Wij verstrekken jou het geld dat je nodig hebt om zelf geld te kunnen maken. Wij helpen ondernemers die kansen zien en graag vooruit willen. Noem het werkkapitaal of een belangrijke injectie om verder te kunnen. Wij zorgen er voor zelfstandigen en MKB-ondernemers voor dat zij zich niet hoeven te laten beperken door de financiële middelen. En het belangrijkste? Wij hebben net als jij een hekel aan kleine lettertjes en verborgen voorwaarden. In plaats daarvan doen we het simpel en snel online. 

Je kunt bedrijfsfinanciering afsluiten tot maximaal €250.000. Dat kan zonder jaarcijfers of een uitgebreid businessplan, omdat we begrijpen dat je daar niet de tijd voor hebt. In plaats daarvan gebruiken we jouw bankgegevens voor de beoordeling. We kunnen je meteen aangeven wat je maximaal kunt lenen en we gaan daar bij goedkeuring direct voor je mee aan de slag. Jij hebt het geld binnen 24 uur op de zakelijke rekening staan, om er bovendien meteen gebruik van te kunnen maken. Het is de makkelijkste manier om zakelijk geld te lenen, waarvoor je bovendien een scherpe rente betaalt. 

Bedrijfsfinanciering aanvragen?

Of je nou een starter bent of met spoed een bedrijfsfinanciering nodig hebt voor een extra filiaal. Bij BridgeFund maakt het niets uit. Een bedrijfsfinanciering aanvragen zonder rompslomp, ook als er spoed achter zit!

Z

Bedrijfsfinanciering zonder jaarcijfers

Z

Lenen tot €250.000

Z

Binnen 24 uur je geld

Z

Lening vanaf 1.3%

Financiering, maar dan simpel
Doe vrijblijvend een aanvraag en ervaar het zelf

Rente bedrijfsfinanciering

Wat kost een bedrijfsfinanciering?

Niet onbelangrijk natuurlijk: wat kost een bedrijfsfinanciering? Aanvragen is gewoon gratis en ook het afsluiten is kosteloos. We berekenen 1% rente per maand, plus een eventuele premieopslag van 0,3 tot 2,2 procent per maand. Op die manier weet jij precies wat je voor de zakelijke lening of funding betaalt, en is het anders dan bij de bank een stuk eenvoudiger om het krediet aan te vragen.

Tip: wil je tussendoor extra aflossen op de bedrijfsfinanciering, bijvoorbeeld omdat het je inderdaad lukt om meer omzet en winst te maken? Aflossen is altijd gratis, zodat jij 100% controle hebt over hoe je omgaat met het krediet.

Je betaalt dagelijks een klein bedrag aan rente en aflossing, zodat je na het ontvangen van jouw bedrijfsfinanciering meteen kunt beginnen met het terugbetalen daarvan. Dankzij de dagelijkse betalingen merk je dit in de praktijk nauwelijks. Bovendien zorgen we er daarmee voor dat je na 24 maanden weer volledig schuldenvrij bent. Je betaalt een eerlijk tarief voor een kortlopend zakelijk krediet, waarmee jij de kans hebt om te investeren, te groeien of succesvoller te ondernemen.

Je betaalt 1% rente over jouw bedrijfsfinanciering. Daarnaast berekenen we een rente-opslag die varieert van 0,3 tot 2,2 procent. Die opslag berekenen we op basis van een aantal prestatie-indicatoren van jouw bedrijf. Doe online jouw aanvraag, dan berekenen wij het tarief waarvoor we jou het krediet kunnen aanbieden, zodat je meteen weet waar je aan toe bent.

Z

Gratis aanvragen

Z

Lenen vanaf 1.3% p/m

Z

Korting bij vroegtijdige aflossing

Z

Zakelijk lenen met looptijd tot 24 maanden

Hoe het werkt

Ontvang de bedrijfslening die je nodig hebt

Wij begrijpen dat jij zo snel mogelijk wilt beschikken over de zakelijke funding die je nodig hebt. Aan de hand van 3 eenvoudige stappen heb je de kans om jouw bedrijfsfinanciering aan te vragen. Dat kan bovendien 100% online, waardoor je er de deur niet voor uit hoeft. We hebben het complete aanvraagproces voor je geautomatiseerd, waardoor je al binnen een paar minuten weet waar je aan toe bent.

