Home > Blog > BridgeFund > Meet CFO Susan: ‘de …

Meet CFO Susan: ‘de computer’, karaoke queen en finance goeroe

Susan haar passie voor cijfers, rekenen en wiskunde begon al op de basisschool. Ze had dan ook niet voor niets de befaamde bijnaam ‘de computer’. Hoofdrekenen was helemaal haar ding. Tot de rekenmachine en Excel om de hoek kwamen kijken. Toen werd ze vooral één met haar computer. De hoogste tijd voor deze finance goeroe om haar skills in te zetten en de hele finance afdeling bij BridgeFund naar het volgende level te brengen. Want wat is een FinTech zonder Fin…

In dit artikel:

  • FinTech for the win
  • Work = play!

Werken bij BridgeFund?

  • Onderdeel zijn van een grotere missie
  • Successen vieren we samen
  • Ruimte om te falen groeien

FinTech for the win

Susan begon haar carrière bij een aantal grote corporates. “Het leuke aan werken bij grote bedrijven is dat alles is geregeld. Alles werkt, overal is over nagedacht en je werkt met heel veel slimme en ervaren mensen waar je veel van kunt leren.” 

Toch begon het op een gegeven moment een beetje te jeuken. “Wat ik eerst leuk vond, begon me te irriteren.” Susan besloot het roer volledig om te gooien en ging aan de slag bij een FinTech startup. Daar heeft ze de hele finance afdeling succesvol opgezet. “Het was echt een rollercoaster, maar zo ontzettend leuk!” Na 4 jaar kwam er een nieuwe uitdaging op haar pad bij een iets groter bedrijf. Dit bleek helaas een iets minder goede match. “Het was leuk, maar niet echt een cultural fit.” Corona maakte het er ook niet makkelijker op, dus was het tijd voor even helemaal niks.

“Ik vind het tof om mee te kunnen bouwen aan een bedrijf waar we er met zijn allen voor gaan.”

Susan nam rustig de tijd om te ontdekken wat ze nou echt leuk vindt om te doen. Uiteindelijk hakte ze de knoop door: het FinTech avontuur gaf haar de meeste energie. “Ik wil graag impact hebben en mee helpen bouwen aan een bedrijf waar de energie heerst om er samen wat van te maken.” Dus ging Susan op zoek naar een FinTech waar ze toegevoegde waarde kon leveren. En zo kwam BridgeFund bij haar op de radar.

Work = play!

Susan werd naar eigen zeggen vrijwel direct enthousiast van BridgeFund. Niet alleen omdat er een grote finance klus op haar lag te wachten, ook de sfeer past helemaal in haar straatje. Al moest ze er wel even aan wennen… “Ik had al geproefd van werken bij een FinTech, maar hier gaat het er toch wel wat anders aan toe. Het stukje plezier is naar een veel hoger niveau gebracht. Er wordt lekkere muziek gedraaid en de nerf gun pijlen vliegen om je oren. En dat terwijl we allemaal keihard aan het werk zijn.”

“Wat ik bij BridgeFund hoop te bereiken? Aim for the sky!” 

Susan gaat aan de slag met een joekel van een uitdaging, waar ze geen moment voor terugdeinst. “Heel plat gezegd moeten we alles overhoop gooien zonder dat het een puinhoop wordt. Er moet heel veel gebouwd worden en dat doe ik met een team van goede en leuke mensen. We gaan er samen voor en kunnen allemaal onze kennis en ervaring 100% inzetten.” Dat gezegd hebbende kan Susan verder heel kort zijn over haar BridgeFund avontuur: “Wat ik bij BridgeFund hoop te bereiken? Aim for the sky!”

Benieuwd naar onze vacatures?

Zet samen met ons de financiële wereld op z’n kop!