Ga naar content
In dit artikel
Financiering zonder gedoe
  • Geen businessplannen of jaarcijfers
  • Aangevraagd in 5 min.
  • Binnen 1 dag op je rekening
Check je mogelijkheden

1. Simpel aangevraagd

Ons aanvraagproces is volledig geautomatiseerd. In 3 simpele stappen vraag je gemakkelijk online je financiering aan. Dat kost je nog geen 5 minuten en kan op elk moment van de dag. Soms schiet het beste idee je nu eenmaal midden in de nacht te binnen. 

2. Geen stapels papierwerk, maar gebaseerd op je actuele financiële data

Hoe benieuwd we ook zijn naar jouw passie voor ondernemen, voor de beoordeling van een zakelijke lening kijken we alleen naar je actuele financiële data. Verdwaal niet in het zoveelste gelikte businessplan of het verzamelen van stapels papierwerk. Je actuele banktransacties zijn voor ons leidend om te bepalen of we jou en je business met een financiering verder kunnen helpen.

3. Slim meegedacht

Om het beste product voor je te vinden, gebruiken onze analisten een combinatie van harde data, gezond verstand en jaren aan ervaring. Voor een eenmalige investering is een zakelijke lening bijvoorbeeld geschikter. Heb je extra financiële ruimte nodig om je voorraad voor te financieren, een buffertje achter de hand houden of zit je vast aan seizoensgebonden inkopen? Dan kan een zakelijk krediet een betere oplossing zijn. 

We zoeken samen altijd naar een manier die het best past bij jouw situatie om je dromen waar te maken. Zonder dat je door de maandelijkse lasten in de problemen komt.

4. Snel duidelijkheid…

Als je een goed idee hebt, wil je geen tijd verliezen. Zonder geld sta je stil. Je hoort daarom razendsnel van ons hoeveel je maximaal kunt lenen. Ben je tevreden met het bedrag? Dan ontvang je binnen no time een voorstel in je mailbox. Zodra je akkoord gaat, maken we het geld direct naar je over. Dit hele proces hoeft nog geen 24 uur te duren. Wist je dat ons record van aanvraag tot het moment dat het geld op de rekening staat op 89 minuten staat?

5. …en snel weer door!

Met een financiering van BridgeFund in de pocket kan je meteen weer verder met wat jij het allerliefste doet: ondernemen! En dat geeft energie om je ambities waar te maken. 

Wie jarig is, trakteert!

BridgeFund bestaat deze maand 5 jaar! Daarom trakteren we op 1 maand gratis lenen. Wie in november een zakelijke lening aanvraagt, hoeft de eerste maand niks af te lossen en nul rente te betalen. Is je groeiambitie groter dan je banksaldo? Vraag dan snel een financiering aan en profiteer van dit unieke aanbod.

Financiering, maar dan simpel

Doe vrijblijvend een aanvraag en ervaar het zelf.

Onlangs toegevoegd Ga naar Blog