We doen het sneller, efficiënter en vooral beter voor jou. Zodra je een zakelijk krediet nodig hebt hoef je daarvoor niet meer naar de bank. In plaats daarvan is het voldoende om online aan te geven waar je naar zoekt. We beoordelen jouw bankgegevens en kunnen je aan de hand daarvan aangeven welk bedrag je maximaal kunt lenen. De makkelijkste manier om een krediet af te sluiten, waar je vervolgens gebruik van kunt maken op de manier die jij wilt.

Vraag online jouw bedrijfslening aan, ontvang dezelfde werkdag nog een aanbod en beschik vervolgens binnen 24 uur over het geld. Wij zorgen ervoor dat jij vlot en eenvoudig een bedrijfsfinanciering af kunt sluiten, zodat je de middelen hebt om verder te groeien, te investeren en meer omzet te maken met jouw bedrijf.

1. Online aanvragen

Vul je bedrijfsgegevens in en stuur ons digitaal je omzet gegevens.

}

2. Vandaag een aanbod

We beoordelen je aanvraag en binnen 6 uur krijg je een definitieve uitslag.

3. Beschik over het geld

Na goedkeuring kan je dezelfde werkdag al over zakelijk krediet beschikken.

Hoeveel verstrekken jullie?

We verstrekken bedragen van 5.000 tot wel 250.000 euro. Met looptijden tot 24 maanden.

Hoe zit het met de rente?

De rente bij Bridgefund is zeer schappelijk. Deze bestaat uit een vaste rente van 1%. Daarnaast hanteren we een kleine premie opslag vanaf 0,3%. Wil je eerder aflossen? Dan krijg je bij ons korting!

Hoe kan ik een bedrijfsfinanciering aanvragen?

Heel simpel. Vul het bedrag in wat je nodig hebt. Wij behandelen je aanvraag binnen 24 uur waardoor je morgen het geld al op je rekening kan hebben! 

Blije klanten! Iets waar we trots op zijn

Wij geven een FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik in aanmerking voor een lening?

Je bedrijf moet minimaal 12 maanden actief zijn en beschikken over een zakelijke bankrekening met daarop een aantoonbare omzet van minimaal € 50.000 per over de afgelopen 12 maanden. We verstrekken op basis van girale omzet (bijvoorbeeld: omzet afkomstig van facturen, pinomzet, online omzet, payment providers, ect.).

Waarvoor kan ik de zakelijke lening gebruiken?

Bij BridgeFund regel je eenvoudig een lening voor al je zakelijke doeleinden. Zo kan je snel beschikken over werkkapitaal voor bijvoorbeeld het aanschaffen van machines, inventaris, voorraden of het overbruggen van debiteuren.

Hoeveel kan ik zakelijk lenen?

Je kunt bij ons zakelijk krediet aanvragen tot een maximum bedrag van € 250.000. Hoeveel u wil lenen en maximaal kan lenen hangt af van de situatie. De zakelijke lening kan gebruikt worden voor de inkoop van extra voorraad  of voor het overbruggen van het laagseizoen.

Wanneer ontvang ik het geld?

Wij begrijpen dat je als ondernemer snel moet schakelen. Wij werken hier dan ook graag aan mee. Zodra jouw aanvraag is verwerkt en goedgekeurd staat het bedrag van de zakelijke lening binnen 24 uur op je rekening. 

Hoe werkt het terug betalen?

Het terugbetalen gaat ongemerkt door middel van een dagelijkse automastiche incasso op je zakelijke rekening. Zo betaal je iedere dag een klein bedrag terug en ben je aan het einde van de looptijd weer volledig schuldenvrij. Zo simpel werkt zakelijk krediet.

Wat kost een zakelijke lening bij BridgeFund?

Wij werken met een vast rentepercentage van 1%. Daarnaast hanteren wij een kleine premie opslag vanaf 0,3% tot 2,2% De hoogte van de premie opslag is afhankelijk van de looptijd van de zakelijke lening. Doe vrijblijvend een aanvraag zodat we de definitieve kosten kunnen berekenen.