Ga naar content

Onze visie

Geld is pas gelukkig als het aan het werk kan

We zien ondernemers met een big smile keihard werken. Waar anderen beren op de weg zien, zien zij kansen. Wij zien ook de frustratie wanneer zij geld willen lenen. Ondernemers met mooie plannen, waar de blinkende bankier zijn neus voor ophaalt.

Wij zien ondernemers met welverdiende centen op de bank die geen rente ontvangen. Sterker nog, er zelfs voor moeten betalen! Kapitaal dat verdampt waar ze bij staan. Wij zien een financiële wereld die nodeloos ingewikkeld en traag is geworden. En waar geld stilvalt, daar valt een land stil.

Het is hoog tijd om de financiële wereld aan z’n enkels de 21e eeuw in te trekken. Tijd voor een nieuwe, optimistische en een tikkeltje rebelse generatie met maar één missie: bewijzen dat een bankvrije wereld ondernemen makkelijker, efficiënter, eerlijker en dus leuker maakt.

Zo zorgen we dat geld kan doen waar het voor bedoeld is: de wereld in beweging brengen. Want geld dat aan het werk kan, daar worden ondernemers blij van. En geld ook.

BridgeFund

Make money smile

Werken bij BridgeFund

Wij zijn een gedreven team met ambitie. Lijkt het jou wat om de status quo uit te dagen? Check de vacatures en kom werken bij BridgeFund!

  • Cultuur van gelijkwaardigheid
  • Onderdeel van een grotere missie
  • Vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Ruimte om te falen en te groeien

Over BridgeFund

Wil je meer weten over onze cultuur?

We zijn een hecht team van gedreven, ambitieuze mensen die maatschappelijke impact willen maken. Een tikkeltje rebels, maar met het hart op de goede plek.

Heb je vragen of interesse?

Ons Talent Team helpt je graag verder via [email protected]. Een open sollicitatie is ook altijd welkom!