Home > Blog > BridgeFund > Meet Mark: Growth Manager …

Meet Mark: Growth Manager met de body én de brains!

Voor Mark is geen uitdaging te klein. Niet alleen tijdens werk, maar ook in zijn vrije tijd. Zo speelde hij voetbal op hoog niveau, is hij binnen no-time (letterlijk) uitgegroeid tot onze BridgeFund bodybuilder en heeft hij zich razendsnel ontwikkeld tot Growth Manager. Hoe hij dat allemaal voor elkaar krijgt? Dat is niet zo ingewikkeld, want bij BridgeFund liggen de kansen voor het oprapen.

In dit artikel:

Hoe Mark binnen no-time uitgroeide tot Growth Manager:

  • Het begon allemaal in een garage
  • Sky high in sneltreinvaart
  • In lederhosen naar München
  • Join team marketing!

Werken bij BridgeFund?

  • Onderdeel zijn van een grotere missie
  • Successen vieren we samen
  • Ruimte om te falen groeien

Het begon allemaal in een garage

Het is alweer 3 jaar geleden toen Mark bij BridgeFund binnenstapte. Toen nog in een garage met ongeveer 10 man. Een tijd die het best te omschrijven is als een ‘gezellige, ambitieuze chaos’. Waarbij de keuken fungeerde als boardroom en de garagedeur als airco. Wat Mark nog het meest bij is gebleven is dat er net zo hard werd gelachen als gewerkt. Iets wat tot op de dag van vandaag ingebed is in de cultuur van BridgeFund. 

Sky high in sneltreinvaart

Net als BridgeFund, ontwikkelde Mark zichzelf in een razend tempo. Continu ging hij op zoek naar nieuwe manieren om alles eruit te halen wat erin zit. Dit kunnen wij bij BridgeFund alleen maar aanmoedigen, dus gaven we hem de ruimte om te groeien en dit greep hij met beide handen aan! Hij volgde een scala aan cursussen, van Applied Neuromarketing tot A/B Testing Mastery. De tofste cursus vond Mark de CXL Certified Optimizer. Vanuit hier ging hij op eigen houtje opzoek naar manieren om het aanvraagproces voor onze klanten te verbeteren. En met succes! Er zijn al een paar goede optimalisaties uitgekomen. Om dit groter aan te pakken is Mark druk bezig met het creëren van zijn ideale growth team. Nice!

“Ik krijg bij BridgeFund veel vrijheid, de mogelijkheid om dingen te leren en het werkgeluk is supergroot!”

Naast alle kansen, mogelijkheden en de vrijheid die hij krijgt, is het ook de sfeer in het team wat Mark motiveert. “Er werken veel jonge mensen met ambitie die net als ik zichzelf willen ontwikkelen. We zijn echt een team: iedereen staat voor elkaar klaar en niemand is ergens te beroerd voor. Dat maakt het zo gezellig en houdt het werkplezier er goed in.”  

In lederhosen naar München

Ook tijdens de bedrijfsuitjes heeft Mark het enorm naar zijn zin. Eén van de mooiste momenten bij BridgeFund vond hij het Oktoberfest. Daar zijn we lastminute compleet in lederhosen en tirolerjurkjes met het vliegtuig heengegaan, om te vieren dat het zo lekker ging dat jaar. Een memorabel weekend, waarover hij je graag een paar mooie verhalen verteld.

Join team Mark(eting)! 😉

Omdat we als BridgeFund – mede dankzij Mark zijn growth skills – zo hard groeien, zijn we continu op zoek naar nieuw talent. Zo ook in team marketing. Word jij onze nieuwe teammember? Dan vinden we het belangrijk dat je initiatief neemt en je mondje bij je hebt. We sparren graag met elkaar over nieuwe ideeën. Maar dat niet alleen! Ook plezier maken is voor ons een must. Het moet wel leuk blijven natuurlijk! 😉

“We zitten in een fase waarin we ambitieuze en ondernemende mensen nodig hebben die taken naar zich toetrekken.” 

Enthousiast geworden? Check snel de openstaande vacatures, solliciteer op jouw droombaan en kom samen met ons de financiële wereld volledig op z’n kop zetten!

Benieuwd naar onze vacatures?

Zet samen met ons de financiële wereld op z’n kop!