Ga naar content
In dit artikel
Ook werken bij BridgeFund?
  • Een plek waar jij je thuis voelt en jezelf kan zijn
  • Volg trainingen en opleidingen
  • Successen vieren we samen
  • Funky kantoor in Amsterdam
  • Bij ons geen hokjes of systeemplafonds
Check alle vacatures

Kansen zien, grijpen en afdwingen

Daan is de rust zelve, maar als ie het eenmaal op z’n heupen heeft gaat het motortje aan en is ie niet meer te houden. Hij analyseert financiële data met een kritisch oog en is daarnaast volop bezig onze processen te verbeteren. Niet zo gek dus, dat hij binnen een jaar uitgroeide tot Team Lead Credit Risk. En dat heeft hij vooral aan zichzelf te danken.

“Er is ruimte om eigen initiatief in te brengen, maar het mooie is dat daar ook echt naar wordt geluisterd.”

Team Risk groeide, net als de rest van BridgeFund, in een razend tempo. Daan zag dat er behoefte was aan iemand die het team van inmiddels 8 analisten sturing kon geven. Kansen zijn er om te grijpen, dus nam Daan met veel plezier die taak op zich. “Er is ruimte om eigen initiatief in te brengen. Ik zag een kans en speelde erop in. Het mooie aan BridgeFund is dat daar ook echt naar wordt geluisterd en dat het wordt beloond. In mijn geval met een mooie stap als Team Lead Credit Risk.”

Stap uit je comfortzone

Naast zijn ‘normale’ taken als Credit Risk Analyst is Daan vooral bezig met het zo goed mogelijk managen van team Risk. “Ik wil graag dat mensen zich comfortabel voelen in wat ze doen, dat ze zich gehoord voelen. Daarin hoop ik ze te kunnen ondersteunen en een luisterend oor te bieden waar ik kan.” Aan de andere kant vindt hij het ook belangrijk dat mensen juist uit hun comfortzone stappen. “In mijn nieuwe functie werk ik veel samen met Stephan (CRO) en andere afdelingen. Daardoor kom ik vaak in posities waarin ik m’n mannetje moet staan. Er komt veel verantwoordelijkheid bij kijken, het is nieuw en ik wil het natuurlijk zo goed mogelijk doen. Het is een rollercoaster van vallen en opstaan, maar juist daar leer ik heel veel van!”

Join team Risk! 

Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur, heb je affiniteit met getallen en economie én lijkt het jou tof om ondernemers verder te helpen? Dan zijn we op zoek naar jou! Tenminste, als je het lekker vindt om een beetje onder druk te staan, tegelijkertijd de juiste keuzes kan maken en daar óók nog eens plezier uit weet te halen. De aanvragen stromen in steeds grotere aantallen binnen. Dat betekent hard werken, maar ook genoeg ruimte voor plezier!

“We vieren de successen volop, maar zijn ook niet bang om de vinger op de zere plek te leggen.”

“Bij BridgeFund merk je dat iedereen er keihard voor wil gaan om met elkaar mooie resultaten neer te zetten. Of je er nou al 2 jaar werkt of pas 2 maanden, we hebben allemaal de ambitie en energie om te knallen! Successen vieren we volop, maar zijn ook niet bang om de vinger op de zere plek te leggen. Juist daardoor kan je jezelf ontwikkelen en doorgroeien.”

Sta jij nu te springen om onder Daan’s begeleiding financiële data onder de loep te nemen en te bepalen of we ondernemers verder kunnen helpen hun business te laten groeien? Check de vacature en solliciteer! Nadat je Daan zijn sollicitatietip hebt gelezen natuurlijk. Een goede voorbereiding is het halve werk! 😉

Daan’s sollicitatietip

“Ik kan nu heel cliché zeggen dat je jezelf moet zijn. Dat vind ik ook zeker belangrijk, maar ik vind het ook goed als je kritisch naar jezelf kan kijken. Je hoeft het niet allemaal mooier te maken dan het is. Iedereen heeft zo z’n gebreken. Dat is juist alleen maar leuk, toch?”

Join de finance revolution

Lijkt het jou wat om de status quo uit te dagen? Kom werken bij BridgeFund! Een open sollicitatie is ook altijd van harte welkom.

Meet the team Bekijk alles