Bedrijfsfinanciering voor ondernemers

Jouw bedrijfsfinanciering regelen, zonder de bank? Het kan online en binnen 5 minuten!

BridgeFund is jouw zakelijke geldverstrekker voor bedrijfsfinancieringen tot €250.000. De financiering vraag je gewoon online aan, dus daar heb je geen uitgebreid jaarverslag of dik businessplan voor nodig. In plaats daarvan ontdek je binnen een paar minuten of je in aanmerking komt. En sterker, dezelfde werkdag weet jij al of je een bedrijfslening kunt afsluiten en voor welk bedrag je dat kunt doen.

Terugbetalen doe je vervolgens volledig automatisch en per dag. Het is niet nodig om grote bedragen per maand te betalen, waardoor het een stuk makkelijker is om dit binnen jouw reguliere bedrijfsvoering op te nemen.

Alles dat we nodig hebben is een incassomachtiging van jouw bank, zodat we de bedragen kunnen incasseren. Wij helpen jou daarna zo snel mogelijk verder te gaan met ondernemen, dankzij het bedrag dat je online kunt lenen.

Hoeveel financiering
wil je aanvragen?

Bekend van o.a.

Kies de bedrijfsfinanciering die past bij jouw doel

Of het nu gaat om een eenmalige zakelijke lening of een krediet dat je doorlopend op kunt nemen, ons maakt het niets uit. Wij geven je de ruimte om de bedrijfsfinanciering te kiezen die bij jouw onderneming past. Daarin maken we onderscheid tussen de zakelijke lening en het flexibele zakelijke krediet. 

Bij een zakelijke lening ontvang je het geld ineens op je rekening. Je begint direct met aflossen en betaalt je lening in maximaal 24 maanden terug. Handig voor eenmalige investeringen, zoals het aanschaffen van een nieuwe machine of bedrijfsauto.

Kies je voor het zakelijk krediet, dan mag je onbeperkt geld opnemen tot een bepaalde limiet. Je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Door de flexibiliteit is deze vorm van bedrijfsfinanciering ideaal voor doorlopende financieringsbehoeften, zoals voorfinancieren van voorraad of het overbruggen van debiteuren.

Lees ook: Verschillende financieringsmogelijkheden: de voor- en nadelen

Z

Aanvragen is kosteloos

Aanvragen duurt 5 minuten en verplicht je tot niks.
Z

Geen jaarcijfers nodig

Wij kijken naar je financiële data, dat is voor ons genoeg.

Z

Kredietbeslissing binnen 6 uur

Een lening voor je bedrijf aanvragen hoeft niet ingewikkeld te zijn.
Z

Afgelost voor je het weet

Iedere werkdag betaal je een vast klein bedrag aan rente en aflossing.

Z

Boetevrije aflossen

Gaan de zaken goed? Bij ons kan je boetevrij aflossen.
Z

Duidelijke voorwaarden

Een overeenkomst van 3 pagina’s zonder kleine lettertjes. Zo kan het ook!

Voor wie

Bedrijfsfinanciering voor startende ondernemers

Met een bedrijfsfinanciering voor starters kickstart je jouw onderneming als zzp’er of mkb’er. Je gaat goed van start, met voldoende middelen om te investeren en een uitstekende basis om op te bouwen. Met een zakelijke lening als startkapitaal heb je de ruimte om te investeren in machines, inventaris, voorraden, materialen en bedrijfsmiddelen. Een zakelijk krediet helpt je om je werkkapitaal op niveau te houden en bijvoorbeeld BTW of debiteuren voor te financieren. 

Lees ook: Starterslening: waar moet je aan denken voor jouw bedrijf?

Bedrijfsfinanciering voor het MKB

Loopt jouw bedrijf lekker, heb je geen grote groeiambities maar zou wat extra geld af en toe wel handig zijn? Om bijvoorbeeld een voertuig of machine te vervangen, nieuwe voorraad in te slaan of een laagseizoen te overbruggen? Voor incidentele financieringsbehoeften biedt een kortlopende zakelijke lening uitkomst.

Bedrijfsfinanciering voor groeibedrijven

Gaat de business als een tierelier? Verkoop je meer dan je kunt inkopen en blijft dat probleem steeds terugkomen? Dan is een flexibel zakelijk krediet de ideale keuze. Hiermee neem je geld op wanneer je het nodig hebt, zonder steeds opnieuw een financiering te hoeven aanvragen.

Bedrijfsfinanciering aanvragen?

Of je nou een starter bent of met spoed een bedrijfsfinanciering nodig hebt voor een extra filiaal. Bij BridgeFund maakt het niets uit. Een bedrijfsfinanciering aanvragen zonder rompslomp, ook als er spoed achter zit!

