Ga naar content

Dirk is ondernemer in hart en nieren. Hij is niet alleen mede-eigenaar van verschillende assurantiekantoren, maar heeft ook ruime ervaring in het overnemen van bedrijven. Al zijn ervaring in het opstarten en overnemen van deze bedrijven deelt hij als mentor en inspirator bij NLgroeit. Want volgens Dirk is ondernemen ontwikkelen en kansen bieden aan anderen, zodat je nieuwe dingen kunt realiseren en met elkaar kunt groeien. Eén van de redenen waarom hij als investeerder bij BridgeFund instapte.

Aan enthousiasme geen gebrek

Dat mond-tot-mond reclame nog altijd de beste reclame is, blijkt maar weer. Via een goede vriend en mede-ondernemer kwam Dirk bij BridgeFund terecht, vier jaar geleden alweer. We zaten met hem om de tafel, legden ons business model uit en hij werd vrijwel meteen enthousiast. Niet alleen om zijn stilstaande geld in te zetten en zo MKB-ondernemers te ondersteunen in de groei van hun onderneming, maar hij dacht ook nog eens mee over de structuur van de funding. Wat een topper!

“BridgeFund is een positieve en leuke club mensen. Er hangt een prettige energie, het is duidelijk dat jullie lol met elkaar hebben! 😉 Na ieder contact raak ik weer gemotiveerd; het enthousiasme werkt aanstekelijk. Maar niet alleen dat. Ook van de technologie van BridgeFund ben ik gecharmeerd en daardoor groeide het vertrouwen.”

Leningnemers lossen hun financiering dagelijks af, waardoor het snel duidelijk wordt als het niet goed gaat met een onderneming. Hierdoor zijn wij in staat om snel te handelen, mocht deze situatie zich voordoen. En dat is in Dirk zijn ogen onze kracht. “Ze zitten er ontzettend kort op en van die scherpte raakte ik vrijwel gelijk gecharmeerd. Maar ook het selectieproces van het toewijzen van een lening is in zekere mate streng, dat er maar een beperkt aantal ondernemers doorheen komen.”

Een goede besteding van je stilstaand vermogen

Daarnaast vindt Dirk dat zijn geld goed terecht komt. Hij vindt het belangrijk dat mensen een kans krijgen om zich te ontwikkelen; dat mensen hun ideeën kunnen realiseren en zo verder kunnen komen. En daar draagt hij zijn steentje aan bij door zijn geld beschikbaar te stellen. Want volgens Dirk is geld ruimte en ruimte biedt de gelegenheid om te groeien. “Door geld beschikbaar te stellen geef je mensen de gelegenheid om te groeien en dat spreekt mij aan. Want dan kun je ontwikkelen.”

En dat is eigenlijk precies wat we bij BridgeFund doen: aan de ene kant stellen ondernemers geld beschikbaar aan het platform in ruil voor rendement en aan de andere kant kunnen ondernemers dit geld lenen om te investeren. BridgeFund bewaakt de balans tussen vraag en aanbod, kwalificeert de deelnemers en zorgt dat het geld veilig en snel heen en weer gaat.

Belegger van het eerste uur 

Dirk belegt zijn geld nu al vier jaar bij BridgeFund, dus heeft hij onze ontwikkelingen met veel plezier kunnen volgen. Volgens Dirk begint alles met ambitie. “Als je iets wil en je hebt een duidelijke visie, dan kan je het ook bereiken. Jullie hadden de ambitie om te groeien en een toonaangevende speler in de markt te worden en dat hebben jullie waargemaakt. Dat vind ik mooi om te zien. Ik zou beleggen bij BridgeFund dan ook zeker aanbevelen.”

Een mooi compliment voor ons! Dirk is vooral blij met de zekerheid die we hem kunnen bieden. “De uitbetalingen zijn altijd netjes op tijd, daar hoef je je geen zorgen om te maken. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in de kwartaalupdates en het contact is uitstekend. Maar bovenal wordt je geld goed besteed aan MKB-ondernemers die snel financiering nodig hebben om hun bedrijf verder te ontwikkelen.” 

Beleg bij BridgeFund. Maak je geld gelukkig!

Want geld dat aan het werk kan, daar worden ondernemers blij van. En geld ook.