Ga naar content
In dit artikel
Ook werken bij BridgeFund?
  • Een plek waar jij je thuis voelt en jezelf kan zijn
  • Volg trainingen en opleidingen
  • Successen vieren we samen
  • Funky kantoor in Amsterdam
  • Bij ons geen hokjes of systeemplafonds
Check alle vacatures

Je eigen collega’s werven

Een jaar geleden besloot Lotte de overstap naar corporate recruitment te maken en kwam ze bij BridgeFund terecht. “Ik begon als eerste recruiter bij BridgeFund en kreeg de vrijheid om de recruitment toko helemaal op te zetten.Van alle diverse mensen die ik spreek vormen we gedreven teams. En het is natuurlijk ook superleuk dat ik mijn eigen collega’s kan werven.” Maar dit is niet de enige reden waarom ze voor corporate recruitment heeft gekozen. “Ik vind het niet alleen tof om op strategisch vlak een bijdrage te leveren aan BridgeFund, maar ook aan iemand’s carrière. Nu kan ik ook echt zien hoe diegene zich verder ontwikkeld en of we beide de juiste keuze hebben gemaakt.” 

“BridgeFund is eigenlijk een soort van dierentuin waar knetterhard wordt gewerkt.” 

Volgens Lotte is BridgeFund een soort van dierentuin waar knetterhard wordt gewerkt. “Er werken zó veel verschillende type mensen die toch allemaal met elkaar overweg kunnen. En natuurlijk kijken we naar vaardigheden, maar bij ons telt het net zo zwaar mee dat je ook binnen de BridgeFund cultuur past.” Hoe die cultuur dan is? Kom erachter via onderstaande knop!

Ook aan dat knetterharde werken is niks gelogen. Je moet mee willen gaan in de stroomversnelling van een scaleup die keihard aan het groeien is. Ben je ondernemend, heb je de oneindige ambitie om iets tofs neer te zetten en sta je te springen om samen met ons de financiële wereld op z’n kop te zetten? Nice, daar zijn we naar op zoek! En natuurlijk ook niet onbelangrijk: je gelooft in ons product en dat het altijd sneller en beter kan.

Wat verwachten we van jou?

Bij BridgeFund ondersteunen we je zoveel mogelijk waar nodig en kun je groeien in een rol die bij jou past. We denken mee in jouw talenten, want het moet niet alleen voor ons iets opleveren, maar ook een bijdrage leveren aan je eigen ontwikkeling. En dat begint uiteindelijk allemaal bij jezelf. We vinden het belangrijk dat je jezelf blijft, dat je helder hebt wat jij graag wil leren, hoe je jezelf verder kunt ontwikkelen én wat het je uiteindelijk gaat opleveren. Maar aan de andere kant zijn we ook benieuwd wat wij van jou kunnen leren. Check dus van te voren goed wat we doen, wat onze doelstellingen zijn, of dit bij jou past en wat jij ons te bieden hebt.  

Dus om het even (proberen) samen te vatten: bij BridgeFund beland je in een gezonde chaos tussen ambitieuze en ondernemende enthousiastelingen die er iedere dag met elkaar voor gaan. Iedereen pakt verantwoordelijkheid en eigenaarschap over zijn/haar eigen functie en denkt creatief na over vernieuwende ideeën en oplossingen. Naast al het harde werk zijn we (en vooral Lotte) ook zeker niet vies van feestjes en gezelligheid.

Lotte’s sollicitatietip

“Blijf jezelf en trek alsjeblieft aan waar jij je comfortabel in voelt; ja, een spijkerbroek en sneakers is helemaal oké ;).” 

Heb je nog prangende vragen, behoefte aan meer informatie of wil je gewoon even kennis maken? Geef Lotte een belletje op 06-18692450, ze praat je graag overal over bij!

Join de finance revolution

Lijkt het jou wat om de status quo uit te dagen? Kom werken bij BridgeFund! Een open sollicitatie is ook altijd van harte welkom.

Meet the team Bekijk alles