Z

Bedrijfsfinanciering zonder jaarcijfers

Z

Lenen tot €250.000

Z

Binnen 24 uur je geld

Z

Lening vanaf 1.3%

Rente bedrijfsfinanciering

Wat kost een bedrijfsfinanciering?

Niet onbelangrijk natuurlijk: wat kost een bedrijfsfinanciering? Dat hangt af van het soort financiering dat je kiest. Aanvragen en afsluiten is in ieder geval gewoon gratis. Wij houden niet van verborgen kosten en vage beloftes. Daarom zijn we graag zo duidelijk mogelijk, ook over de kosten.

Voor onze kortlopende zakelijke lening rekenen wij een alles-in-1 tarief vanaf 1.3% per maand. Afhankelijk van o.a. de hoogte, de looptijd van de lening en de financiële data van je bedrijf. Hoe gezonder je bedrijf, hoe lager de kosten.

Voor het flexibele zakelijk krediet betaal je minder rente per maand, maar wel opnamekosten. Dat komt omdat wij ook kosten dragen voor het beschikbaar houden van jouw krediet totdat je het opneemt.

 

Z

Extra aflossen is altijd gratis.

Z

Aflossen doe je per dag, zo merk je er zo min mogelijk van.

Z

In maximaal 24 maanden ben je weer volledig schuldenvrij.

Hoe werkt een bedrijfsfinanciering?

Wij begrijpen dat jij zo snel mogelijk wilt beschikken over het geld dat je nodig hebt. Een bedrijfsfinanciering aanvragen doe je gewoon 100% online. Weken wachten op een beoordeling van de bank is hiermee volledig verleden tijd. Wij hebben het complete aanvraagproces voor je geautomatiseerd. Zo analyseren we banktransacties, berekenen jouw leencapaciteit en storten het geld op je rekening binnen 24 uur. Zodat je snel weet waar je aan toe bent. 

Heb ik jaarcijfers nodig voor een bedrijfsfinanciering?

 Bij BridgeFund regel je eenvoudig financiering voor al je zakelijke doeleinden. Zo kan je snel beschikken over werkkapitaal voor het aanschaffen van bijvoorbeeld machines, inventaris, voorraden of het overbruggen van debiteuren. Zonder jaarcijfers, ook een businessplan of een prognose zijn niet nodig. Lees meer over zakelijk lenen zonder jaarcijfers.

Hoe kom ik in aanmerking voor een bedrijfsfinanciering?

Je bedrijf moet minimaal 12 maanden actief zijn en beschikken over een zakelijke bankrekening met daarop een aantoonbare omzet van minimaal € 50.000 per over de afgelopen 12 maanden. We verstrekken op basis van girale omzet (bijvoorbeeld: omzet afkomstig van facturen, pinomzet, online omzet, payment providers, ect.).

Wat is het voordeel van een bedrijfsfinanciering zonder bank?

Geen jaarcijfers, businessplan of stapels formulieren: een bedrijfsfinanciering regelen zonder bank gaat snel, zonder gedoe maar toch verantwoord. Lees ook: geld lenen zonder bank: wat zijn mijn mogelijkheden?

Bedrijfsfinanciering, maar dan simpel

Doe vrijblijvend een aanvraag en ervaar het zelf

Blije klanten! Iets waar we trots op zijn

Wij geven een FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik in aanmerking voor financiering?

Je bedrijf moet minimaal 12 maanden actief zijn en beschikken over een zakelijke bankrekening met daarop een aantoonbare omzet van minimaal € 50.000 per over de afgelopen 12 maanden. We verstrekken op basis van girale omzet (bijvoorbeeld: omzet afkomstig van facturen, pinomzet, online omzet, payment providers, ect.).

Hoeveel kan ik zakelijk lenen?

Je kunt bij ons zakelijk krediet aanvragen tot een maximum bedrag van € 250.000. Hoeveel u wil lenen en maximaal kan lenen hangt af van de situatie. De zakelijke lening kan gebruikt worden voor de inkoop van extra voorraad  of voor het overbruggen van het laagseizoen.

Hoe werkt het terug betalen?

Het terugbetalen gaat ongemerkt door middel van een dagelijkse automastiche incasso op je zakelijke rekening. Zo betaal je iedere dag een klein bedrag terug en ben je aan het einde van de looptijd weer volledig schuldenvrij. Zo simpel werkt zakelijk krediet.

Wanneer ontvang ik de bedrijfsfinanciering?

Wij begrijpen dat je als ondernemer snel moet schakelen. Wij werken hier dan ook graag aan mee. Zodra jouw aanvraag is verwerkt en goedgekeurd staat het bedrag van de zakelijke lening binnen 24 uur op je rekening.