Ga naar content
In dit artikel
Meer informatie over beleggen bij BridgeFund?

Bekijk onze beleggingspagina en vraag
de brochure aan.

Vraag de brochure aan

Investeren met een ton

Een ton bij elkaar gespaard? Nice! Dat biedt jou de mogelijkheid om ondernemers uit het Nederlandse MKB hun ondernemersdromen waar te maken. Want zeg nou zelf, wat is er mooier dan je geld investeren in iets wat kansen mogelijk maakt voor ondernemers? Daar is Quintin het helemaal mee eens! Dit is ook gelijk één van de redenen waarom hij bij BridgeFund is ingestapt.

Maar hij is zeker niet de enige. Ook Taco’s interesse werd gewekt. Al langere tijd keek hij naar het verstrekken van leningen aan ondernemers die nauwelijks door de bank geholpen worden. “Zelf miste ik de tools om op een efficiënte en verantwoorde manier een portefeuille leningen op te bouwen en te onderhouden. Na meerdere mogelijkheden bekeken te hebben, koos ik voor BridgeFund!”

BridgeFund maakt jouw geld weer gelukkig

Als je ons nog niet kent, heb je je waarschijnlijk continu afgevraagd wat we nou eigenlijk precies doen. Dat is heel simpel: vraag en aanbod van geld bij elkaar brengen. Zonder tussenkomst van een bank. Aan de ene kant stellen beleggers geld beschikbaar aan het platform in ruil voor rendement en aan de andere kant kunnen ondernemers dit geld lenen om te investeren.

Met een combinatie van een simpel online aanvraagproces en een geavanceerde kredietbeoordeling zorgen wij dat geld weer kan doen waar het voor bedoeld is: de wereld in beweging brengen. Want geld dat aan het werk kan, daar worden ondernemers blij van. En geld ook.

Wat te doen met je ton?

Misschien is het antwoord je ondertussen al duidelijk geworden, maar wat kun je nou doen met 100.000 euro spaargeld? Beleggen bij BridgeFund, dus! En natuurlijk, beleggen brengt altijd risico met zich mee, maar we zouden BridgeFund niet zijn als we dit niet zoveel mogelijk zouden beperken. Daarom denken onze accountmanagers graag met je mee welke optie het best bij jou past. Je kunt vanaf een ton instappen en belegt in een zeer gespreid portfolio van meer dan 2500 kortlopende leningen. Hierin heb je de keuze voor een flexibele looptijd die dagelijks opzegbaar is of een vaste looptijd heeft van 1, 2 of 3 jaar. Kies je voor een vaste periode, dan kies je ook voor een vast rendement tot wel 5,25% per jaar!

Start met beleggen

Enthousiast geworden, toe aan meer informatie of wil je gewoon even rondkijken? Check onze beleggingspagina of onderneem direct actie en meld je gelijk aan!

Beleg bij BridgeFund. Maak je geld gelukkig!

Want geld dat aan het werk kan, daar worden ondernemers blij van. En geld ook.

Onlangs toegevoegd Ga naar Blog