Over
BridgeFund

Geld is pas gelukkig als het aan het werk kan

We zien ondernemers met een big smile keihard werken. ​

Waar anderen beren op de weg zien, zien zij kansen.

Wij zien ook de frustratie wanneer zij geld willen lenen.

Ondernemers met mooie plannen, waar de blinkende bankier zijn neus voor ophaalt. 

Wij zien ondernemers met welverdiende centen op de bank die geen rente ontvangen. Sterker nog, er zelfs voor moeten betalen! Kapitaal dat verdampt waar ze bij staan.

Wij zien een financiële wereld die nodeloos ingewikkeld en traag is geworden.

En waar geld stilvalt, daar valt een land stil.

Het is hoog tijd om de financiële wereld aan z’n enkels de 21e eeuw in te trekken.

Tijd voor een nieuwe, optimistische en een tikkeltje rebelse generatie met maar één missie: ​bewijzen dat een bankvrije wereld ondernemen makkelijker, efficiënter, eerlijker en dus leuker maakt.​ 

Zowel voor ondernemers die geld nodig hebben als voor ondernemers die geld over hebben.

Hoe? ​

Door vraag en aanbod van geld slim aan elkaar te koppelen:

Aan de ene kant kunnen ondernemers geld beschikbaar stellen aan het platform in ruil voor rendement.

Aan de andere kant kunnen ondernemers dit geld lenen om te investeren in hun bedrijf.

Een platform dat een brug slaat, zonder tussenkomst van een bank.

Zo zorgen we dat geld kan doen waar het voor bedoeld is: de wereld in beweging brengen.

Want geld dat aan het werk kan, daar worden ondernemers blij van.

En geld ook.

BridgeFund.

Make money smile.

CEO Julian & DOG Ted

Team BridgeFund

BridgeFund is een club onafhankelijke, eigenwijze doorzetters die maatschappelijke impact willen maken door de financiële wereld flink op te schudden. Dat doen we met behulp van geavanceerde technologie en een fantastische klantenservice. En altijd met een brede glimlach op ons gezicht. Want hé, als je geen lol hebt onderweg, waarom zou je dan zo hard werken?​

Julian van de Steeg

CEO & Co-Founder

Als je Julian 20 jaar geleden had verteld dat hij CEO zou worden van een succesvolle online kredietverlener, dan had hij je zeker geloofd. Hij staat bekend om zijn neus voor talent.  

Rutger Quispel

CMO & Co-Founder

Rutger heeft overal verstand van en altijd gelijk, althans dat vindt hij zelf. In het echt heeft hij bijna overal verstand van en bijna altijd gelijk. Hij doet alles voor bolognese chips.

Dennis Reherman

CTO & Co-Founder

Zijn eerste ICT-project was een machine die strafwerk kon schrijven. Zo had hij tijd over voor echt belangrijke dingen. Zoals zijn cijfers aanpassen in het systeem van de school.

René Frijters

IT Architect

René is onze knappe kop. Als oprichter van Alex Beleggingsbank en Knab is hij FinTecher van het eerste uur. Hij vertelt er graag anekdotes over. Vraag er maar eens naar.

Friso van der Putten

Team Lead Customer Success

Friso is op een missie. Ondernemers helpen met het realiseren van hun dromen en ambities. Heb jij ambitie? Neem dan contact met hem op.

Pieter Blom

Customer Success Manager

Als Pieter niet aan het bellen is dan is hij aan het kokkerellen. Niet voor niets zijn tweede liefde. Gelukkig voor onze klanten heeft hij altijd wel een goede lunch tip.

Laurens Steenbergen

Customer Success Manager

Bij muziekles mocht hij zelfs de triangel niet vasthouden, maar bij BridgeFund is hij de dirigent en het orkest. Laurens is dol op klanten, bel hem maar eens.

Tim Bleeker

Customer Success Manager

Tim is één brok optimisme. Zelfs een 5.5 was voor hem reden genoeg om te feesten in plaats van te studeren. Alleen bij BridgeFund gaat hij niet voor minder dan een 10.

Isabelle Meijster

Customer Success Manager

Isabelle is de lachebek van het kantoor. Eén gesprekje met haar en de rest van de dag loop je rond met het gevoel dat je de de loterij hebt gewonnen. Zo gelukkig!

