Ga naar content
In dit artikel
Ook werken bij BridgeFund?
  • Een plek waar jij je thuis voelt en jezelf kan zijn
  • Volg trainingen en opleidingen
  • Successen vieren we samen
  • Funky kantoor in Amsterdam
  • Bij ons geen hokjes of systeemplafonds
Check alle vacatures

Op naar een Engels avontuur!

Tijdens zijn studie International Hotel Management vertrok Klaas naar Engeland voor het Graduate Management Development Programme bij Hilton Hotels. Wat begon als een programma van 18 maanden, eindigde in een avontuur van 4,5 jaar. Na zichzelf steeds verder ontwikkeld te hebben rondom Hotel Management had Klaas de hotelbranche wel gezien. Hij ging aan de slag bij een startup, waar hij zich wilde ontwikkelen rondom relatiebeheer. “Dat wekte mijn interesse omdat ik super enthousiast word als ik het mensen naar hun zin kan maken en ze tevreden zijn.” Hoe leuk Klaas het ook vond, na een jaar begon hij het thuisfront te missen. Oost west, thuis best zullen we maar zeggen 😉. Tijd om terug te keren naar ons koude kikkerlandje dus! Voor acclimatiseren was weinig tijd, want hij kon vrijwel direct aan de slag bij BridgeFund.

“Ik krijg energie van een diverse functie waar ik mijn eigen ideeën en creativiteit in kwijt kan en ik vooral veel contact heb met mensen.”

Via via kwam Klaas in contact met BridgeFund, waar hij zijn ideale job vond. “Ik wilde heel graag een functie gericht op relatiebeheer; contact hebben met mensen vind ik het leukste wat er is! Ik krijg energie van een diverse functie waar ik mijn eigen ideeën en creativiteit in kwijt kan. Verder spreekt de financiële wereld mij erg aan. Ik vind dit een interessante markt omdat het een scala aan mogelijkheden biedt om mezelf te ontwikkelen.” De functie Investor Relations Manager bij een FinTech leek hem op het lijf geschreven. En wat bleek? Het was een schot in de roos!

“Bij BridgeFund word je vrijgelaten om te ondernemen en de weg aan te leggen terwijl je hem beloopt.”

Ambitie, drive, kansen zien én erop inspelen. Dat vinden we belangrijk bij BridgeFund. We dagen je graag uit om het beste uit jezelf en de business te halen. Dus word je in het diepe gegooid om te kijken of je een ondernemend type bent. “Dat was wel spannend, maar het is helemaal goed gekomen. Sinds ik ben begonnen is het fonds met 78% gegroeid! Daar ben ik toch wel trots op.” Dat hij in het diepe gegooid werd, vond hij overigens erg leuk. “Ik krijg veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Bij BridgeFund word je vrijgelaten om te ondernemen en de weg aan te leggen terwijl je hem beloopt.” Wat een poëet is het ook hè? 😉

Geen haken en ogen, wel simpel en veilig beleggen

Geen work hard, play hard , maar work = play is het motto bij BridgeFund! “Ik vind het tof dat we afstappen van de mentaliteit dat plezier alleen voor of na werk zou mogen plaatsvinden, alsof het een soort beloning moet zijn.” En plezier in zijn werk, heeft Klaas zeker. “Ik kom dagelijks in contact met heel veel verschillende mensen die allemaal hun eigen verhaal hebben. Of ze nou al 20 jaar begaan zijn met beleggen of voor het eerst aan het oriënteren zijn, iedereen kan ons model begrijpen. Ik denk dat dat de kracht is van ons product: geen haken en ogen, wel simpel en veilig.”

Draag bij aan de groei van het Nederlandse MKB!

Klaas is verantwoordelijk voor een cruciaal stuk van ons businessmodel. “Onze beleggers zijn essentieel voor het succes van BridgeFund. Zij zorgen ervoor dat wij ons werk kunnen doen en dat MKB-ondernemers in Nederland dat dus ook kunnen. Indirect zijn zij medeverantwoordelijk voor de groei van het Nederlandse bedrijfsleven.” Hoe tof is het om daaraan bij te dragen? 

“Onze beleggers zorgen dat wij ons werk kunnen doen, maar vooral dat MKB-ondernemers in Nederland dat ook kunnen!”

Ben jij ook op zoek naar een stukje vast rendement met veilige voorwaarden? En wil je daarnaast ook nog eens het MKB – die vaak in de kou wordt gezet – helpen met investeren in hun bedrijf? Vraag hier de brochure aan voor meer informatie. Klaas neemt vervolgens contact met je op om al je prangende vragen te beantwoorden! 

Join de finance revolution

Lijkt het jou wat om de status quo uit te dagen? Kom werken bij BridgeFund! Een open sollicitatie is ook altijd van harte welkom.

Meet the team Bekijk alles