Ga naar content

Julian van de Steeg, oprichter en CEO van BridgeFund, is een toonaangevende ondernemer met een uitgebreid expertise op het gebied van ondernemerschap, start-ups, new business development en strategische partnerships. Zijn focus op leiderschap en lean startup-methodologieën maakt hem een pionier in de zakelijke wereld.

Na het oprichten van een aantal succesvolle bedrijven, heeft Julian een bewezen track record als ondernemer. Hij was mede-oprichter en aandeelhouder van verschillende prominente bedrijven. Als ambitieuze student bedrijfskunde richtte hij in 2008 zijn eerste bedrijf op: AamigoO Group NV (nu Source Group NV). Een innovatief bedrijf op het gebied van arbeidsbemiddeling. Binnen slechts drie jaar wist hij dit bedrijf succesvol naar de beurs te brengen. Sindsdien heeft Julian nog eens zes winstgevende bedrijven opgezet, waaronder Interventures, Vivaio Group en REVL. Daarnaast heeft hij in 2015 DGA Nederland opgericht, waarbij hij nog steeds betrokken is als aandeelhouder. DGA Nederland heeft sindsdien duizenden directeur-grootaandeelhouders (DGA’s) samengebracht om betere inkoopcondities te creëren en eenvoudiger financiering te verkrijgen voor groei. Bovendien was Julian ook aandeelhouder bij MKB Servicedesk.

Meer dan 15 jaar ervaring in het ondernemerschap en zijn  strategische denkwijze en vermogen om innovatieve bedrijven te ontwikkelen én te laten groeien, maken Julian van de Steeg een gewaardeerde entrepreneur binnen de branche. Met zijn gedegen kennis van marketingstrategieën en sociale netwerken biedt hij waarde en groeimogelijkheden voor ondernemers in diverse sectoren.

Als CEO van BridgeFund zet Julian zijn expertise in om aan de ene kant ondernemers in staat te stellen hun vermogen beschikbaar te stellen in ruil voor rendement en aan de andere kant ondernemers te ondersteunen bij het verkrijgen van een zakelijke lening of zakelijk krediet, waarmee ze hun bedrijf kunnen laten groeien. 

Onze experts helpen je verder

Makkelijker en leuker ondernemen? Onze experts helpen je op weg!

Rutger Quispel

Co-founder en Chief Growth Officer bij Bridgefund
Samen met Julian van de Steeg is hij founder van BridgeFund. Een online marktplaats die de vraag en aanbod van kapitaal samenbrengt. In zijn huidige rol van Chief Growth Officer is hij verantwoordelijk voor business development, het ontwikkelen van effectieve marketingstrategieën en productontwikkeling. Met zijn bewezen trackrecord is Rutger een drijvende kracht voor het succes van BridgeFund.
Lees verder
Lees meer over Rutger Quispel

Susan Wan

CFO bij Bridgefund
Als CFO van BridgeFund speelt Susan een cruciale rol in het bevorderen van financiële stabiliteit en groei. Ze heeft een passie voor het analyseren van complexe financiële gegevens en gaat vol enthousiasme aan de slag met het implementeren van effectieve financiële processen. Met haar sterke leiderschapsvaardigheden en het vermogen om financiële doelstellingen om te zetten in tastbare resultaten, is Susan een waardevolle troef voor BridgeFund en een bron van inspiratie voor haar collega's.
Lees verder
Lees meer over Susan Wan