Ga naar content
In dit artikel
Ook werken bij BridgeFund?
  • Een plek waar jij je thuis voelt en jezelf kan zijn
  • Volg trainingen en opleidingen
  • Successen vieren we samen
  • Funky kantoor in Amsterdam
  • Bij ons geen hokjes of systeemplafonds
Check alle vacatures

Het begon allemaal in een garage

Het is alweer 3 jaar geleden toen Mark bij BridgeFund binnenstapte. Toen nog in een garage met ongeveer 10 man. Een tijd die het best te omschrijven is als een ‘gezellige, ambitieuze chaos’. Waarbij de keuken fungeerde als boardroom en de garagedeur als airco. Wat Mark nog het meest bij is gebleven is dat er net zo hard werd gelachen als gewerkt. Iets wat tot op de dag van vandaag ingebed is in de cultuur van BridgeFund.

Sky high in sneltreinvaart

Net als BridgeFund, ontwikkelde Mark zichzelf in een razend tempo. Continu ging hij op zoek naar nieuwe manieren om alles eruit te halen wat erin zit. Dit kunnen wij bij BridgeFund alleen maar aanmoedigen, dus gaven we hem de ruimte om te groeien en dit greep hij met beide handen aan! Hij volgde een scala aan cursussen, van Applied Neuromarketing tot A/B Testing Mastery. De tofste cursus vond Mark de CXL Certified Optimizer. Vanuit hier ging hij op eigen houtje opzoek naar manieren om het aanvraagproces voor onze klanten te verbeteren. En met succes! Er zijn al een paar goede optimalisaties uitgekomen. Om dit groter aan te pakken is Mark druk bezig met het creëren van zijn ideale growth team. Nice!

“Ik krijg bij BridgeFund veel vrijheid, de mogelijkheid om dingen te leren en het werkgeluk is supergroot!”

Naast alle kansen, mogelijkheden en de vrijheid die hij krijgt, is het ook de sfeer in het team wat Mark motiveert. “Er werken veel jonge mensen met ambitie die net als ik zichzelf willen ontwikkelen. We zijn echt een team: iedereen staat voor elkaar klaar en niemand is ergens te beroerd voor. Dat maakt het zo gezellig en houdt het werkplezier er goed in.”  

In lederhosen naar München

Ook tijdens de bedrijfsuitjes heeft Mark het enorm naar zijn zin. Eén van de mooiste momenten bij BridgeFund vond hij het Oktoberfest. Daar zijn we lastminute compleet in lederhosen en tirolerjurkjes met het vliegtuig heengegaan, om te vieren dat het zo lekker ging dat jaar. Een memorabel weekend, waarover hij je graag een paar mooie verhalen verteld.

Join team Mark(eting)! 😉

Omdat we als BridgeFund – mede dankzij Mark zijn growth skills – zo hard groeien, zijn we continu op zoek naar nieuw talent. Zo ook in team marketing. Word jij onze nieuwe teammember? Dan vinden we het belangrijk dat je initiatief neemt en je mondje bij je hebt. We sparren graag met elkaar over nieuwe ideeën. Maar dat niet alleen! Ook plezier maken is voor ons een must. Het moet wel leuk blijven natuurlijk! 😉

“We zitten in een fase waarin we ambitieuze en ondernemende mensen nodig hebben die taken naar zich toetrekken.” 

Enthousiast geworden? Check snel de openstaande vacatures, solliciteer op jouw droombaan en kom samen met ons de financiële wereld volledig op z’n kop zetten!

Join de finance revolution

Lijkt het jou wat om de status quo uit te dagen? Kom werken bij BridgeFund! Een open sollicitatie is ook altijd van harte welkom.

Meet the team Bekijk alles