Carrière

Werken bij BridgeFund

We zijn er voor ondernemers

Wij hebben het gezamenlijke doel om financiering voor ondernemers zo simpel, snel en verantwoord mogelijk te maken. Zodat zij hun dromen waar kunnen maken. Hoe klein of groot die ook zijn. Dat doen we door op eenvoudige wijze leningen te verstrekken middels ons data-gedreven aanvraagproces en service van wereldklasse.

Wij zijn een hecht team van gedreven, ambitieuze mensen met een zeer positieve instelling. Wij zijn eerlijk, leren graag en zijn niet bang om fouten te maken. Dat betekent niet dat we onverantwoorde risico’s nemen, maar juist dat we doordacht te werk gaan. We luisteren goed naar onze klanten, maar ook naar ons personeel en naar onze investeerders. Want alleen op die manier zullen wij echt het verschil maken. Krijg jij net als wij energie bij de gedachte om de trage financiële sector flink op te schudden? Lijkt het jou wat om deel uit te maken van een succesvolle FinTech startup waar de kansen voor het oprapen liggen? Lees dan vooral verder.

Onze vacatures

Werken bij BridgeFund

 BridgeFund is een snelgroeiende FinTech met de missie om financiering voor ondernemers zo simpel, snel en verantwoord mogelijk te maken. Met behulp van de laatste technologie, maar ook met persoonlijk deskundig advies. Want ook dat is essentieel bij verantwoord geld lenen.

Kortom, geautomatiseerd waar mogelijk – menselijk waar nodig.

Marketing / Sales

Fulltime
Amsterdam

Data

Fulltime
Amsterdam

IT

Fulltime
Amsterdam

Klantobsessie

Alles start bij de behoefte van de klant. Vanuit daar werken we terug. We zien de concurrentie natuurlijk niet helemaal over het hoofd, maar we hebben een obsessie voor onze klanten. We zijn ervan overtuigd dat als we de klant uitmuntend bedienen, dat we dan succesvol zijn. Vaak kan dat via technologie, maar soms juist door elkaar te spreken of elkaar zelfs even in de ogen te kijken.

Gewoon doen

Wij zijn verantwoordelijk voor ons eigen succes. We denken op lange termijn en laten ons niet verleiden deze visie los te laten voor korte termijn resultaten. Iedereen staat voor het bedrijf en zet zich in voor het bedrijf. Niemand zegt “dat is mijn werk niet”. Zie een klus en pak ‘m aan. Alleen zo worden we echt succesvol.

Actie

Veel beslissingen en acties staan niet voor eeuwig vast. Ze zijn altijd aan te passen of te verbeteren. Mits goed onderbouwd. Daarvoor is het overigens niet nodig om alles uitgebreid te onderzoeken. We zijn ondernemers. Met 75% van de informatie kunnen we beslissen. Snel en simpel. We waarderen gecalculeerd risico.

Jong & Fris

Financiële dienstverlening hoeft niet saai te zijn en een succesvol bedrijf bouwen betekent niet dat je geen plezier mag hebben. Wij geloven dat dit echt anders kan. Juist in FinTech.
Hier staan we voor

Onze kernwaarden

Simpel & Snel

Simpel is knap ingewikkeld. Toch hebben wij dit hoog in het vaandel staan. Met alles. Veel wordt namelijk beter als je het simpel doet. Bereik meer met minder. We willen niet alleen alles zo simpel mogelijk maken, het moet ook nog snel. Dat gaat gelukkig vaak hand-in-hand. Alleen zo kunnen wij echt succesvol worden.

Investeren in groei

We zoeken positieve ontwikkelingen. Mogelijkheden om te groeien. Ambities waar kansen mee gecreëerd worden. Wij zijn zelf ook nooit uitgeleerd en altijd op zoek naar manieren om ons te verbeteren. Kansen zien en kansen benutten, dat is waar het omgaat als je aan het ondernemen bent.

Afspraak is afspraak

Met heldere duidelijke afspraken heb je geen ingewikkelde regels en procedures meer nodig. Simpel. Die vrijheid vraagt ook om verantwoordelijkheid. Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Dat geeft vertrouwen. Van de klant naar ons, van ons naar de klant en ook onderling.