Niek Punte

Customer Success Manager

Studiebol Niek is niet op zijn mondje gevallen. Gelukkig maar! Want met zijn achtergrond in International Business en Finance weet hij als geen ander hoe wij met financiële innovaties onze klanten verder kunnen helpen. Kom maar door!

Roy Salem

Debiteuren Beheerder

Voormalig professioneel MMA vechtsporter, uitsmijter en succesvol crypto handelaar en dat voor zijn 25ste. Roy vond dat zijn leven wel wat avontuur kon gebruiken en besloot zich aan te sluiten bij BridgeFund.

Gijs van den Berg

Bijzonder Beheer

Streng maar rechtvaardig. Als je Gijs aan de telefoon krijgt gaat er iets niet goed met de aflossing. Hij lost het graag met je op. Tikkie jij bent ‘em.

Mark Dijkkamp

Growth Marketeer

Mark heeft de body en de brains. Hij is de kapitein van onze pirate funnel. In ons growthlab werkt hij aan top secret experimenten. Geen woorden maar data.

Chris Onsman

Brand & Growth Marketeer

We waren op zoek naar een bierbrouwer. Toen bleek dat hij ook kon growth hacken én verstand van branding bleek te hebben  sloegen we 3 vliegen in één klap.

Jelle Spanninga

UI/UX Designer

Als Ajax niet speelt, staat hij zelf in het veld of zit achter zijn laptop om mooie dingen te maken. Tip: geen slechte dingen over Ajax zeggen waar hij bij is.

Samantha Klumper

Office Manager

Sam heeft een heuse fanclub overgehouden aan haar zangcarrière en gaf miljoenen mensen kippenvel met haar optredens op tv. Everybody loves Sam! Maar pas op! Ze kan ook aardig streng klinken…

Kim Salem

Receptionist

Het eerste gezicht dat je tegenkomt als je het HQ van BridgeFund binnenstapt. En wat voor gezicht! Een warmer welkom kun je je niet wensen.

Thomas List

Credit Risk Analyst

De hoeveelheid kennis in het hoofd van Thomas is ongekend. Dat maakt hem een waardevol onderdeel van onze groenlichtcommissie die bepaalt wie er door mag naar de volgende ronde.

Julia Baud

Credit Risk Analyst

Julia is het type stille wateren, diepe gronden totdat je over haar grote passie begint: croissants. Dan gaat haar mond heel gauw open. Als waardevol lid van ons team kredietanalisten bewaakt zij de poort met een glimlach op haar gezicht.

Tess Samsom

Team Lead Risk

We hebben een oceaan aan data. Tess neemt dagelijks een duik om vervolgens met waanzinnig interessante informatie weer boven te komen. Goud!

Robert Leerdam

Product Owner

De man die twee talen vloeiend spreekt: Nederlands en IT-iaans. Hij is de verbindende factor tussen de afdeling nullen en enen en de business kant van BridgeFund. Zo weten we zeker dat we met zijn alle dezelfde kant op innoveren.

Cor Dinkgreve

Head of Finance

Cijferkoning Cor is onze interne leugendetector. Want cijfers liegen nooit. Wel zo handig voor een FinTech bedrijf. Dankzij Cor weten we zeker dat als de cijfers goed zijn, de champagne open getrokken kan worden.

Henry Renfurm

Applicatiebeheerder

Als aan- en uitzetten echt niet meer helpt dan hebben we gelukkig Henry! Onze IT superheld. Als hij je computer niet meer aan de praat krijgt weet je dat het tijd is voor een nieuwe.

Ted

DOG

De geruchten gaan dat Ted afstamt van de geldwolf, maar niets is minder waar. Ted heeft meer gemeen met een teddybeer. Vandaar zijn naam. Zijn leukste kunstje? Geld brengen bij ondernemers!

Op zoek naar je droombaan?

Sluit je bij ons aan en je hoeft nooit meer een dag te werken! Tenminste zo voelt het. Ons kantoor is een speeltuin en je collega’s zijn je beste vrienden.

Hiërarchie vinden we maar een moeilijk woord en top-down doen we alleen als we met elkaar gaan skiën. We geloven dat je elk succes moet vieren, hoe klein ook. We groeien snel en zijn altijd nieuwsgierig naar talent. Druk dus maar gauw op die blauwe knop!