Ga naar content
In dit artikel
Meer informatie over beleggen bij BridgeFund?

Bekijk onze beleggingspagina en vraag
de brochure aan.

Vraag de brochure aan

Beleggen met een laag risico 

Met de huidige instabiele economische markt, is het verstandig om te kijken naar een veilige belegging met een laag risico. Het rendement van dit soort beleggingen ligt in de markt tussen de 3 en 3,5%. Bij BridgeFund ontvang je tussen de 4,25 en 5,25% rendement én beleg je met een relatief laag risico. Win-win, als je het ons vraagt! 

We vertellen je graag hoe we het risico zo laag mogelijk houden en onze investeerders zekerheid kunnen bieden.

1. Dekkingswaarde van 110%

Beleggen bij BridgeFund? Zo werkt het: vanaf € 100.000,- kun je instappen. Dit geld wordt belegd in het fonds en vanuit dit fonds verstrekt BridgeFund kleine, kortlopende leningen aan talloze ondernemers die ons strenge kredietbeoordeling proces succesvol hebben doorlopen. Elke euro in het fonds wordt voor 110% gedekt, doordat een deel van de rente die ondernemers over hun lening betalen, wordt gereserveerd voor deze dekkingswaarde.

2. Enorme spreiding 

Bij BridgeFund beleg je in ruim 3.000 MKB-bedrijven die actief zijn in heel veel verschillende markten en branches. Mocht er iets gebeuren in een bepaalde branche, bijvoorbeeld de horeca die tijdens corona grotendeels stil lag, dan merk je daar als investeerder niks van. De spreiding in de bedrijven waar wij leningen aan verstrekken is zo groot, dat BridgeFund deze klappen kan opvangen en wij een stabiel rendement kunnen garanderen.

Meer weten over hoe wij de ultieme corona stress test hebben doorstaan? Je leest er alles over in onze brochure.

3. Van data gedreven analyses tot het vestigen van pandrechten

Beleg je je geld bij BridgeFund? Dan beleg je in leningen aan het MKB en help je kansen mogelijk te maken voor andere ondernemers. Ook in het verstrekken van onze leningen hebben we goed nagedacht over het inbouwen van zekerheden. Bedrijven die bij ons een lening afsluiten, ondergaan een strenge risicoanalyse. Zo zijn wij er zeker van dat ze de lening ook daadwerkelijk kunnen aflossen en wij hen als bedrijf zijnde verder helpen. Mochten er toch problemen ontstaan bij één van onze klanten, dan hebben we veel borgstellingen ingebouwd om een goede regeling te treffen. Gaat het bedrijf om onvoorziene reden failliet? Dan kopen wij het verlies over, waardoor jij hier als investeerder niets van merkt.

Profiteren van een stabiel rendement 

Met een belegging bij BridgeFund is het dus niet zo dat je kan fluiten naar je geld als het even tegen zit. Voor elk scenario is een oplossing, zonder dat dit ten koste gaat van jouw investering. Ons rendement slingert dan ook niet heen en weer, maar blijft over alle jaren hetzelfde. Zo breng jij jouw stilstaand vermogen veilig in beweging, zonder dat je er zelf ook maar iets voor hoeft te doen! 


Wil je hier meer over weten? Kom gezellig bij ons langs! Dan leggen wij je onder het genot van een kopje koffie alles haarfijn uit en beantwoorden we al jouw prangende vragen. Neem contact op met onze Investor Relations Manager Klaas Homburg om een afspraak in te plannen.

Make money smile

Beleg bij BridgeFund. Maak je geld gelukkig!

Want geld dat aan het werk kan, daar worden ondernemers blij van. En geld ook.

Onlangs toegevoegd Ga naar Blog