Ga naar content
In dit artikel
Ook werken bij BridgeFund?
  • Een plek waar jij je thuis voelt en jezelf kan zijn
  • Volg trainingen en opleidingen
  • Successen vieren we samen
  • Funky kantoor in Amsterdam
  • Bij ons geen hokjes of systeemplafonds
Check alle vacatures

De perfecte match? Hij bestaat!

Na zijn studie bedrijfskunde dook Folkert meteen in de wereld van koude sales. Hij deed ervaring op bij verschillende bedrijven, maar miste al snel de menselijke benadering. “Mijn passie voor sales begon met de kick van verkopen. Gaandeweg merkte ik dat ik het leuker vond om op de juiste manier met de juiste mensen en producten klanten te kunnen helpen.” Dus maakte Folkert een uitstapje naar recruitment, om er vervolgens achter te komen dat ook dit niet helemaal bij hem paste. Wat hij dan wel zocht?

“Er is ruimte om te vallen, samen weer op te staan en het werkplezier ligt lekker hoog!”

“Leiding geven aan een team bij een bedrijf in de financiële wereld met ambitie en een langetermijnvisie, waar ik mijn eigen ideeën kan ontwikkelen. Waar ruimte is om te vallen, samen weer op te staan en het werkplezier lekker hoog ligt.” Misschien een iets te hoog eisenpakket? Zeker niet! Alles waar Folkert naar op zoek was, vond hij bij BridgeFund. 

Deel uitmaken van The Finance Revolution?

Folkert gaat aan de slag om zijn hele team naar een volgend level te brengen. Hij is druk bezig met het samenstellen van het commerciële team en het opzetten van de Customer Service afdeling. Maar dat kan hij niet alleen! We zoeken nieuwe toppers die aan de slag willen als Accountmanager, maar ook voor ons nieuwe Customer Service team. Enige ervaring hebben is van belang, maar we kijken vooral naar de energie en drive die je met je meebrengt. 

“We kijken vooral naar de energie en drive die je met je meebrengt.”

Bij BridgeFund kun je meegroeien met de ontwikkeling van de business, maar vooral ook jezelf ontwikkelen en stappen maken in jouw carrière. “Ik kan bij BridgeFund impact maken door een belangrijke bijdrage te leveren aan de ambitieuze doelstellingen. Maar wat ik vooral tof vind, is om het team zo te coachen, dat ze nog beter worden in datgene waar ze al goed in zijn.”

“Als je een keer een nerf gun pijl tegen je hoofd krijgt zit niemand te zeuren. Het hoort er allemaal bij!”

Wat we zoeken in jou? Volgens Folkert is het vooral belangrijk dat je ervoor wil gaan en je handen uit je mouwen steekt. Een avondje doorwerken tijdens de ‘Golden Power Hours’? Dat is voor jou geen enkel probleem! “Er hangt een bepaalde energie dat iedereen graag wil werken. Iedereen gaat voor het grotere doel, is super open, behulpzaam en we kunnen allemaal tegen een stootje. Als je bijvoorbeeld een keer een nerf gun pijl tegen je hoofd krijgt zit niemand te zeuren. Het hoort er allemaal bij!”

“Word een mystery shopper!” 

Eén ding is zeker: van Folkert kun je een heleboel leren. Als tipje van de sluier deelt hij nu vast zijn ultieme sollicitatietip met je. “Bel eens een keer met het bedrijf en doe net alsof je een klant bent. Als een soort van mystery shopper. Dat geeft je waardevolle informatie en dan kun je ons natuurlijk vertellen wat er beter kan.” Win-win! Over winnen gesproken, volgens Folkert is het ook niet onverstandig om te werken aan je pingpong skills. “Je moet het natuurlijk ook een beetje leuk maken voor jezelf. Work = play!”

Join de finance revolution

Lijkt het jou wat om de status quo uit te dagen? Kom werken bij BridgeFund! Een open sollicitatie is ook altijd van harte welkom.

Meet the team Bekijk alles