Over
BridgeFund

Geld is pas gelukkig als het aan het werk kan

We zien ondernemers met een big smile keihard werken. ​

Waar anderen beren op de weg zien, zien zij kansen.

Wij zien ook de frustratie wanneer zij geld willen lenen.

Ondernemers met mooie plannen, waar de blinkende bankier zijn neus voor ophaalt. 

Wij zien ondernemers met welverdiende centen op de bank die geen rente ontvangen. Sterker nog, er zelfs voor moeten betalen! Kapitaal dat verdampt waar ze bij staan.

Wij zien een financiële wereld die nodeloos ingewikkeld en traag is geworden.

En waar geld stilvalt, daar valt een land stil.

Het is hoog tijd om de financiële wereld aan z’n enkels de 21e eeuw in te trekken.

Tijd voor een nieuwe, optimistische en een tikkeltje rebelse generatie met maar één missie: ​bewijzen dat een bankvrije wereld ondernemen makkelijker, efficiënter, eerlijker en dus leuker maakt.​ 

Zowel voor ondernemers die geld nodig hebben als voor ondernemers die geld over hebben.

Hoe? ​

Door vraag en aanbod van geld slim aan elkaar te koppelen:

Aan de ene kant kunnen ondernemers geld beschikbaar stellen aan het platform in ruil voor rendement.

Aan de andere kant kunnen ondernemers dit geld lenen om te investeren in hun bedrijf.

Een platform dat een brug slaat, zonder tussenkomst van een bank.

Zo zorgen we dat geld kan doen waar het voor bedoeld is: de wereld in beweging brengen.

Want geld dat aan het werk kan, daar worden ondernemers blij van.

En geld ook.

BridgeFund.

Make money smile.

CEO Julian & DOG Ted

Team BridgeFund

BridgeFund is een club onafhankelijke, eigenwijze doorzetters die maatschappelijke impact willen maken door de financiële wereld flink op te schudden. Dat doen we met behulp van geavanceerde technologie en een fantastische klantenservice. En altijd met een brede glimlach op ons gezicht. Want hé, als je geen lol hebt onderweg, waarom zou je dan zo hard werken?​

Julian van de Steeg

CEO & Co-Founder

Als je Julian 20 jaar geleden had verteld dat hij CEO zou worden van een succesvolle online kredietverlener, dan had hij je zeker geloofd. Hij staat bekend om zijn neus voor talent.  

Rutger Quispel

CMO & Co-Founder

Rutger heeft overal verstand van en altijd gelijk, althans dat vindt hij zelf. In het echt heeft hij bijna overal verstand van en bijna altijd gelijk. Hij doet alles voor bolognese chips.

Dennis Reherman

CTO & Co-Founder

Zijn eerste ICT-project was een machine die strafwerk kon schrijven. Zo had hij tijd over voor echt belangrijke dingen. Zoals zijn cijfers aanpassen in het systeem van de school.

René Frijters

Chef Klantbelang

René is onze knappe kop. Als oprichter van Alex Beleggingsbank en Knab is hij fintecher van het eerste uur. Hij vertelt er graag anekdotes over. Vraag er maar eens naar.

Pieter Blom

Customer Success Manager

Als Pieter niet aan het bellen is dan is hij aan het kokkerelen. Niet voor niets zijn tweede liefde. Gelukkig voor onze klanten heeft hij altijd wel een goeie lunch tip.

Laurens Steenbergen

Customer Success Manager

Bij muziekles mocht hij zelfs de triangel niet vasthouden, maar bij BridgeFund is hij de dirigent en het orkest. Laurens is dol op klanten, bel hem maar eens.

Friso van der Putten

Customer Success Manager

Friso is op een missie. Ondernemers helpen met het realiseren van hun dromen en ambities. Heb jij ambitie? Neem dan contact met hem op.

Tim Bleeker

Customer Success Manager

Tim is één brok optimisme. Zelfs een 5.5 was voor hem reden genoeg om te feesten in plaats van te studeren. Alleen bij BridgeFund gaat hij niet voor minder dan een 10.

Isabelle Meijster

Customer Success Manager

Isabelle is de lachebek van het kantoor. Eén gesprekje met haar en de rest van de dag loop je rond met het gevoel dat je de de loterij hebt gewonnen. Zo gelukkig!

Tess Samsom

Data-analist

We hebben een oceaan aan data. Tess neemt dagelijks een duik om vervolgens met waanzinnig interessante informatie weer boven te komen. Goud!

Thomas List

Kredietanalist

De hoeveelheid kennis in het hoofd van Thomas is ongekend. Dat maakt hem een waardevol onderdeel van onze groenlichtcommissie die bepaald wie er door mag naar de volgende ronde.

Gijs van den Berg

Bijzonder Beheer

Streng maar rechtvaardig. Als je Gijs aan de telefoon krijgt gaat er iets niet goed met de aflossing. Hij lost het graag met je op. Tikkie jij bent ‘em.

Mark Dijkkamp

Growth Hacker

Mark heeft de body en de brains. Hij is de  kapitein van onze pirate funnel. In ons growthlab werkt hij aan top secret experimenten. Geen woorden maar data.

Chris Onsman

Growth Hacker

We waren op zoek naar een bierbrouwer. Toen bleek dat hij ook kon growth hacken én verstand van branding bleek te hebben  sloegen we 3 vliegen in één klap.

Jelle Spanninga

UI/UX Designer

Als Ajax niet speelt, staat hij zelf in het veld of zit achter zijn laptop om mooie dingen te maken. Tip: geen slechte dingen over Ajax zeggen waar hij bij is.

Samantha Klumper

Office Manager

Sam heeft een heuse fanclub overgehouden aan haar zangcarrière en gaf miljoenen mensen kippenvel met haar optredens op tv. Everybody loves Sam! Maar pas op! Ze kan ook aardig streng klinken…

Op zoek naar je droombaan?

Sluit je bij ons aan en je hoeft nooit meer een dag te werken! Tenminste zo voelt het. Ons kantoor is een speeltuin en je collega’s zijn je beste vrienden.

Hiërarchie vinden we maar een moeilijk woord en top-down doen we alleen als we met elkaar gaan skiën. We geloven dat je elk succes moet vieren, hoe klein ook. We groeien snel en zijn altijd nieuwsgierig naar talent. Druk dus maar gauw op die blauwe knop!