Ga naar content

Recente artikelen

Meet Stephan: Risk Manager, Finance Guru én DJ!

Stephan’s road to success begon in Amsterdam, vervolgde zich in Engeland en Amerika en eindigt weer in Amsterdam, bij BridgeFund. Althans, dat hopen we. Want met Stephan zijn fantastische persoonlijkheid, droge humor en enorme bak aan ervaring doen wij er alles aan om hem zo lang mogelijk bij ons te houden, zodat hij al zijn kennis met onze nieuwe talenten kan delen!
Lees verder
Lees meer over Meet Stephan: Risk Manager, Finance Guru én DJ!

Meet René: FinTech pionier en taartenbakker van het eerste uur!

René is een man van vele talenten, interesses en hobby’s. Hij zwemt, tuiniert en bakt taarten als geen ander. Maar bovenal: hij stond aan de wieg van de allereerste FinTech van Nederland! Mensen blij maken door middel van slimme technologie, dáár wordt René pas echt blij van. Geef hem een technisch vraagstuk en hij stopt niet voordat hij een oplossing heeft gevonden. Stiekem is werken zijn grootste hobby (niet tegen zijn vrouw zeggen hoor), terwijl hij ook gewoon lekker op zijn eigen eiland kan chillen. Ja, die heeft ie echt!
Lees verder
Lees meer over Meet René: FinTech pionier en taartenbakker van het eerste uur!

Onze cultuur

Samen succes vieren

We zijn hecht team van gedreven, ambitieuze mensen die maatschappelijke impact willen maken. Een tikkeltje rebels, maar met het hart op de goede plek.

Heb je vragen of interesse?

Ons Talent Team helpt je graag verder via [email protected]. Een open sollicitatie is ook altijd welkom!