Home > Blog > BridgeFund > Meet Anne A.K.A. Goldie Lo…

Meet Anne A.K.A. Goldie Locks: helpende hand met oneindig veel enthousiasme!

Chagrijnig zie je haar zelden en aan verveling geen gebrek bij Anne. Af en toe geniet ze van een beetje me-time door te koken, een lesje hot yoga te volgen of kijkt ze Nederlandse RomComs (haar ultieme guilty pleasure 🤪), maar het liefst is Anne lekker sociaal bezig. Trotseert ze geen survival parcours met vrienden in het bos, dan gaat ze los in de club óf hangt ze met onze klanten aan de telefoon. Want werken bij BridgeFund doet ze ook met veel plezier. Ze helpt onze klanten met alle liefde uit de brand!

In dit artikel:

  • Weg met taboes!
  • Wat te doen als je een incasso mist?
  • Contact met Bijzonder Beheer

Financiering zonder gedoe

  • Geen businessplannen of jaarcijfers
  • Aangevraagd in 5 min.
  • Binnen 1 dag op je rekening

Weg met taboes!

Anne is altijd al geïnteresseerd geweest in het menselijk gedrag. Het is dan ook niet voor niets dat ze is afgestudeerd in algemene sociale wetenschappen. Tijdens haar studie waren taboes een onderwerp van gesprek. Vooral van het doorbreken van deze taboes krijgt Anne energie. En dat is precies wat ze bij BridgeFund probeert te doen. “Praten over bijvoorbeeld schulden wordt vaak als taboe gezien; mensen hebben het er liever niet over. Dit wil ik graag doorbreken en mensen helpen door er juist over te praten.” 

Daarnaast is ook het hebben van contact met klanten iets wat helemaal bij Anne past. “We hebben allemaal onze eigen klanten, wat fijn is voor ons, maar ook voor hen. Zo houden ze altijd dezelfde contactpersoon. Hoe vaker we elkaar spreken, hoe gezelligere gesprekken we soms hebben. Ik ben zelfs een keer ten huwelijk gevraagd nadat ik een klant had geholpen! Hilarisch was dat. Hij was letterlijk en figuurlijk helemaal door het dolle heen toen alles opgelost was.”

“Ik ben zelfs een keer ten huwelijk gevraagd!”

Een uitzonderlijk geval, maar aan enthousiasme geen gebrek als we klanten uit de brand kunnen helpen. “Ik word er blij van om te zien dat mensen er weer bovenop komen. Voor het huwelijksaanzoek heb ik vriendelijk bedankt, maar het is fijn dat mijn hulp gewaardeerd wordt.” 

De boodschap die Anne vooral wil meegeven is dat het oké is om over geld en eventuele schulden te praten. Volgens Anne kunnen mensen er dan eerder en makkelijker verantwoordelijkheid voor nemen, wat je verder helpt in het leven en met je bedrijf. Maar hoe pak je dat nou aan? Mocht je bij BridgeFund in achterstand komen of betalingsproblemen voorzien, dan vertellen we je graag wat je het best kunt doen.

Wat te doen als je een incasso mist?

Na een gemiste incasso krijg je automatisch een e-mail. Hier hoef je niet van te schrikken, na één keer zitten er niet gelijk heftige consequenties aan vast. Het is wel de bedoeling om contact met ons op te nemen. Dan kun je je situatie uitleggen en kunnen we samen naar een oplossing zoeken. Hoe beter wij op de hoogte zijn, hoe beter we met je mee kunnen denken. Zo maak je het voor ons wat makkelijker, maar voorkom je vooral eventuele problemen voor jezelf. 

Ook als je van te voren verwacht een achterstand op te lopen, kun je contact met ons opnemen. Heb je bijvoorbeeld je facturen nog niet betaald gekregen, waardoor je denkt een incasso te gaan missen? Geef ons een belletje, stuur een appje of mailtje. Dan weten wij wat er speelt, wat we kunnen verwachten en hoeven we ons geen zorgen te maken of je plat te bellen. 

Of het nou een structureel of eenmalig probleem is, wij vinden het belangrijk om er samen uit te komen en willen je graag helpen. Dat is ook de hele reden waarom we een samenwerking zijn aangegaan; om je business vooruit te helpen. Dus heb je het idee dat er problemen zijn? Trek tijdig aan de bel, je kunt altijd bij ons terecht!

Contact opnemen
met Bijzonder Beheer?

Bel ons op 085-4016680, app ons op 06-39279416 of stuur een mailtje naar bijzonderbeheer@bridgefund.nl.

We helpen je graag!