Ga naar content
In dit artikel
Financiering zonder gedoe
  • Geen businessplannen of jaarcijfers
  • Aangevraagd in 5 min.
  • Binnen 1 dag op je rekening
Check je mogelijkheden

De VakantieVacatures hebben een hoop losgemaakt bij onze twee nieuwe aanwinsten. Op vakantie gaan is natuurlijk altijd lekker ontspannend, maar door de vrijgevigheid van BridgeFund beleefden ze, naar eigen zeggen, de vakantie met een nóg grotere glimlach. Dit zorgde ervoor dat ze al tijdens hun vakantie stonden te springen om te beginnen. 

Een mooi avontuur

Maarten is inmiddels al een maandje Product Owner en heeft het enorm naar zijn zin. Nu hij terugkijkt op zijn vakantie avontuur vindt hij de actie ontzettend goed aansluiten bij de cultuur van het bedrijf. 

“Ik heb meteen een band met BridgeFund opgebouwd en ben trots dat ik voor dit bedrijf en met deze leuke collega’s mag werken!” 

Voor Klaas was het een heel groot cadeau. Voor een vakantie tast je vaak diep in de buidel. Maar als dit voor je betaald wordt, is dat toch wel een flinke meevaller! “We zijn en blijven Nederlander hé ;).” Maarten zag het vooral als een kans om vette activiteiten te doen waar je anders meer over na zou denken.

Toffe activiteiten

En vette activiteiten hebben ze gedaan! Maarten is in het zonnige Marokko iedere dag fanatiek gaan kitesurfen, wat hij afsloot met yoga sessies. Lekker relaxed! Klaas heeft genoten van Mexico, waar hij één van de zeven wereldwonderen (Chichen Itza) heeft gezien, ceviche leerde maken en met walvishaaien heeft gezwommen. Hoe vet! 

Gelukkig namen ze ook lekker de tijd om te ontspannen en hebben beide heren heerlijk aan het strand en het zwembad gelegen. Lekker bijgekleurd, uitgewaaid en uitgerust om vol energie te starten aan een nieuw avontuur bij BridgeFund! Want ondanks alle fun, moet er natuurlijk ook hard gewerkt worden. 

Jij blij, wij blij!

Wij als BridgeFund zijn superblij dat de actie zo goed werd ontvangen, maar wat ons echt blij maakt is hoe enthousiast Klaas en Maarten bij ons binnenstapten. Met energie voor 10 stonden ze te springen om te beginnen en dat kunnen wij natuurlijk alleen maar aanmoedigen! 

Join the finance revolution!

Zoals Maarten al zei stralen we met dit soort acties onze cultuur uit als geen ander. Vind jij dit tof en lijkt het je wel wat om bij ons te komen werken? Dan hebben we goed nieuws voor je! We hebben genoeg vacatures openstaan en staan te springen om nieuw talent! Dus, waar wacht je nog op? Check de vacatures, solliciteer op jouw droombaan en hopelijk zien we je snel!

Onlangs toegevoegd Ga naar Blog