Wat is een vastgoedlening en hoe kom ik eraan?

Een zakelijke vastgoedlening regel je online, binnen 5 minuten!

Ondernemen is risico’s nemen, kansen zien en ze grijpen. Heb je een bedrijfspand gezien dat perfect past binnen jouw groeiplannen? Of ben je van plan om te gaan starten met vastgoedbeleggen? Wat de reden ook is dat je wilt investeren in vastgoed, de kans is groot dat je een vastgoedlening nodig hebt. Dan is een zakelijke lening van BridgeFund een uitstekend instrument daarvoor. 

 

Hoeveel financiering
wil je aanvragen?

Bekend van o.a.

Een vastgoedlening van BridgeFund

BridgeFund is jouw zakelijke geldverstrekker voor vastgoedfinancieringen tot bedragen van maximaal 250.000 Euro. Wil je weten of je in aanmerking komt? Wij gaan graag voor je aan de slag. Vraag je lening aan en ontdek binnen 24 uur of wij jou kunnen helpen. 

Wat heb je nodig?
Je hebt eigenlijk 2 dingen nodig. Allereerst dient het bedrijf minimaal een jaar actief te zijn. Daarnaast dien je een jaaromzet te draaien van minimaal € 50.000. Voldoe je hier aan? Doe direct jouw aanvraag en ons team helpt je verder.

Wat is een vastgoedlening?

Een vastgoedlening is een zakelijke lening die gericht is op financiering van onroerend goed. Met een vastgoedlening leen je geld voor de aankoop van bijvoorbeeld een bedrijfspand. Het bedrijfspand dient in veel gevallen als onderpand voor de lening, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn.

Wat een vastgoedlening kost en hoe hoog de rente is kan behoorlijk variëren. Dit hangt voornamelijk af van je financiële cijfers en de zekerheden die jij als bedrijf kunt bieden.

Ruim 3000+ ondernemers gingen je voor!
BridgeFund krijgt gemiddeld een 4.8 uit 5.

Waarom een vastgoedlening?

De kans doet zich voor om het huurpand waar je bedrijf in gevestigd is te kopen. Of je business is uit zijn jasje gegroeid waardoor de noodzaak is ontstaan om te verhuizen naar een grotere locatie. 

De kans is groot dat je het geld hiervoor niet op de plank hebt liggen, óf liever niet volledig wil investeren. Omdat je ook nog wat werkkapitaal vrij wil houden. In dat geval is de keuze voor een vastgoedlening snel gemaakt.

Een vastgoedlening aanvragen hoeft niet moeilijk te zijn

De traditionele vorm van een vastgoedlening heeft veel weg van een zakelijke hypotheek: het gaat vaak om langlopende leningen die je aflost ergens binnen 15 en 30 jaar na afsluiten Deze leenvorm heeft als nadeel dat er vaak flink wat voorwaarden verbonden zijn aan het afsluiten ervan en dat de aanvraagprocedure lang duurt. Deze nadelen zorgen ervoor dat steeds meer ondernemers zoeken naar een vrijer en sneller alternatief voor de financiering van hun vastgoed. 

BridgeFund biedt je een alternatief. Je kunt bij ons wél geld lenen zonder de lange aanvraagprocedure. Je hebt veel sneller zekerheid over zowel de beschikbaarheid als over de kosten die je daarvoor betaalt. En belangrijker nog: je mag het geld vrij investeren zonder dat je hierover verantwoording af hoeft te leggen.

    Hoe werkt een vastgoedlening aanvragen?

    Wij begrijpen dat jij zo snel mogelijk wilt beschikken over de lening die je nodig hebt, bijvoorbeeld voor vastgoed. Het aanvragen van een zakelijke lening kan daarom gewoon online en kost je niet meer dan 5 minuten. 

    We doen het sneller, efficiënter en vooral beter voor jou. Voor een vastgoedlening hoef je niet meer naar de bank. We beoordelen jouw gegevens en kunnen je aan de hand daarvan in no-time aangeven welk bedrag je maximaal kunt lenen.

    Vastgoedlening aanvragen?

    Dat kan super simpel, ervaar het zelf