Ga naar content

Peter en stilzitten? Dat gaat niet samen. Na zijn carrière als reclamestrateeg nam hij de cafés en het vastgoed van zijn ouders over, verkocht een deel en is nu druk met het opstarten van een nieuwe onderneming. Na de verkoop kwam er voor Peter een mooi bedrag vrij, wat hij niet stil wilde laten staan. Dus dook hij in de wondere wereld van beleggen. Na een grondige zoektocht besloot Peter om zijn geld aan het werk te zetten bij BridgeFund.

BridgeFund is verre van een financiële dienstverlener

Toen Peter bij ons op kantoor kwam werd hij naar eigen zeggen meteen enthousiast. “Ik kwam binnen in een hele plezierige sfeer. Het doet me denken aan een creatieve omgeving zoals ik die ken uit de reclame. Totaal niet aan een financiële dienstverlener.” En dat ziet Peter alleen maar als iets positiefs. “Ik ben zelf niet graag afhankelijk van banken, dus ik juich het alleen maar toe dat jullie een alternatieve manier van financiering aanbieden.”

Volgens Peter is deze nieuwe manier van financieren iets wat helemaal bij deze tijd past. “Ik zie dat het voor ondernemers steeds moeilijker wordt om snel te kunnen schakelen. Jullie maken dit wél mogelijk door snel geld beschikbaar te stellen aan ondernemers die het hard nodig hebben. Het verbaast me niks dat jullie zo hard groeien.”

Ideaal voor de beginnende belegger

Voordat Peter voor BridgeFund koos heeft hij ook nog langere tijd overwogen om te beleggen in vastgoed. “De vraag naar vastgoed is veel groter dan het aanbod en dat blijft altijd het geval. Er blijven altijd meer mensen dan huizen. Investeren in vastgoed bied je daardoor veel zekerheid.” Toch besloot Peter om zijn geld bij BridgeFund weg te zetten. En dat heeft verschillende redenen. 

“Aan beleggen zitten natuurlijk altijd risico’s verbonden, maar omdat mijn geld wordt gespreid over zoveel verschillende ondernemingen in diverse branches is het niet zo erg als er een keer iets misgaat. Dit gaf mij voldoende vertrouwen. Daarnaast nemen jullie het werk voor me uit handen en krijg ik ieder kwartaal netjes rapportages van hoe het ervoor staat. Ideaal voor een beginnende belegger als ik!”

Uiteindelijk gaf de combinatie van enthousiaste mensen en slimme technologie de doorslag voor Peter. “Met alles wat er nu in de wereld gebeurt, zien we maar weer dat de maatschappij turbulent is. Naar mijn mening is menselijke creativiteit de grootste garantie tegen deze turbulentie. Die creativiteit zie ik terug in alles wat jullie doen en waar jullie voor staan.” 

Beleggen bij BridgeFund? Doen!

Toen we Peter vroegen of hij BridgeFund aan anderen zou aanbevelen zei hij dat hij dit eigenlijk al doet. “Ik heb een goed gevoel bij jullie. Stuk voor stuk leuke mensen, jullie weten waar jullie over praten en zijn super creatief. Ook de communicatie is top. Ik lees jullie e-mails met veel plezier en als ik een vraag heb wordt er snel gereageerd.”

Beleg bij BridgeFund. Maak je geld gelukkig!

Want geld dat aan het werk kan, daar worden ondernemers blij van. En geld ook.