Bedrijf

Wij zijn BridgeFund

Onze missie

We zijn er voor ondernemers

De trage financiële dienstverlening opschudden en werken aan een dienstverlening waar de klant echt op nummer 1 staat. Dromen en ambities waarmaken van onze klanten, ons personeel en onze investeerders. Hoe groot of klein die dromen ook zijn. Dat is waar we iedere dag onze schouders onder zetten. We doen het samen en geven elkaar vertrouwen. We willen leren en we durven fouten te maken. Uiteraard betekent dat niet dat we onverantwoorde risico’s nemen. We zijn daadkrachtig en kunnen ons snel aanpassen.

We helpen bedrijven met het realiseren van hun groei-ambities door op een eenvoudige en flexibele wijze kapitaal ter beschikking te stellen. Dit doen we met slimme financiële oplossingen en service van wereldklasse.

Hier staan we voor

Onze kernwaarden

Simpel & Snel

Simpel is knap ingewikkeld. Toch hebben wij dit hoog in het vaandel staan. Met alles. Veel wordt namelijk beter als je het simpel doet. Bereik meer met minder. We willen niet alleen alles zo simpel mogelijk maken, het moet ook nog snel. Dat gaat gelukkig vaak hand-in-hand. Alleen zo kunnen wij echt succesvol worden.

Investeren in groei

We zoeken positieve ontwikkelingen. Mogelijkheden om te groeien. Ambities waar kansen mee gecreëerd worden. Wij zijn zelf ook nooit uitgeleerd en altijd op zoek naar manieren om ons te verbeteren. Kansen zien en kansen benutten, dat is waar het omgaat als je aan het ondernemen bent.

Afspraak is afspraak

Met heldere duidelijke afspraken heb je geen ingewikkelde regels en procedures meer nodig. Simpel. Die vrijheid vraagt ook om verantwoordelijkheid. Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Dat geeft vertrouwen. Van de klant naar ons, van ons naar de klant en ook onderling.

Dit vinden we belangrijk

Onze principes

Z

Klantobsessie

Alles start bij de behoefte van de klant. Vanuit daar werken we terug. We zien de concurrentie natuurlijk niet helemaal over het hoofd, maar we hebben een obsessie voor onze klanten. We zijn ervan overtuigd dat als we de klant uitmuntend bedienen, dat we dan succesvol zijn. Vaak kan dat via technologie, maar soms juist door elkaar te spreken of elkaar zelfs even in de ogen te kijken.

Z

Actie

Veel beslissingen en acties staan niet voor eeuwig vast. Ze zijn altijd aan te passen of te verbeteren. Mits goed onderbouwd. Daarvoor is het overigens niet nodig om alles uitgebreid te onderzoeken. We zijn ondernemers. Met 75% van de informatie kunnen we beslissen. Snel en simpel. We waarderen gecalculeerd risico.
Z

Gewoon doen

Wij zijn verantwoordelijk voor ons eigen succes. We denken op lange termijn en laten ons niet verleiden deze visie los te laten voor korte termijn resultaten. Iedereen staat voor het bedrijf en zet zich in voor het bedrijf. Niemand zegt “dat is mijn werk niet”. Zie een klus en pak ‘m aan. Alleen zo worden we echt succesvol.
Z

Jong & Fris

Financiële dienstverlening hoeft niet saai te zijn en een succesvol bedrijf bouwen betekent niet dat je geen plezier mag hebben. Wij geloven dat dit echt anders kan. Juist in FinTech.

Doe je met ons mee?

Werken bij BridgeFund is werken aan de groei van onze fantastische klanten en natuurlijk ook aan jouw eigen groei. We houden namelijk niet van stilstaan. Heb je talent en ambitie? Dan willen we graag met je kennismaken!