Ga naar content

Rutger is een gepassioneerde en gedreven ondernemer met ruime ervaring in de bancaire sector en sales & marketing. Zijn natuurlijke drang naar vernieuwing manifesteerde zich al op jonge leeftijd. Buiten de gebaande paden denken en creatieve oplossingen vinden voor complexe problemen is hem op het lijf geschreven.

Hij studeerde communicatie en begon zijn carrière in de financiële dienstverlening. Hij werkte voor gerenommeerde instellingen zoals ABN Amro, SNS Bank en Van Lanschot Bankiers, waar hij verschillende commerciële en projectmatige functies vervulde. Daarnaast is hij oprichter van de Financieel Controleur en gaf hij advies over complexe financiële producten. 

Hoewel hij waardevolle ervaring opdeed, merkte Rutger dat hij binnen de financiële wereld zijn creativiteit en behoefte aan innovatie niet volledig kon benutten. Na twaalf jaar besloot Rutger een drastische stap te nemen: hij zette een punt achter zijn carrière in de financiële dienstverlening en keerde terug naar de studiebanken. Hij koos ervoor om Bedrijfskundige Informatica te studeren. Zo kon hij de bedrijfskundige kennis die hij had opgedaan als bankier verzilveren en daarnaast een verdieping maken in de wereld van technologie.   

Tijdens deze studie begon Rutger ook als consultant te werken, waarbij hij bedrijven adviseerde over hun digitale marketingstrategieën. Hij was gespecialiseerd in demand generation en het verbeteren van de user experience. Naast adviseren wilde hij ook uitvoeren. Hij richtte Digea op, een fullservice marketing- en webdevelopment bureau.

Uiteindelijk wist hij zijn ervaring in de financiële sector te combineren met zijn ervaring in de online wereld. Samen met Julian van de Steeg is hij founder van BridgeFund. Een online marktplaats die de vraag en aanbod van kapitaal samenbrengt. In zijn huidige rol van Chief Growth Officer is hij verantwoordelijk voor business development, het ontwikkelen van effectieve marketingstrategieën en productontwikkeling. Met zijn bewezen trackrecord is Rutger een drijvende kracht voor het succes van BridgeFund.

Onze experts helpen je verder

Makkelijker en leuker ondernemen? Onze experts helpen je op weg!

Julian van de Steeg

Founder & CEO bij Bridgefund
Julian van de Steeg, oprichter en CEO van BridgeFund, is een toonaangevende ondernemer met een uitgebreid expertise op het gebied van ondernemerschap, start-ups, new business development en strategische partnerships. Zijn focus op leiderschap en lean startup-methodologieën maakt hem een pionier in de zakelijke wereld.
Lees verder
Lees meer over Julian van de Steeg

Susan Wan

CFO bij Bridgefund
Als CFO van BridgeFund speelt Susan een cruciale rol in het bevorderen van financiële stabiliteit en groei. Ze heeft een passie voor het analyseren van complexe financiële gegevens en gaat vol enthousiasme aan de slag met het implementeren van effectieve financiële processen. Met haar sterke leiderschapsvaardigheden en het vermogen om financiële doelstellingen om te zetten in tastbare resultaten, is Susan een waardevolle troef voor BridgeFund en een bron van inspiratie voor haar collega's.
Lees verder
Lees meer over Susan Wan