Home > Blog > BridgeFund > Join The Finance Revolutio…

Join The Finance Revolution!

Groeien, groeien en nog eens groeien: we gaan als een tierelier bij BridgeFund, maar komen nog genoeg handjes tekort en kunnen daarom jouw Tech-knowledge meer dan goed gebruiken!

Werken bij BridgeFund

In dit artikel lees je:

Technologie is de basis voor alle groeiambities van BridgeFund, waar jij aan kunt bijdragen. Met jouw Tech skills kun jij ons helpen om de financiële wereld volledig op zijn kop te zetten! In dit artikel lees je hoe.

Financiering zonder gedoe

  • Geen businessplannen of jaarcijfers
  • Aangevraagd in 5 min.
  • Binnen 1 dag op je rekening

Wij brengen vraag en aanbod van geld bij elkaar 

Bij BridgeFund zorgen we dat geld kan doen waar het voor bedoeld is: de wereld in beweging brengen. We slaan een brug tussen de financiële behoeftes van ondernemers, zonder tussenkomst van een bank. Aan de ene kant stellen ondernemers geld beschikbaar in ruil voor rendement en aan de andere kant kunnen ondernemers dit geld lenen om te investeren. 

Ambitieuze goalgetters

Alleen al bij de gedachte aan onze ambitie staat het zweet ons op het voorhoofd… Wel van enthousiasme natuurlijk! We hebben enorm veel doelen om na te streven de komende tijd. Om dit te kunnen bereiken gaan we flink investeren in technologie en daarom hebben we een aantal hele toffe (Fin)Tech vacatures openstaan. Lees snel verder en check of jouw droombaan ertussen zit! 

Let’s make money smile! 

IT vacatures

DevOps Engineer

Ben jij een grote Macbook-fan, werk je graag in de Amazon Web Services (AWS) cloud en ben je niet meer te houden als je Kubernetes of Helm hoort? Ga jij helemaal los als alle stages op groen staan bij de CI/CD pipelines in GitLab? Dan hebben wij een hele gave DevOps rol voor jou!

Check hier de vacature

Oja, als je nu solliciteert, hebben we ook nog een leuke tropische verrassing voor je. Lees snel verder!

Software Engineer

Zijn ‘git’ en ‘npm’ de meest gebruikte drie-lettercombinaties op jouw toetsenbord, droom je in JSON en word jij blij van het scannen van duizenden regels code in minder dan 10 minuten? Ben je net als ons ook nog eens groot fan van MongoDB Atlas? Dan ben jij misschien wel dé expert die ons kan helpen met het bouwen van honderden microservices!

Check hier de vacature

(AWS) Solutions Architect

Ben je meer thuis in het ontwerpen van data intensieve applicaties en is Martin Kleppman jouw guru? Wij zoeken iemand die kan meedenken over ontkoppeling, schaalbaarheid en snelheid. Want onze business gaat snel, héél snel! Als jij ons kan bijbenen, terwijl je business requirements vertaalt naar technische oplossingen, dan ben jij onze nieuwe Solutions Architect! 

Check hier de vacature

UX/UI Engineer lead

Liever nadenken over User Experience? Word onze UX/UI Engineer! Je gaat meehelpen met het optimaliseren van onze machine en het verhogen van het conversiepercentage. Ervaring met React en/of Vue.js is wel een must in deze rol. Wijs ons op de verbetering in ons lening aanvraagproces en je kan volgende week al starten!

Check hier de vacature

Product Owner

De trein bij BridgeFund raast op volle snelheid vooruit. Daarom zoeken we niet één, maar twee snelle Product Owners die onze business begrijpen, maar ook technisch onderlegd zijn. Eén om ons finance product naar een hoger niveau te tillen en één die alles weet van lening aanvragen, revisie en refinance. Je mag best het dev team (en ook de business) challengen. Of eigenlijk, je moet! It’s part of the job. Dus, kan jij op tegen het rappe tempo waarin wij werken? Heel snel solliciteren dan! 

Check hier de vacature

Solliciteer nu en sleep niet alleen een toffe baan binnen, maar geniet eerst lekker van een 10-daagse vakantie naar keuze!

Application Manager

Is uptime helemaal jouw ding en streef je naar tevreden klanten door ze razendsnel te helpen als er iets even niet goed gaat? Want ja, dat soort dingen gebeuren hier ook. We zijn tenslotte allemaal mens en soms werken applicaties even niet naar behoren. Daarom zoeken we een rockstar om ons applicatiebeheer te verbeteren en onze klanttevredenheid (eNPS) een boost te geven! 

Check hier de vacature

CTO

Zoals Uncle Ben zei in Spiderman: “with great power, comes great responsibility”. Durf jij verantwoordelijkheid te nemen over alles wat Technologie heet? De groei van BridgeFund valt of staat hiermee! Nog steeds enthousiast? Dan zijn we heel benieuwd of jij Julian en Rutger kan overtuigen van jouw skills. Give it a try, sluit je aan in het leadership team van BridgeFund en wordt de drijvende kracht achter deze groei! 

Check hier de vacature

Deel dit artikel:

Financiering, maar dan simpel

Doe vrijblijvend een aanvraag en ervaar het zelf.